Én tökre nem a Barca elleni meccsen vergődök, hanem tőlük teljesen függetlenül látom az ő formájukat, az ő focijukat és elképzelésüket, valamint a mi nem létező formánkat, focinkat és elképzelésünket. És mivel ez a Real vs Barca topik, ezért relációba teszem őket és az alapján egy valós képet próbálok leírni.dzsi91 írta: blablabla. 80milliószor lefutott körök az elmúlt évek során. Látom a hibákat én is csak nem vagyok olyan rinyapina mint ti. Az meg, hogy a barsza full középszerekkel játszik idén meg ugyanolyan tény mint a 9 gól és ugyanannyit ismételgethetném naponta csak akkor ugyanolyan kurva idegesítő lennék mint ti.
De ha megverjük őket esküszöm most már rászánok pár hetet-hónapot, hogy teleszpameljem az összes topikot ugyanazzal.
geci januárban volt a meccs ti meg még 4 hónap után is azon vergődtök.
Ha a focink hónapokon keresztül nem változik, hanem ugyanazokkal a problémákkal küzdünk, akkor szerintem (sajnos) a tényekről beszélünk és a valós helyzetről folytatunk diskurzust, nyitunk beszélgetést, nem pedig spammelünk.
Én lennék a legboldogabb, ha nem kéne ismerős köröket futni rendre a meccseink után, viszont erre szerintem nem az a megfelelő reakció, amit te csináltál, amikor az egész kommented feltételes módokban íródott, elképzelt dolgokról, a jelenlegi valóságra és tendenciákra fittyet hányva.
Fel lehet szopni a Realt, hogy HA minden jól menne, akkor elvernénk őket, valamint le lehet nézni a Barcát a "full középszerekkel", csakhogy jelenleg szinte bármilyen jött-ment csapat ellen szenvedünk. Lehet meséket mondani egy világról, ahol a kulcsjátékosaink HA formában vannak, akkor elvernek mindenkit, meg HA egy-egy játékosunk nem hibázik, akkor nem is nyer a barca a "full középszereivel", de én meg ennek nem látom értelmét. Ez nem a fifa, nem csak számok meg statisztikák meg képességek vannak, hanem a valóság, ami kicsit azért többtényezős dolog, és mi sok tényező miatt elég szarul nézünk ki jelenleg bárki ellen.
Ja, kurvajól állunk, csak én azért szeretném nézni is a meccseket és már a tököm kivan, hogy egy Leganes ellen is kifolyik a szemem az ötlettelenségtől a pálya minden szegletén.Az ótvar szezonunk ellenére is kurva jól állunk ahhoz képest, hogy micsoda barszávalállunk szemben.
Mikor álltunk egyáltalán utóljára őgy éprilisban, hogy triplázhatunk is akár? Ha nullkupázunk is azért messze nem annyira szar a helyzet.Carlo elfáradt ennyi.
De hát kinek mi a fontos. Nekem nem az álomvilág, a feltételes mód, meg a nézhetetlen focival összebrusztolt kupák. Nem vagyunk egyformák, nincs ezzel baj, ezért van ez a fórum, hogy megvitassuk a gondolataink. Az én gondolatom az, hogy a valóság és a tények belátása nem pesszimizmus, és hasznosabb, mint a feltételes módokból összerakott, nem létező világ összetákolása.