Premier League
Re: Premier League
Az United es a Tottenhamnel komoly munka mehet, a kettonek egyutt van kb annyi pontja mint a Liverpoolnak

Fuuu...kínszenvedés lett volna ha végig nézem, de nem sokáig bírtam.realbeckham írta: A futball csucsat láthattam. Köszönöm a jo istennek![]()
De igazából az egész premier league nézhetetlen, alig van jó rangadó.
Élőben egyedülálló a hangulata, de tv-ben évek óta nem láttam jó meccset
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A futball csucsat láthattam. Köszönöm a jo istennek

Sok a hiba a hollandtól mostanában.RaúlCF írta: első félidőben 3-1re pirul a Pool a Fulham ellen. A 3-ik gól kiváló védőmunka volt best evertől.
Smallbone gólja 4 hete
Everton ellen is össze-vissza lett forgatva előző meccsen
Ez pedig a mai kapott góljuk
+Ismétlés
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
első félidőben 3-1re pirul a Pool a Fulham ellen. A 3-ik gól kiváló védőmunka volt best evertől.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Pontosabban aligha lehet megfogalmazni. Nagyon jol van menedzselve a keret, hala Flicknek es a Barca jatekosok sem olyan kutyautok, mint ahogy sokan irjak itt. Ez egy 50%-50% os meccs lenne a dontoben.Galacticos írta:En se mondom h ez minden idok barcaja, de a jatekosallomany most van a legjobban kihozva edzoi hozzaadott ertekkel. Ott egy msn volt elol meg mogotte rakitic iniesta busquets, most meg az itteniek szerint egy tulhypeolt 17eves gyerek, egy atlagos raphinha es egy levezeto lewa rug 3 golt meccsenkent.ferni írta: Az a Barca a mostanit 2-3 góllal hugyozná le minimum, kikerült Xavi a csapatból, berakta Rakitic LE azt egy kajak élvezhető, sokkal direktebb játékot játszottak.
Nálam magasan az a szezon volt a csúcspont katalénáknál összképet nézve.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Dehogy, miről beszélsz, köztudott hogy a kupákat novemberben meg márciusban osztják. Remélem a döntőn ki se merünk állni ellenük, szintekkel jobbak mindenkinél.dzsi91 írta:Eddig egy spanyol szuperkupát hozott ki belőlük az edző akármennyire odaadta nekik a fórum az összes trófeát előre.Majd szezon végén meglátjuk.Galacticos írta:
Mondjuk ha ugy nezzuk hogy ott az adott alapanyagbol mit hozott ki az edzo, meg itt most ebbol akkor lehet benne valami.
Deportivolacorunam.hu
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha nem tudsz tisztességesen fogalmazni, akkor ne irj.ferni írta:Az a Barca a mostanit 2-3 góllal hugyozná le minimum, kikerült Xavi a csapatból, berakta Rakitic LE azt egy kajak élvezhető, sokkal direktebb játékot játszottak.Galacticos írta:
Mondjuk ha ugy nezzuk hogy ott az adott alapanyagbol mit hozott ki az edzo, meg itt most ebbol akkor lehet benne valami.
Én még mindig tartom túl van szopva a mostani Barca, de majd a szezon végén kiderül.
Ha ezt így végigcsinálják akkor megérdemelnek minden kupát
Egyre rosszabb a stílusod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
De mindig ezzel jossz hogy a 10 evvel ezelotti megverne a mostanit. Ez a mi keretunkre is hatvanyozottan igaz.ferni írta: Az a Barca a mostanit 2-3 góllal hugyozná le minimum, kikerült Xavi a csapatból, berakta Rakitic LE azt egy kajak élvezhető, sokkal direktebb játékot játszottak.
En se mondom h ez minden idok barcaja, de a jatekosallomany most van a legjobban kihozva edzoi hozzaadott ertekkel. Ott egy msn volt elol meg mogotte rakitic iniesta busquets, most meg az itteniek szerint egy tulhypeolt 17eves gyerek, egy atlagos raphinha es egy levezeto lewa rug 3 golt meccsenkent.
Ha esetleg elhasalnak mindenhol a vegen, akkor az nekik nyilvan csalodas, mi meg rohogunk de lement mar vagy 8 honap a szezonbol mi mar a kezdo hirdetesnel agyverzest kapunk mert annyiszor allunk ki emberhatranyba, a meccseink 95% egy kinszenvedes iden, ok meg ezalatt 3mas golatlagot hoznak.ferni írta: Én még mindig tartom túl van szopva a mostani Barca, de majd a szezon végén kiderül.
Az a Barca a mostanit 2-3 góllal hugyozná le minimum, kikerült Xavi a csapatból, berakta Rakitic LE azt egy kajak élvezhető, sokkal direktebb játékot játszottak.Galacticos írta:Mondjuk ha ugy nezzuk hogy ott az adott alapanyagbol mit hozott ki az edzo, meg itt most ebbol akkor lehet benne valami.ferni írta: Én kiégtem már ezektől, ma tudtam meg, hogy az idei Barca jobb mint a 2014/15ös...![]()
Kajak ezek háttal ülnek a TVnek.
Januárra több pontot dobott el az idei Barca a bajnokságban, mint az egész szezonban![]()
Én még mindig tartom túl van szopva a mostani Barca, de majd a szezon végén kiderül.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Eddig egy spanyol szuperkupát hozott ki belőlük az edző akármennyire odaadta nekik a fórum az összes trófeát előre.Majd szezon végén meglátjuk.Galacticos írta:Mondjuk ha ugy nezzuk hogy ott az adott alapanyagbol mit hozott ki az edzo, meg itt most ebbol akkor lehet benne valami.ferni írta: Én kiégtem már ezektől, ma tudtam meg, hogy az idei Barca jobb mint a 2014/15ös...![]()
Januárra több pontot dobott el az idei Barca a bajnokságban, mint az egész szezonban![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Mondjuk ha ugy nezzuk hogy ott az adott alapanyagbol mit hozott ki az edzo, meg itt most ebbol akkor lehet benne valami.ferni írta: Én kiégtem már ezektől, ma tudtam meg, hogy az idei Barca jobb mint a 2014/15ös...![]()
- nzooli93
Pool es Aston Villa akarja Gulut.
Irtam is, hogy a Szobo utáni balhé után, hogy minden adott a közös csapathoz, életszerű forgatókönyv lenne nagyon
Irtam is, hogy a Szobo utáni balhé után, hogy minden adott a közös csapathoz, életszerű forgatókönyv lenne nagyon

Én kiégtem már ezektől, ma tudtam meg, hogy az idei Barca jobb mint a 2014/15ös...
Januárra több pontot dobott el az idei Barca a bajnokságban, mint az egész szezonban

Januárra több pontot dobott el az idei Barca a bajnokságban, mint az egész szezonban

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tessék, futball legnagyobbjai közöttferni írta:Tényleg jó játékos volt, de mikor Modrichoz meg Krooshoz hasonlítgatták..dzsi91 írta: Látom nemnagyon emlékeztetek meg rólajó játékos volt de neki is annyjra irreális hypeja volt csakmert premjerliga. Nagytornákon és a blben is rendszeresen lefőtt. Talán a blben ellenünk volt az egyetlen jó meccse.
De a letmetalk kirohanása sokáig megmarad a vilagfotballnak.![]()
Hagyjuk is inkább és szarásig van olyan PL fanboyokkal minden is, akik meggyőzödve képesek azt állítani, hogy De Bruyne egy polcon van egy Iniesta, Kroos, Luka trióval, sőt még jobb is náluk![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Tényleg jó játékos volt, de mikor Modrichoz meg Krooshoz hasonlítgatták..dzsi91 írta: Látom nemnagyon emlékeztetek meg rólajó játékos volt de neki is annyjra irreális hypeja volt csakmert premjerliga. Nagytornákon és a blben is rendszeresen lefőtt. Talán a blben ellenünk volt az egyetlen jó meccse.
De a letmetalk kirohanása sokáig megmarad a vilagfotballnak.![]()
Hagyjuk is inkább és szarásig van olyan PL fanboyokkal minden is, akik meggyőzödve képesek azt állítani, hogy De Bruyne egy polcon van egy Iniesta, Kroos, Luka trióval, sőt még jobb is náluk

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Látom nemnagyon emlékeztetek meg róla
jó játékos volt de neki is annyjra irreális hypeja volt csakmert premjerliga. Nagytornákon és a blben is rendszeresen lefőtt. Talán a blben ellenünk volt az egyetlen jó meccse.
De a letmetalk kirohanása sokáig megmarad a vilagfotballnak.

De a letmetalk kirohanása sokáig megmarad a vilagfotballnak.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gutihaz14 írta:es atmegy a masik arabokhoz szaud arabiaba?poronty írta: De Bruyne bejelentette, hogy a szezon végén távozik a csaló araboktól.![]()
https://x.com/The_Forty_Four/status/190 ... 85-dA&s=19
es atmegy a masik arabokhoz szaud arabiaba?poronty írta: De Bruyne bejelentette, hogy a szezon végén távozik a csaló araboktól.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
De Bruyne bejelentette, hogy a szezon végén távozik a csaló araboktól.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko