A Barcelona ugyanennyi meccset játszik, kivéve a playoff párharc, és a fizikálisan jóval gyengébb adottságú keretükkel képesek jelentősen jobb focit játszani. A cserepad meg nincs élesen tartva.Zsobo írta: Sztem irrealis ekkora terheles mellett paradet várni, orulhetunk, ha egészségesen kihuzzak a játékosok. Továbbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak hozzá, ha lehetőséget kapnak, sőt elso cserebe jonnie kell Mbappenak, Rudigernek, Bellinghamnek, ott tenyleg rajuk ferne a fejmosás.

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Kicsit sztem a tegnapi meccsre is igaz, hogy a mennyiseg a minoseg rovására megy, de persze, igy is elment 80 000 jegy meg otthonrol is neztuk, szal maradni is fog ez igy. Mondjuk lehrt jobb lenne 40 magas minőségű meccs, mint 60 gatya, de mind1..
Fáradt, lelketlen volt a Madrid es brutal milyen daralo lesz ez meg a kovi hetekben, nem lenne nehez 3 szek kozul a foldre ulni szezon végére.
Sztem irrealis ekkora terheles mellett paradet várni, orulhetunk, ha egészségesen kihuzzak a játékosok. Továbbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak hozzá, ha lehetőséget kapnak, sőt elso cserebe jonnie kell Mbappenak, Rudigernek, Bellinghamnek, ott tenyleg rajuk ferne a fejmosás.
Fáradt, lelketlen volt a Madrid es brutal milyen daralo lesz ez meg a kovi hetekben, nem lenne nehez 3 szek kozul a foldre ulni szezon végére.
Sztem irrealis ekkora terheles mellett paradet várni, orulhetunk, ha egészségesen kihuzzak a játékosok. Továbbá jo lenne, ha a cserepad is mutatna valamit, mert semmit nem adnak hozzá, ha lehetőséget kapnak, sőt elso cserebe jonnie kell Mbappenak, Rudigernek, Bellinghamnek, ott tenyleg rajuk ferne a fejmosás.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Úgy érzem nyomunk egy olyan szezont mint 2002-ben a Leverkusen, BL-ezüst, bajnoki ezüst és kupaezüst

https://x.com/OptaJose/status/190716036 ... segitsegre
azért ezzel valamit kezdeni kellene, bár gondolom nem áprilisban fog megjavulni
azért ezzel valamit kezdeni kellene, bár gondolom nem áprilisban fog megjavulni
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Első félidő után inkabb aludtam, semmi tudatossag, csak az erőlködés, endrick gyönyörű megmozdulásán kivul semmi. De jól döntöttem reggel már láttam a 4-4, megúsztam a szokásos agyrémet
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rájöttem a boldogság titkára, estze alszom egy jót, reggel megnézem az eredményt, az összefoglalót és minden jó. Vinicius jól ment a szélen ez alapján, jobban működik oda ragasztva és Jude megy fel a 16-osba. 2 szöglet gólunk is lett végre. Alaba tűnt ez alapján gyengének. Kubo meg akármelyik bhv-ünket verte volna szóval szerintem nem kell most elégedetlenkedni. Valszeg más írnék ha láttam volna a meccset, de így megúsztam 120 perc idegeskedést

- Pad'em
Kíváncsi leszek hány discomfort alakult ki tegnap. Vinit meg Bellit ha 100szor nem rúgták szét egyszer sem, az a belépő pedig 10-ből 10-szer piros megint, tán csak Romeroé volt egyértelműbb piros idén Európában. Mindkettő sárga, VAR-al... És akkor ne bírózzunk.raul 4 ever írta: Davide a legjobb pontrúgásedző, a védelem állat, a buli jó.
Amúgy a bírók végre kiadhatnák a "Real rules" infókat, van-e a késelésen kívül bármi, amit ellenünk nem lehet? Csak amit Belli kapott bodycheckeket, extra rúgásokat 5 perc lenne shortba.
Ezt a lófejű szerencsétlent de utálom.
Gratula a döntőbe jutáshoz![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Davide a legjobb pontrúgásedző, a védelem állat, a buli jó.
Amúgy a bírók végre kiadhatnák a "Real rules" infókat, van-e a késelésen kívül bármi, amit ellenünk nem lehet? Csak amit Belli kapott bodycheckeket, extra rúgásokat 5 perc lenne shortba.
Gratula a döntőbe jutáshoz
Gratula a döntőbe jutáshoz

