Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
valaki összetudná tákolni, hogy tulajdonképpen hány nyitott ügyük/eljárásuk/más csapatok által megfellebezett dolguk/cigánykodásuk van éppen folyamatban?
nincs az az isten, h bazdmeg egyikből sem lesz semmi. mindezek kb az elmúlt 1 évre levetítve. nincs a földön mégegy ekkora patkány csapat az biztos. a nyálam is sajnálom rájuk csak azért nem köpök
nincs az az isten, h bazdmeg egyikből sem lesz semmi. mindezek kb az elmúlt 1 évre levetítve. nincs a földön mégegy ekkora patkány csapat az biztos. a nyálam is sajnálom rájuk csak azért nem köpök
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak futballban nem.MINDEN területen jobbak vagyunk náluk

thereisonly1ronaldo
-
A jelenlegi forma alapján én is csak akkor látok esélyt, ha a fiaink jobb napot fognak ki, a Barca pedig rosszabbat. De leptük már meg kupadöntőben Pep csúcsbarcáját is, szóval mindig van remény

Szerintem itt lesz valahol a különbség a véleményekbenpepethespecialone írta:MINDEN területen jobbak vagyunk náluk

- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi ez a kibaszott underdog hozzáállás a fórumon kb. minden második hozzászólótól? Mi vagyunk a Real Madrid! Bent a kupadöntőben! Lehet, hogy mostanában nem úgy jöttek össze a dolgok a Barca ellen, de azért mégse kéne ennyire lesajnálni a csapatunkat. MINDEN területen jobbak vagyunk náluk (igen, még edző terén is). Ne legyünk már ennyire beszarva ettől a felajnározott, szarrásztárolt, összekókányolt, elcsalt, kiskapusozott szar Barcelónától. Ettől a beszari hozzáállástól hiszik el, hogy van bárhol keresnivalójuk. Ettől akkora az arca egy takony Yamalnak. Mert mindenki ezt tolja, hogy a Barca idén triplázni fog.TheBull6 írta:
Azt az oldalát is gondolkodjátok ennek ugye, hogy az milyen "jó" feeling lesz ha azért tripláznak mert mind a három porondon minket picsáznak el a már alattam is említett Casadokkal és stb?? Én azért ezt annyira nem venném be, meg azt amit utána kapnánk mindenhol.
Lófaszt! Nagyon messze vannak még attól, és ha van csak egy minimális isteni gondviselés/karma/felsőbb hatalom vagy nevezzük bárhogy, akkor egy normális világban 0 kupával kellene végezniük.
És még ha ziccerbe is jutnánk valami csoda folytán, akkor vini esetében 10/1 ha esetleg kapura megy, bappé helyzetkihasználása is elég rapszódikus még. Mendy, lv meg ha egészséges végig tolják májusig. Egyszerűen nincs olyan pont ami bármi reményt adhatna

ha ujra kifujjak az orrunk akkor carlonak mar az erematadasra nem kellene jonnie normalis esetben
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A taktika az lesz hogy betoljuk a buszt és imádkozunk a barátság erejéhez hogy a kapusunk jó napot fogjon ki, a barca meg lehetőleg ne, közben meg megy a brexit ball Viniékre.
Védelemünkben viszont benne van az egyéni hiba még akkor is ha a Lucast nem nyomatjuk, szóval nem sok esélyünk van.
A barca letámadása ellen én focit nem nagyon várok.
Védelemünkben viszont benne van az egyéni hiba még akkor is ha a Lucast nem nyomatjuk, szóval nem sok esélyünk van.
A barca letámadása ellen én focit nem nagyon várok.
Most így jartunk kupadöntő puff, de én nem akarok ellenük ha nem muszaj. Jatszanank 5 meccset 5x kikapnánk, jelenleg.
Real Madrid 2-1 Barcelona (2014)
Real Madrid 1-0 Barcelona (2011)
Barcelona 2-0 Real Madrid (1990)
Barcelona 2-1 Real Madrid (1983)
Real Madrid 4-0 Barcelona (1974)
Barcelona 1-0 Real Madrid (1968)
Real Madrid 2-1 Barcelona (1936)
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
nem azert irany a masodosztaly, hanem mert lefizetitek a birokat, meg csaltok a penzugyekkel bazmeg

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Fc Barcelona
Lesz ami lesz, a legtöbb barca drukker számára már ez is kész csoda amit eddig leművelt a csapat az idényben.
Pláne, hogy itt olyanokat is olvastam, hogy jövőre irány a másodosztály, meg elsőként távoznak a bl-ből a sok vén rókával, a balfasz Rafaval, meg a masia által ajnározott gyerekkel...
Foca lesz az biztos, mer egyik csapat sem veheti lazán!
Pláne, hogy itt olyanokat is olvastam, hogy jövőre irány a másodosztály, meg elsőként távoznak a bl-ből a sok vén rókával, a balfasz Rafaval, meg a masia által ajnározott gyerekkel...

Foca lesz az biztos, mer egyik csapat sem veheti lazán!

Amúgy mindenki Barcát akar minden döntőben, mert hogy milyen jó lesz, majd jön a Bl rutin meg stb, aztán megrakjuk őket, de jó is lesz ellenük címeket nyerni.
Azt az oldalát is gondolkodjátok ennek ugye, hogy az milyen "jó" feeling lesz ha azért tripláznak mert mind a három porondon minket picsáznak el a már alattam is említett Casadokkal és stb?? Én azért ezt annyira nem venném be, meg azt amit utána kapnánk mindenhol.
De persze, szép a napos oldala a dolognak, csak az eddigiek alapján elég kicsi a valószínűsége hogy bárhogy is megraknánk őket.
De persze, szép a napos oldala a dolognak, csak az eddigiek alapján elég kicsi a valószínűsége hogy bárhogy is megraknánk őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Nem volt célom Ancelotti felmentése, mert ő is bűnrészes ebben az egészben. A 2:5 óta én már nem marasztalnám. Reméltem, hogy már nem kell újra átélnem több Barca ötöst, aztán pont ez a szaros brigád rúgott ennyit, ráadásul különösebb megerőltetés nélkül. Mindezt egy 0:4 után.
- flori
Nem létezik nonszensz megállapítás, ha 4/4 zakó lesz a barcától a szezonban. Én Ancelotti mellett vagyok (még mindig), de ez kimagyarázhatatlan lenne.Ahogy mások is írták, ez nonszensz megállapítás. Végülis csak egész szezonban szívunk azzal, hogy lyukas a keret. A Barca kerete meg ementáli lenne, ha nem nyúltak volna az utánpótláshoz.
És urambocsáss, 12 éves Casadókkal csinálják ezt. Ott is lyukas a keret, de itt is megvolt a lehetőség a változtatásokra.
Ő szórta ki Vinit a Valencia ellen. Csak hogy értse mindenki.A legjobb választás

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
— @ellarguero
A legjobb választás

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ahogy mások is írták, ez nonszensz megállapítás. Végülis csak egész szezonban szívunk azzal, hogy lyukas a keret. A Barca kerete meg ementáli lenne, ha nem nyúltak volna az utánpótláshoz. Ezt az elképesztő trükköt azért el lehetett volna csenni tőlük. Minimum erre a szezonra több mint jó megoldás lett volna jobbhátvédbe Jiménez visszavásárlása gombokért. Ehelyett végig lehetett mozizni, hogy mi történhet akkor, ha egy csapat él a lehetőségeivel, agyon is vert minket kettőből kétszer az alusipkás brigád taknyosokból összetákolt kerettel. És végül ismét eljutott oda a csapat, hogy a szurkolók egy része a Ticonak szurkol, nehogy becsússzon mégegy alázás, eközben a Barcások szerintem lelkesen várják a kupadöntőt ellenünk. Egy ideális világban várni kéne a Barcát a döntőbe, hogy jól megrakjuk őket.flori írta: Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mert a barca a 17 éves ifistakkal annyira nagy keret. Edző vs. Edző jelenleg a legnagyobb különbségBlancoMark írta:Nevekre jo ez a keret, de amugy hatalmas lyukak vannak kulcspoziciokban.flori írta: Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
ZIDANE
- BlancoMark
Nevekre jo ez a keret, de amugy hatalmas lyukak vannak kulcspoziciokban.flori írta: Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
- hehetheoriginal
- flori
Ha egyet sem nyernek meg a következő két meccsből, akkor tényleg el kell küldeni Ancelottiékat. Túlteljesít a barca, de ilyen kerettel nem lehet kapni négy cumit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!