mondjuk csak lenne jobb jobbhátvéd LV-nél is a Castillában, de azt már nem fogjuk megtudni…
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 3., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 3., csütörtök 9:45
Carlo azt nyilatkozta a kupameccs előtt, hogy Ceballos és Mr Beton megpróbálnak felépülni az Arsenal elleni odavágóra. Kétlem, hogyha meg is történik ez, Ceballos 100%-os lenne.hehetheoriginal írta: asencio meg biztos nem haver, max kenyszer![]()
es lv a legnagyobb haver.
btw ceballos hogy all? van vmi hir?
rajta mulik az egesz szezon.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 9:25
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 3., csütörtök 9:20
Ki van találva 15 éve részben ő általa is csak használni kéne nem trollkodniGalacticos írta: Harom es fel hete van carlonak es a stabjanak es/vagy a csaladjanak hogy kitalaljanak valamit a barcelona ellen. Amennyiben ott is felkuldi majd a haverokat, mar a kezdo hirdetes utan lehet tarcsazni xabit.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 3., csütörtök 9:12
Szerintem mostanra összeállt a "haverok" és így néz ki:Galacticos írta: Harom es fel hete van carlonak es a stabjanak es/vagy a csaladjanak hogy kitalaljanak valamit a barcelona ellen. Amennyiben ott is felkuldi majd a haverokat, mar a kezdo hirdetes utan lehet tarcsazni xabit.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 2., szerda 23:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 2., szerda 23:33
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 2., szerda 0:42
Nagyon adom. Én is ebben látom a kilátástalan foci okát. Lehet, hogy nem volt semmilyen arravaló név mozdítható a nyáron.BlancoMark írta: Szar az egesz, buta dontesek, de akkor is vicc volt ilyen kp-val elkezdeni a szezont egy Kroos elvesztese utan. Csupa izom, nulla esz es fifika. Modricot mar nem szamolom ide, sajnos nyilvan mar nem alkalmas a kezdobe a legmagasabb szinten.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 2., szerda 0:34
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 2., szerda 0:22
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 2., szerda 0:09
hétvégén gondolom nagyrészt ugyanezek a játékosok kezdenekRealRaúl77 írta: Tessék srácok, amíg veszekedtek, Carlo ezt is megnyeri nekünk a csodacseréivel még a végén![]()
Mondta, hogy tudja ő
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 2., szerda 0:05
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 2., szerda 0:05
zidane ujra, az kene meg. borzaszto volt mar a vegen, 1000 beadas, pintus elzavarasa, csak a haverok jatszottak. semmi ertelme zidanet ujrazniRaúlCF írta:én személy szerint Zidanet 2 évre és utána Xabit. Zidane tökéletes lenne Mbappé, Jude, Trent simán kimaxolná őket. a játékosoknak is jó lenne ha vele dolgozhatnának minden nap. és vele a védekezésünk is jó volt. Utána már kiment Modric kb Rüdiger is és lenne új kp és jöhetne Xabi. nekem ez lenne az ütemtervem. azt is megértem aki most hozná Xabit.gutihaz14 írta: kit hoznal?
azert carlo vagy xabi mert perez is csak ebben gondolkozik
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 2., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 2., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:58
én személy szerint Zidanet 2 évre és utána Xabit. Zidane tökéletes lenne Mbappé, Jude, Trent simán kimaxolná őket. a játékosoknak is jó lenne ha vele dolgozhatnának minden nap. és vele a védekezésünk is jó volt. Utána már kiment Modric kb Rüdiger is és lenne új kp és jöhetne Xabi. nekem ez lenne az ütemtervem. azt is megértem aki most hozná Xabit.gutihaz14 írta: kit hoznal?
azert carlo vagy xabi mert perez is csak ebben gondolkozik
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 1., kedd 23:53
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. április 1., kedd 23:52
Annyire azért messze nem nagy durranás a mi keretünk sem.ferni írta: Olyan gyenge a BL mezőny is, hogy röhögve kéne az egészet ledominálni gálázva, helyette meg minden jött ment spanyol csapat ellen bekkelünk
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 1., kedd 23:52
kit hoznal?RaúlCF írta:a pár év alatt nincs más edző a világon? miért minden fehér vagy fekete? csak Carlo vagy Xabi. nem értem.gutihaz14 írta: mire varsz meg par evet?
okadek szar a jatekunk, carlo nem kepes rotalni csak ha halott mindenki, nem tud cserelni idoben, nem tud jol cserelni, a fiatalokat telibe fossa , csak a kiskedvencei vannak preferalva
ezt nezned meg par evig?
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:51
a pár év alatt nincs más edző a világon? miért minden fehér vagy fekete? csak Carlo vagy Xabi. nem értem.gutihaz14 írta: mire varsz meg par evet?
okadek szar a jatekunk, carlo nem kepes rotalni csak ha halott mindenki, nem tud cserelni idoben, nem tud jol cserelni, a fiatalokat telibe fossa , csak a kiskedvencei vannak preferalva
ezt nezned meg par evig?
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem