Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ateeemadrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 1., kedd 23:50

Akkor kit hoznal? Gondolom Carlo nem játszik. Remelem

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 1., kedd 23:50

RaúlCF írta: én ezt nem veszem személyes dolognak. többször is mondtam hogy szívesen látnám itt Xabit de én pár évet várnék vele ennyi. szerintem jót tenne neki még 1-2-3 év edzősködés mielőtt beleül a legnagyobb noymásba. ha úgy döntenek már most jön akkor jöjjön.
mire varsz meg par evet?

okadek szar a jatekunk, carlo nem kepes rotalni csak ha halott mindenki, nem tud cserelni idoben, nem tud jol cserelni, a fiatalokat telibe fossa , csak a kiskedvencei vannak preferalva

ezt nezned meg par evig?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:47

én ezt nem veszem személyes dolognak. többször is mondtam hogy szívesen látnám itt Xabit de én pár évet várnék vele ennyi. szerintem jót tenne neki még 1-2-3 év edzősködés mielőtt beleül a legnagyobb noymásba. ha úgy döntenek már most jön akkor jöjjön.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. április 1., kedd 23:47

Az evertonba carlonak sem ment, aztan visszajott es azonnal duplazott.
Sarri Napoliját is leépítette szépen még az Evertonos kaland előtt, meg ugye a Bayerntől se véletlen zavarták el nagyon hamar.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 1., kedd 23:45

RaúlCF írta: félreérted felőlem hozhatják én is kíváncsi vagyok milyen lenne. én csak azt nem szeretem, hogy nincsenek egyenlő elbírálások. amit Xabi letett azért itt Ancelottit vasvillával kergetnék az emberek. ez egészen addig van amíg nincs itt. ezek az emberek fogják elsőnek elkergetni Xabit is ha valami nem tetszik. Most is kiesett harmad osztályú ellen de semmi nem számít mert nem itt van és nem a Real Madrid. most komolyan. felőlem mehet év végén Carlo sose mondtam, hogy mindenáron itt kell tartani. mindig azt mondtam csak óvatosan az indulatos váltásokkal mert mint látszik Xabi sem mindenható.
Az evertonba carlonak sem ment, aztan visszajott es azonnal duplazott.
Persze lehet el lenne kergetve xabi is de legalabb az eselyt megkaphatna, mert az eredmenyekbe nem tudsz belekotni de ez a jatek mar ezzel a kerettel vallalhatatlan. A felfogas meg foleg.
Most is itt ez a fran garcia, nem mondom szeleburdi meg az ugyestol is tavol van, de gyors, alacsony sulypontu es agilis es harcias. Tehat pont idealis ellenfel az ellenfelunk legveszelyesebb tamadoja ellen, erre a don megvarja hogy kubo 26x megszivassa camavingat es a hosszabbitasba cserel.
Ott van a padon guler, brahim, rodrygo ma eddig palyan sincs. Miert nem hozza le?

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:44

mindegy nem kell ezen vitatkozni. jöjjön Xabi és lássuk mi sül ki belőle.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 1., kedd 23:44

Bekkel hazai palyan egy sociedad ellen a vilag legjobb tamadoival, nem cserel amikor ott ulnek a padon a friss tamadok, nem cserel amikor a posztidegen camavingat a japan gyerek 35x szivatja le, nem cserel amikor az onbizalomnovelo alaba a masodik ongol utan meg a fejet is lehuzza a beadas elol.
De a legboszantóbb tényleg az, hogy ezeket a hibákat idén elkövettük már húszszor, legyen akármelyikről is szó és baszki megcsináljuk huszonegyedszerre is.

Edző témához meg hiába nyerjük meg akár idén a BLt, ez egy botrány amit csinálunk.

Olyan gyenge a BL mezőny is, hogy röhögve kéne az egészet ledominálni gálázva, helyette meg minden jött ment spanyol csapat ellen bekkelünk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. április 1., kedd 23:46-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 1., kedd 23:43

RaúlCF írta: amit Xabi letett azért itt Ancelottit vasvillával kergetnék az emberek. ez egészen addig van amíg nincs itt.
Mit? Azt hogy egy kozepszar Leverkusennel veretlenul bajnok lett tortene soran eloszor, es majdnem triplaztak? :lol: Vannak gondok nem mondom.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:40

félreérted felőlem hozhatják én is kíváncsi vagyok milyen lenne. én csak azt nem szeretem, hogy nincsenek egyenlő elbírálások. amit Xabi letett azért itt Ancelottit vasvillával kergetnék az emberek. ez egészen addig van amíg nincs itt. ezek az emberek fogják elsőnek elkergetni Xabit is ha valami nem tetszik. Most is kiesett harmad osztályú ellen de semmi nem számít mert nem itt van és nem a Real Madrid. most komolyan. felőlem mehet év végén Carlo sose mondtam, hogy mindenáron itt kell tartani. mindig azt mondtam csak óvatosan az indulatos váltásokkal mert mint látszik Xabi sem mindenható.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 1., kedd 23:38

RaúlCF írta:
Sierra írta: Hagyjuk mar ezt. Az egy Leverkusen, tele kozepszer jatekosokkal. Ez meg a Real Madrid, a vilag legjobbjaival. Ne hasonlitsunk mar egy Opelt egy Ferrarihoz.
ember. Armenia Bielefeld bundesliga 3. mi Opel meg Ferrari
Es? 15 eve egy 3.osztalyu Alcorcon vert minket 4-0-ra. :coffee: Fu de sok mindent le lehet vonni belole! Jah nem. :ike: amugy meg ARMINIA Bielefeld.
Latom nehezen megy. Opel = Leverkusen, Ferrari = Real Madrid

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 1., kedd 23:37

RaúlCF írta: a megváltó most esett ki harmadosztályú csapat ellen. mi menne itt ebben az esetben? kapna még időt vagy őt is ki kéne rakni azonnal?

Ki lehet rúgni csak óvatosan a vagdalkozással.
Mar nem eloszor latom nalad, es tenyleg nem szemelyeskedni akarok felre ne ertsd. De komolyan van meg valaki aki nem akar mar mast megnezni?
Bekkel hazai palyan egy sociedad ellen a vilag legjobb tamadoival, nem cserel amikor ott ulnek a padon a friss tamadok, nem cserel amikor a posztidegen camavingat a japan gyerek 35x szivatja le, nem cserel amikor az onbizalomnovelo alaba a masodik ongol utan meg a fejet is lehuzza a beadas elol.
Evek ota ezt nezzuk es evrol evre rosszabb, eddig az ment hogy na majd ha megjon bappe akkor megkapja a tamadojat, itt van de a felfogas ugyanaz. Vezetunk azt raulunk.
Mint amikor mourinho egy golos vezetes tudataban minden egyes bajnokin megha a hercules ellen is volt mar kuldte melegiteni a raul albiolt vkpba/5.vedobe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. április 1., kedd 23:38-kor.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:37

Sierra írta: Hagyjuk mar ezt. Az egy Leverkusen, tele kozepszer jatekosokkal. Ez meg a Real Madrid, a vilag legjobbjaival. Ne hasonlitsunk mar egy Opelt egy Ferrarihoz.
ember. Armenia Bielefeld bundesliga 3. mi Opel meg Ferrari

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 1., kedd 23:35

RaúlCF írta: a megváltó most esett ki harmadosztályú csapat ellen. mi menne itt ebben az esetben? kapna még időt vagy őt is ki kéne rakni azonnal?

Hagyjuk mar ezt. Az egy Leverkusen, tele kozepszer jatekosokkal. Ez meg a Real Madrid, a vilag legjobbjaival. Ne hasonlitsunk mar egy Opelt egy Ferrarihoz.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 1., kedd 23:34

köszönünk mindent eddig mester :salute:

de nem létezhet olyan forgatókönyv, hogy marad még 1 évet :kalapos:

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 1., kedd 23:33

a megváltó most esett ki harmadosztályú csapat ellen. mi menne itt ebben az esetben? kapna még időt vagy őt is ki kéne rakni azonnal?

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. április 1., kedd 23:32

Ez tényleg szégyen.
0 keretmenedzsment, dupla0 mutatott játék, tripla0 taktika.
Érthetetlen.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 1., kedd 23:32

meddig lehet ezt a fost engedni? eg vilagon semmi koncepciot nem latni a meccseinkben, eleg volt carlo
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 1., kedd 23:31

Ha már nem rúgták ki januárban legalább mondott volna le magától.
Ez így csúnya búcsú lesz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 1., kedd 23:30

Jól érezte az edző mi kell még a csapatnak tavasszal! Még egy hosszabbítás a kupában hazai pályán egy szoci ellen!
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 1., kedd 23:22

poronty írta: Sose fogy el a mákja az öregnek. A játékosai rendre kihúzzák a szarból.
Elkepeszto amugy. Ilyen fospermet jatekkal meg felfogassal mindenhol harcban vagyunk meg, nem ertem ez hogy lehetseges. :lol tenyleg mindig bemakoljak vhogy, az oreg meg rohog a markaban h nesztek karogok. Ilyen szempontbol igaza is van. :D kar hogy ez egyaltalan nem illik a Realhoz.

Vissza: