Edző és vezetőség
- ateeemadrid
Re: Edző és vezetőség
Akkor kit hoznal? Gondolom Carlo nem játszik. Remelem
mire varsz meg par evet?RaúlCF írta: én ezt nem veszem személyes dolognak. többször is mondtam hogy szívesen látnám itt Xabit de én pár évet várnék vele ennyi. szerintem jót tenne neki még 1-2-3 év edzősködés mielőtt beleül a legnagyobb noymásba. ha úgy döntenek már most jön akkor jöjjön.
okadek szar a jatekunk, carlo nem kepes rotalni csak ha halott mindenki, nem tud cserelni idoben, nem tud jol cserelni, a fiatalokat telibe fossa , csak a kiskedvencei vannak preferalva
ezt nezned meg par evig?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
én ezt nem veszem személyes dolognak. többször is mondtam hogy szívesen látnám itt Xabit de én pár évet várnék vele ennyi. szerintem jót tenne neki még 1-2-3 év edzősködés mielőtt beleül a legnagyobb noymásba. ha úgy döntenek már most jön akkor jöjjön.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Sarri Napoliját is leépítette szépen még az Evertonos kaland előtt, meg ugye a Bayerntől se véletlen zavarták el nagyon hamar.Az evertonba carlonak sem ment, aztan visszajott es azonnal duplazott.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Galacticos
Az evertonba carlonak sem ment, aztan visszajott es azonnal duplazott.RaúlCF írta: félreérted felőlem hozhatják én is kíváncsi vagyok milyen lenne. én csak azt nem szeretem, hogy nincsenek egyenlő elbírálások. amit Xabi letett azért itt Ancelottit vasvillával kergetnék az emberek. ez egészen addig van amíg nincs itt. ezek az emberek fogják elsőnek elkergetni Xabit is ha valami nem tetszik. Most is kiesett harmad osztályú ellen de semmi nem számít mert nem itt van és nem a Real Madrid. most komolyan. felőlem mehet év végén Carlo sose mondtam, hogy mindenáron itt kell tartani. mindig azt mondtam csak óvatosan az indulatos váltásokkal mert mint látszik Xabi sem mindenható.
Persze lehet el lenne kergetve xabi is de legalabb az eselyt megkaphatna, mert az eredmenyekbe nem tudsz belekotni de ez a jatek mar ezzel a kerettel vallalhatatlan. A felfogas meg foleg.
Most is itt ez a fran garcia, nem mondom szeleburdi meg az ugyestol is tavol van, de gyors, alacsony sulypontu es agilis es harcias. Tehat pont idealis ellenfel az ellenfelunk legveszelyesebb tamadoja ellen, erre a don megvarja hogy kubo 26x megszivassa camavingat es a hosszabbitasba cserel.
Ott van a padon guler, brahim, rodrygo ma eddig palyan sincs. Miert nem hozza le?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
mindegy nem kell ezen vitatkozni. jöjjön Xabi és lássuk mi sül ki belőle.
De a legboszantóbb tényleg az, hogy ezeket a hibákat idén elkövettük már húszszor, legyen akármelyikről is szó és baszki megcsináljuk huszonegyedszerre is.Bekkel hazai palyan egy sociedad ellen a vilag legjobb tamadoival, nem cserel amikor ott ulnek a padon a friss tamadok, nem cserel amikor a posztidegen camavingat a japan gyerek 35x szivatja le, nem cserel amikor az onbizalomnovelo alaba a masodik ongol utan meg a fejet is lehuzza a beadas elol.
Edző témához meg hiába nyerjük meg akár idén a BLt, ez egy botrány amit csinálunk.
Olyan gyenge a BL mezőny is, hogy röhögve kéne az egészet ledominálni gálázva, helyette meg minden jött ment spanyol csapat ellen bekkelünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. április 1., kedd 23:46-kor.
Mit? Azt hogy egy kozepszar Leverkusennel veretlenul bajnok lett tortene soran eloszor, es majdnem triplaztak?RaúlCF írta: amit Xabi letett azért itt Ancelottit vasvillával kergetnék az emberek. ez egészen addig van amíg nincs itt.

- RaúlCF
félreérted felőlem hozhatják én is kíváncsi vagyok milyen lenne. én csak azt nem szeretem, hogy nincsenek egyenlő elbírálások. amit Xabi letett azért itt Ancelottit vasvillával kergetnék az emberek. ez egészen addig van amíg nincs itt. ezek az emberek fogják elsőnek elkergetni Xabit is ha valami nem tetszik. Most is kiesett harmad osztályú ellen de semmi nem számít mert nem itt van és nem a Real Madrid. most komolyan. felőlem mehet év végén Carlo sose mondtam, hogy mindenáron itt kell tartani. mindig azt mondtam csak óvatosan az indulatos váltásokkal mert mint látszik Xabi sem mindenható.
Es? 15 eve egy 3.osztalyu Alcorcon vert minket 4-0-ra.RaúlCF írta:ember. Armenia Bielefeld bundesliga 3. mi Opel meg FerrariSierra írta: Hagyjuk mar ezt. Az egy Leverkusen, tele kozepszer jatekosokkal. Ez meg a Real Madrid, a vilag legjobbjaival. Ne hasonlitsunk mar egy Opelt egy Ferrarihoz.

Latom nehezen megy. Opel = Leverkusen, Ferrari = Real Madrid
- Galacticos
Mar nem eloszor latom nalad, es tenyleg nem szemelyeskedni akarok felre ne ertsd. De komolyan van meg valaki aki nem akar mar mast megnezni?RaúlCF írta: a megváltó most esett ki harmadosztályú csapat ellen. mi menne itt ebben az esetben? kapna még időt vagy őt is ki kéne rakni azonnal?
Ki lehet rúgni csak óvatosan a vagdalkozással.
Bekkel hazai palyan egy sociedad ellen a vilag legjobb tamadoival, nem cserel amikor ott ulnek a padon a friss tamadok, nem cserel amikor a posztidegen camavingat a japan gyerek 35x szivatja le, nem cserel amikor az onbizalomnovelo alaba a masodik ongol utan meg a fejet is lehuzza a beadas elol.
Evek ota ezt nezzuk es evrol evre rosszabb, eddig az ment hogy na majd ha megjon bappe akkor megkapja a tamadojat, itt van de a felfogas ugyanaz. Vezetunk azt raulunk.
Mint amikor mourinho egy golos vezetes tudataban minden egyes bajnokin megha a hercules ellen is volt mar kuldte melegiteni a raul albiolt vkpba/5.vedobe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. április 1., kedd 23:38-kor.
- RaúlCF
ember. Armenia Bielefeld bundesliga 3. mi Opel meg FerrariSierra írta: Hagyjuk mar ezt. Az egy Leverkusen, tele kozepszer jatekosokkal. Ez meg a Real Madrid, a vilag legjobbjaival. Ne hasonlitsunk mar egy Opelt egy Ferrarihoz.
Hagyjuk mar ezt. Az egy Leverkusen, tele kozepszer jatekosokkal. Ez meg a Real Madrid, a vilag legjobbjaival. Ne hasonlitsunk mar egy Opelt egy Ferrarihoz.RaúlCF írta: a megváltó most esett ki harmadosztályú csapat ellen. mi menne itt ebben az esetben? kapna még időt vagy őt is ki kéne rakni azonnal?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
köszönünk mindent eddig mester
de nem létezhet olyan forgatókönyv, hogy marad még 1 évet

de nem létezhet olyan forgatókönyv, hogy marad még 1 évet

- RaúlCF
a megváltó most esett ki harmadosztályú csapat ellen. mi menne itt ebben az esetben? kapna még időt vagy őt is ki kéne rakni azonnal?
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ez tényleg szégyen.
0 keretmenedzsment, dupla0 mutatott játék, tripla0 taktika.
Érthetetlen.
0 keretmenedzsment, dupla0 mutatott játék, tripla0 taktika.
Érthetetlen.
meddig lehet ezt a fost engedni? eg vilagon semmi koncepciot nem latni a meccseinkben, eleg volt carlo
valamelyik univerzumban:

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha már nem rúgták ki januárban legalább mondott volna le magától.
Ez így csúnya búcsú lesz.
Ez így csúnya búcsú lesz.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jól érezte az edző mi kell még a csapatnak tavasszal! Még egy hosszabbítás a kupában hazai pályán egy szoci ellen!
Nem illik.
Elkepeszto amugy. Ilyen fospermet jatekkal meg felfogassal mindenhol harcban vagyunk meg, nem ertem ez hogy lehetseges. :lol tenyleg mindig bemakoljak vhogy, az oreg meg rohog a markaban h nesztek karogok. Ilyen szempontbol igaza is van.poronty írta: Sose fogy el a mákja az öregnek. A játékosai rendre kihúzzák a szarból.