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- nzooli93
Endrick szep szammal lovi a gólokat kupában, Gulernek se elso szoglet assistja volt ez. Lehet azért őket használni kisebb csapatok ellen is,ha Soci meg múltkor Celta ellen is megoldottak a kupameccset. Ha Lucas is kapja egész évben a bizalmat, meg Alaba is rogton a perceket szep szammal akkor meg pláne. Hat az a Endrick gol mi volt? Azt emberek a fifaban is elizguljak, nem hogy egy 18 eves gyerek a Realban ,hatranynal..
Ezek a fiúk szeretnék szenvedni.
Grat. a döntőbe jutáshoz!

Grat. a döntőbe jutáshoz!

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Ha triplázik ez a csapat, akkor el is engedem az egészet. Onnantól tényleg végleges zen.Jim írta:hát, ha triplázunk, Carlot megkoronázzuk, és maradhat még 10 évigdzsi91 írta: Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé.![]()
![]()
![]()
Na mindegy, azért ez nem fenyeget minket. Horror volt ez a mai.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kellett ez a 120 perc a valencia elleni meccs elott, Corberannal 2szer kaptak ki a bajnoksagban (barca, atleti). Kulonosen jol fog esni a del-amerikai jatekosainknak es Judenak akik mar igyis lepni alig birnak.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hát, ha triplázunk, Carlot megkoronázzuk, és maradhat még 10 évigdzsi91 írta: Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé.![]()

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megint olyan ostoba egyéni hibákból nyeljük a gólokat.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nyertünk, döntőbe jutottunk.
Mit akartok még?
Mit akartok még?

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Alaba valóban nem szereti a balhátvéd pozíciót, de most rákerestem Camavingára, mert tisztán emlékszem, hogy erről még nyilatkozott is, és valóban.
A „you can’t always” alapján nekem az jön le, hogy nem tudja ott huzamosabb ideig elképzelni magát.it’s no secret that I don’t like the position. I spoke to Ancelotti, but the most important thing is the team. Since I’m a team player, I’ll play at left-back if they ask me to, even if I don’t like it. But I want to give everything for the club, you can’t always do what you want, you have to know how to balance things
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Mert nem hogy szélen, de középen se tud már teljesíteni
szuperliga.
Alaba szokott nyammogni, hogy nem akar szelen jatszani.dortev írta:Camát én is megnézném huzamosabb ideig balhátvédként, de nem pont ezért szokott picsogni, hogy az neki nem járja? Ezen a ponton igazából nem is tudom elképzelni, hogy máshol valaha kezdő szint lesz.mentamas írta: Nálam Camavinga lenne a balhátvéd és mellé meg jöhetne valaki a Castillából (vagy akár Miguel vissza).
- Pad'em
Én mondjuk még nem hallottam Camát picsogni, bármikor odatették lehozta. Miguel gyengébb szezonja ide vagy oda a legjobb megoldás talán az lenne ha kitennénk Mendyt és a két spanyol saját nevelés kapna 1 évet leszkanderozni egymás közt Jimmynek könnyes és nedves éjszakákat okozva, de erre olyan 0,5% lehet az esély. Ha marad Ancelotti sztem ugyanez a felállás lesz jövőre is.
Mellesleg szerintem Frannal előrefele semmi gond nincs, sőt kimondottan jónak tartom, csak általában nem adják neki, főleg Vini ignorálja állandóan, pedig a gyorsaságát meg hogy jól centerez sokkal többet lehetne használni, tegnap is csinált jó helyzeteket. A védekezése viszont hagy kívánni valót sajnos bőven, de cserének teljesen rendben van.
Amúgy írták pár napja, talán AS v Relevo, hogy rajta tartjuk a szemünket a balhátvéd piacon is.
Mellesleg szerintem Frannal előrefele semmi gond nincs, sőt kimondottan jónak tartom, csak általában nem adják neki, főleg Vini ignorálja állandóan, pedig a gyorsaságát meg hogy jól centerez sokkal többet lehetne használni, tegnap is csinált jó helyzeteket. A védekezése viszont hagy kívánni valót sajnos bőven, de cserének teljesen rendben van.
Amúgy írták pár napja, talán AS v Relevo, hogy rajta tartjuk a szemünket a balhátvéd piacon is.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"