Ez, meg valszeg nem tetszik neki, hogy Bappé lopja a showt tőle, hiába mutatnak kifelé mást.Kerlon írta: Miota elhiszi, hogy valaki, azota nagy ra a melleny es csak azt bizonygatja, hogy atlagos es fejben gyenge.
Látszik, hogy nem bírja el.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 5., szombat 17:10
Ez, meg valszeg nem tetszik neki, hogy Bappé lopja a showt tőle, hiába mutatnak kifelé mást.Kerlon írta: Miota elhiszi, hogy valaki, azota nagy ra a melleny es csak azt bizonygatja, hogy atlagos es fejben gyenge.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 5., szombat 17:09
HozzászólásSzerző: nokedli » 2025. április 5., szombat 16:40
Ne siess,hátha még a pályán lesz.RealRaúl77 írta: Második félidőre érek haza csak.
Mit csinált?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 5., szombat 16:38
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 5., szombat 16:31
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 3., csütörtök 18:39
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 3., csütörtök 17:21
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 3., csütörtök 17:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 2., szerda 9:50
Azt a mauglis rasszistazastKAG írta: Egyébként amikor égett a ház, érdekes képes volt rendszeresen megverni a védőt, néha védőket.
Érti a franc ezt az embert.
Valószínűleg full osztonleny, ennyi lehet a titok.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 2., szerda 9:45
felhozod az ifiből a 80-94 rating-es tagot,pumpálod az edzésekkel és 2-3 év múlva pipaAnthony írta:Hát igen, a FIFÁ-ban (vagy mi a neve most) eladnád Viniciust, megvennéd Sakát, probléma megoldva. De a való életben nem pont így mennek a dolgok.Sierra írta: Clutch player ez ketsegtelen, iden nem jon ki neki a lepes annyira mint az elmult 3 szezonban, de attol meg ott az X benne, nem veletlen a 200 milliora taksalt erteke. Ettol fuggetlenul Bampe pajtival sokszor zavarjak egymast a csapat karara. Ketto kozul nem kerdes melyiket tartanam meg, Rodrygo meg mehetne balra. De ez nem hinnem hogy meg fog tortenni egy darabig.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 2., szerda 9:42
Lehet az eredményt látva egy időre elfelejtette, hogy ősszel a klub hivatalosan is őt jelölte ki, mint a keret top sztárjátékosát az Aranylabda körüli dolgokkal. Aztán mikor ez újra eszébe jut, akkor jön az erőlködés, a 3 emberbe belevezetés, rossz döntések sorozata.KAG írta: érdekes képes volt rendszeresen megverni a védőt, néha védőket
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 2., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 2., szerda 8:43
Hát igen, a FIFÁ-ban (vagy mi a neve most) eladnád Viniciust, megvennéd Sakát, probléma megoldva. De a való életben nem pont így mennek a dolgok.Sierra írta: Clutch player ez ketsegtelen, iden nem jon ki neki a lepes annyira mint az elmult 3 szezonban, de attol meg ott az X benne, nem veletlen a 200 milliora taksalt erteke. Ettol fuggetlenul Bampe pajtival sokszor zavarjak egymast a csapat karara. Ketto kozul nem kerdes melyiket tartanam meg, Rodrygo meg mehetne balra. De ez nem hinnem hogy meg fog tortenni egy darabig.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 2., szerda 8:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 2., szerda 8:06
Leganes meccs után írtam, a tegnapi első lépésnek több mint oké volt. Sokszor elcseszte megint de rengeteg 1v1-et, 1v2-öt nyert végre, két extraklassz gólpassz, és még a 120.percben is volt kraft. Talán bepöccen.Pad'em írta: Áprilisra azért már illene formába lendülni, egyre kisebb a sansz, hogy megtörténik. Arsenal meccsekre azért nagyon kíváncsi leszek. Nem sok ideje van, hogy ez ne egy flop szezon legyen tőle.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 2., szerda 7:40
Ez igaz. Viszont ahogy olvastam tegnap Carlot is nagyon kihozta a sodrából, majdnem le is cserélte.Tjacks írta: Egyébként tegnap csak kihúzott minket a szarból, nincs miért elővenni. De sok meccse volt amikor gatya teljesítményt/ hozzáállást mutatott.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 2., szerda 6:58
Nemtudom hogy Vinit konstans véded-e, de csak remélni tudom hogy nem miután Carlora csak tegnap 2-3 "takarodjon" érkezett Tőled.ToniKroos írta:Nem a francokat nem szántad leszólásnak. Már divat járni ide meccs után, ebből is látszik, hogy van akinek tök mindegy mit csinál, jön azt írja be a hülyeségét. Majd máskor figyeld a meccset is, azt ha tényleg szar akkor írd be, akkor talán kapsz rá lájkot is.mentamas írta:
Nem leszólásnak szántam a kérdést. Egyszerűen nem értem ezt a játékost. Egész meccsen idegesítenek a buta döntései és sokszor a viselkedése is, de végül mindig benne van a győzelemben valamilyen formában.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 2., szerda 6:47
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 2., szerda 6:43
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 2., szerda 6:13
Mert az nem lehet, hogy tényleg tanácstalan valaki? Csak a fikázás létezik? Nagyon kitekert egy világkép.ToniKroos írta:Nem a francokat nem szántad leszólásnak. Már divat járni ide meccs után, ebből is látszik, hogy van akinek tök mindegy mit csinál, jön azt írja be a hülyeségét. Majd máskor figyeld a meccset is, azt ha tényleg szar akkor írd be, akkor talán kapsz rá lájkot is.mentamas írta:
Nem leszólásnak szántam a kérdést. Egyszerűen nem értem ezt a játékost. Egész meccsen idegesítenek a buta döntései és sokszor a viselkedése is, de végül mindig benne van a győzelemben valamilyen formában.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem