Edző és vezetőség
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Nem tudom, miért mondjátok, de Asencio már rég haver.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hiába nem haver, de annyival jobb Asencio mint a többi kh aki helyette játdzhatna, hogy őt már nem tudja kihagyni Carlo
mondjuk csak lenne jobb jobbhátvéd LV-nél is a Castillában, de azt már nem fogjuk megtudni…

mondjuk csak lenne jobb jobbhátvéd LV-nél is a Castillában, de azt már nem fogjuk megtudni…
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Carlo azt nyilatkozta a kupameccs előtt, hogy Ceballos és Mr Beton megpróbálnak felépülni az Arsenal elleni odavágóra. Kétlem, hogyha meg is történik ez, Ceballos 100%-os lenne.hehetheoriginal írta: asencio meg biztos nem haver, max kenyszer![]()
es lv a legnagyobb haver.
btw ceballos hogy all? van vmi hir?
rajta mulik az egesz szezon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
asencio meg biztos nem haver, max kenyszer

thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ki van találva 15 éve részben ő általa is csak használni kéne nem trollkodniGalacticos írta: Harom es fel hete van carlonak es a stabjanak es/vagy a csaladjanak hogy kitalaljanak valamit a barcelona ellen. Amennyiben ott is felkuldi majd a haverokat, mar a kezdo hirdetes utan lehet tarcsazni xabit.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szerintem mostanra összeállt a "haverok" és így néz ki:Galacticos írta: Harom es fel hete van carlonak es a stabjanak es/vagy a csaladjanak hogy kitalaljanak valamit a barcelona ellen. Amennyiben ott is felkuldi majd a haverokat, mar a kezdo hirdetes utan lehet tarcsazni xabit.
Mbappe-Jude
Vini-Ceba-Tchou-Rodrygo
Mendy-Rudiger-Asencio-Fede
Tbo
ahol Vini és Jude nagyon sokszor cserél helyet ellenféltől és meccsszituációtól függően, de van, hogy Mbappe húzódik ki szélre egy egy momentum erejéig (akár jobboldalra).
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Biztos majd a döntő helyzetekbe fog váratlant huzni
Ugyanúgy felküldi majd a szokásos kezdőjét és mint egy rossz szerencsejáték függő bízik benne hogy, majd most össze jön.

Ugyanúgy felküldi majd a szokásos kezdőjét és mint egy rossz szerencsejáték függő bízik benne hogy, majd most össze jön.
- Galacticos
Harom es fel hete van carlonak es a stabjanak es/vagy a csaladjanak hogy kitalaljanak valamit a barcelona ellen. Amennyiben ott is felkuldi majd a haverokat, mar a kezdo hirdetes utan lehet tarcsazni xabit.
Nagyon adom. Én is ebben látom a kilátástalan foci okát. Lehet, hogy nem volt semmilyen arravaló név mozdítható a nyáron.BlancoMark írta: Szar az egesz, buta dontesek, de akkor is vicc volt ilyen kp-val elkezdeni a szezont egy Kroos elvesztese utan. Csupa izom, nulla esz es fifika. Modricot mar nem szamolom ide, sajnos nyilvan mar nem alkalmas a kezdobe a legmagasabb szinten.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Cebat kell szinten tartani a szezon végén + jövőre.
Kétlem, hogy érkezne IQ középre (max, ha megy Vini arabiába beteg pénzért)
Kétlem, hogy érkezne IQ középre (max, ha megy Vini arabiába beteg pénzért)
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- BlancoMark
Szar az egesz, buta dontesek, de akkor is vicc volt ilyen kp-val elkezdeni a szezont egy Kroos elvesztese utan. Csupa izom, nulla esz es fifika. Modricot mar nem szamolom ide, sajnos nyilvan mar nem alkalmas a kezdobe a legmagasabb szinten.
Nevekre jo csapat de hianyzik a kapocs a kp-n aki osszekoti itt az egeszet. Emellett a ket szelsovedot mar nem is emlitenem. A vezetoseg kezet foghat Carloval, mindketto alulteljesit(ett).
Nevekre jo csapat de hianyzik a kapocs a kp-n aki osszekoti itt az egeszet. Emellett a ket szelsovedot mar nem is emlitenem. A vezetoseg kezet foghat Carloval, mindketto alulteljesit(ett).
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hétvégén gondolom nagyrészt ugyanezek a játékosok kezdenekRealRaúl77 írta: Tessék srácok, amíg veszekedtek, Carlo ezt is megnyeri nekünk a csodacseréivel még a végén![]()
Mondta, hogy tudja ő
jó lesz a jövő heti Arsenal elleni meccs friss játékosokkal

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Tessék srácok, amíg veszekedtek, Carlo ezt is megnyeri nekünk a csodacseréivel még a végén
Mondta, hogy tudja ő

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
zidane ujra, az kene meg. borzaszto volt mar a vegen, 1000 beadas, pintus elzavarasa, csak a haverok jatszottak. semmi ertelme zidanet ujrazniRaúlCF írta:én személy szerint Zidanet 2 évre és utána Xabit. Zidane tökéletes lenne Mbappé, Jude, Trent simán kimaxolná őket. a játékosoknak is jó lenne ha vele dolgozhatnának minden nap. és vele a védekezésünk is jó volt. Utána már kiment Modric kb Rüdiger is és lenne új kp és jöhetne Xabi. nekem ez lenne az ütemtervem. azt is megértem aki most hozná Xabit.gutihaz14 írta: kit hoznal?
azert carlo vagy xabi mert perez is csak ebben gondolkozik
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
ZZ is ugyanúgy szerelmes az embereibe ráadásul az utolsó szezonjában talán még rosszabb volt a játék mint most.
- Galacticos
Mit akartok, a csere szerez golt, es ket gol szogletbol.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én személy szerint Zidanet 2 évre és utána Xabit. Zidane tökéletes lenne Mbappé, Jude, Trent simán kimaxolná őket. a játékosoknak is jó lenne ha vele dolgozhatnának minden nap. és vele a védekezésünk is jó volt. Utána már kiment Modric kb Rüdiger is és lenne új kp és jöhetne Xabi. nekem ez lenne az ütemtervem. azt is megértem aki most hozná Xabit.gutihaz14 írta: kit hoznal?
En Xabi-Solari-Klopp triobol valasztanek, de Rault is megneznem a nagycsapatnal. Azert kicsit mas lenne ezekkel a jatekosokkal mint a kiscsikokkal a Castillaban.
De Ten Hag csapat nelkul van, szooooval…
De Ten Hag csapat nelkul van, szooooval…

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Annyire azért messze nem nagy durranás a mi keretünk sem.ferni írta: Olyan gyenge a BL mezőny is, hogy röhögve kéne az egészet ledominálni gálázva, helyette meg minden jött ment spanyol csapat ellen bekkelünk
Vannak nagyon magas minőséget képviselő játékosaink párban az óriási lyukakkal a keretben. Lenne mit frissítani nyáron.
kit hoznal?RaúlCF írta:a pár év alatt nincs más edző a világon? miért minden fehér vagy fekete? csak Carlo vagy Xabi. nem értem.gutihaz14 írta: mire varsz meg par evet?
okadek szar a jatekunk, carlo nem kepes rotalni csak ha halott mindenki, nem tud cserelni idoben, nem tud jol cserelni, a fiatalokat telibe fossa , csak a kiskedvencei vannak preferalva
ezt nezned meg par evig?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gutihaz14 2025. április 1., kedd 23:53-kor.
valamelyik univerzumban: