Egy biztos pont a neten.
Elore a 30 ezredik hozzaszolasert.

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 7., hétfő 14:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 7., hétfő 14:31
raneztem en is, meg velhetoen a nyaron megutom en is a 10k-t.Tízezer hozzászólás…
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 7., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 7., hétfő 13:46
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. április 2., szerda 16:06
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 1., kedd 22:11
Örülnének páran itt neki, Ancelottinak eggyel kevesebb ügynöke lenne a fórumonrealmadrid95 írta:Tavaly novemberben voltam utoljara.mentamas írta:
Úgy könnyű, ha be vagy épülve![]()
De állítólag COVID óta sokat romlott a helyzet, sokkal nagyobb a szegénység és emiatt sokkal gyakoribbak a rablások is.En amondo vagyok, hogy ha ennyire vonz teged a kontinens, mindenkepp menj, vannak Magyar idegenvezetok is kint, akik tenyleg figyelnek rad.
Max, ha tobbet nem irsz a forumra, tudjuk mi tortent.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 1., kedd 21:40
Tavaly novemberben voltam utoljara.mentamas írta:Úgy könnyű, ha be vagy épülverealmadrid95 írta:
Tobbszor voltam mar Braziliaban, tobbek kozott Rio favelaban is a legdurvabb reszen Rocinhaban. Vannak szabalyok, amiket be kell tartani termeszetesen, de azert ott sem ugy megy, hogy mesz az utcan es csak ugy fejbe lonek. Mivel edesanyam spanyol volt es tobbet eltem kint, mint Magyarorszagon, igy igazabol az az igazi anyanyelvem, jobban is megy, mint a Magyar, igy eleg hamar befogadtak az emberek. Ennek koszonhetoen rengeteget tudtam beszelni az ott lakokkal, kikerdeztem a favelakban elo embereket is, hogy megis hogy kepzelje el egy atlagember. Ha nem veszel fel orat, nem oltozol ki nagyon puccosan, nem vagy tele fuksszal akkor nem fog atrotcitas erni.
Talan a legdurvabb sztori, amit lattam az az egyik boltnal volt, ahol ~12 eves gyerekek jatszottak, az egyik kulfoldi felnott lepofozta az egyiket, mert hatbarugta egy kis gumilasztival. Nem telt el 1 perc sem, hirtelen megjelentek a nagybacsik, unokatesok, tesok es pikkpakk elhurcibaltak az embert.
De, ha ennyire latni akarod del amerikat, menj idegenvezetokkel, ok ugyis tudjak, hogy mire es hogyan kell reagalni.![]()
De állítólag COVID óta sokat romlott a helyzet, sokkal nagyobb a szegénység és emiatt sokkal gyakoribbak a rablások is.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 1., kedd 21:28
Úgy könnyű, ha be vagy épülverealmadrid95 írta:Tobbszor voltam mar Braziliaban, tobbek kozott Rio favelaban is a legdurvabb reszen Rocinhaban. Vannak szabalyok, amiket be kell tartani termeszetesen, de azert ott sem ugy megy, hogy mesz az utcan es csak ugy fejbe lonek. Mivel edesanyam spanyol volt es tobbet eltem kint, mint Magyarorszagon, igy igazabol az az igazi anyanyelvem, jobban is megy, mint a Magyar, igy eleg hamar befogadtak az emberek. Ennek koszonhetoen rengeteget tudtam beszelni az ott lakokkal, kikerdeztem a favelakban elo embereket is, hogy megis hogy kepzelje el egy atlagember. Ha nem veszel fel orat, nem oltozol ki nagyon puccosan, nem vagy tele fuksszal akkor nem fog atrotcitas erni.mentamas írta:
Én így vagyok Dél-Amerikával… egyszerre látom magam élvezni a napsütést Medellín vagy Rio utcáin, és kirabolva, eszméletlenül feküdve egy sikátor, elhagyatott házában…![]()
Talan a legdurvabb sztori, amit lattam az az egyik boltnal volt, ahol ~12 eves gyerekek jatszottak, az egyik kulfoldi felnott lepofozta az egyiket, mert hatbarugta egy kis gumilasztival. Nem telt el 1 perc sem, hirtelen megjelentek a nagybacsik, unokatesok, tesok es pikkpakk elhurcibaltak az embert.
De, ha ennyire latni akarod del amerikat, menj idegenvezetokkel, ok ugyis tudjak, hogy mire es hogyan kell reagalni.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 1., kedd 21:25
Inkább a szabályokkal teli életre untak ráhehetheoriginal írta: én osztrák, német meg svájci kollégáimtól folyamat azt hallom, hogy gondolkodás nélkül puerto ricoba költöznének (valszeg rauntak a szar alpokra meg a balfasz hegyi patakokra es erdosavokra), vki közülük vett is ott házat - hanyatlo nyugat bazmeg![]()
szoval az is megér egy repcsijáratot![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 1., kedd 15:17
Egy spanyolul folyekonyan beszelo ember nagyjabol megerti a portugalt, de a brazil portugal teljesen mas kavehaz.Realista24 írta:Jol van, en azt hittem junius nyolcadikan, nem nyolcan'shutterisland írta:
osszesen nem tudnek 7 embert osszeszedni, akivel tartom a kapcsolatot, nem hogy 7-et kozosen nyaralni.![]()
![]()
realmadrid95, a portugal ennyire hasonlo a spanyollal?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 1., kedd 14:16
Persze, gondolom ott is vannak sztorik, csak arra irtam, hogy ha nincs nagy ok-okozat, akkor nincs lefejezes, kivereztetes.'shutterisland írta:ezert nem kell braziliaig menni, a mi braziljaink is pont igy oldjak meg borsodban.Talan a legdurvabb sztori, amit lattam az az egyik boltnal volt, ahol ~12 eves gyerekek jatszottak, az egyik kulfoldi felnott lepofozta az egyiket, mert hatbarugta egy kis gumilasztival. Nem telt el 1 perc sem, hirtelen megjelentek a nagybacsik, unokatesok, tesok es pikkpakk elhurcibaltak az embert.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. április 1., kedd 14:13
8-an megyunk fiuk.Realista24 írta:Jol van, en azt hittem junius nyolcadikan, nem nyolcan'shutterisland írta:
osszesen nem tudnek 7 embert osszeszedni, akivel tartom a kapcsolatot, nem hogy 7-et kozosen nyaralni.![]()
![]()
realmadrid95, a portugal ennyire hasonlo a spanyollal?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 1., kedd 14:10
Jol van, en azt hittem junius nyolcadikan, nem nyolcan'shutterisland írta:osszesen nem tudnek 7 embert osszeszedni, akivel tartom a kapcsolatot, nem hogy 7-et kozosen nyaralni.Junius elejen megyunk, 8-an![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 1., kedd 14:09
ezert nem kell braziliaig menni, a mi braziljaink is pont igy oldjak meg borsodban.Talan a legdurvabb sztori, amit lattam az az egyik boltnal volt, ahol ~12 eves gyerekek jatszottak, az egyik kulfoldi felnott lepofozta az egyiket, mert hatbarugta egy kis gumilasztival. Nem telt el 1 perc sem, hirtelen megjelentek a nagybacsik, unokatesok, tesok es pikkpakk elhurcibaltak az embert.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 1., kedd 14:06
Tobbszor voltam mar Braziliaban, tobbek kozott Rio favelaban is a legdurvabb reszen Rocinhaban. Vannak szabalyok, amiket be kell tartani termeszetesen, de azert ott sem ugy megy, hogy mesz az utcan es csak ugy fejbe lonek. Mivel edesanyam spanyol volt es tobbet eltem kint, mint Magyarorszagon, igy igazabol az az igazi anyanyelvem, jobban is megy, mint a Magyar, igy eleg hamar befogadtak az emberek. Ennek koszonhetoen rengeteget tudtam beszelni az ott lakokkal, kikerdeztem a favelakban elo embereket is, hogy megis hogy kepzelje el egy atlagember. Ha nem veszel fel orat, nem oltozol ki nagyon puccosan, nem vagy tele fuksszal akkor nem fog atrotcitas erni.mentamas írta:Én így vagyok Dél-Amerikával… egyszerre látom magam élvezni a napsütést Medellín vagy Rio utcáin, és kirabolva, eszméletlenül feküdve egy sikátor, elhagyatott házában…Remy írta:
Fuhh, nem tudom. Mármint biztos szép, de jelenleg úgy vagyok Indiával, hogy egyszerre vonz és taszít is.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 1., kedd 13:57
osszesen nem tudnek 7 embert osszeszedni, akivel tartom a kapcsolatot, nem hogy 7-et kozosen nyaralni.Junius elejen megyunk, 8-an
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 1., kedd 13:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 1., kedd 13:39
Na, az meg a masik. Galapagost neztuk, ami ugye Ecuador. Korabban del amerika egyik legbiztonsagosabb orszaga volt, de az utobbi evekben nagyon durvan lezullott bizonyos helyeken. Es ha mar elmenne az ember olyan messze, jo lenne a szigeten kivul is latni valamit. (Nyilvan ne menj oda!4!4!4)mentamas írta:Én így vagyok Dél-Amerikával… egyszerre látom magam élvezni a napsütést Medellín vagy Rio utcáin, és kirabolva, eszméletlenül feküdve egy sikátor, elhagyatott házában…Remy írta:
Fuhh, nem tudom. Mármint biztos szép, de jelenleg úgy vagyok Indiával, hogy egyszerre vonz és taszít is.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 1., kedd 13:33
Én így vagyok Dél-Amerikával… egyszerre látom magam élvezni a napsütést Medellín vagy Rio utcáin, és kirabolva, eszméletlenül feküdve egy sikátor, elhagyatott házában…Remy írta:Fuhh, nem tudom. Mármint biztos szép, de jelenleg úgy vagyok Indiával, hogy egyszerre vonz és taszít is.hehetheoriginal írta:
Btw indiai körtúra hátizsákkal , 3-4 hét, kibaszott szép ország, aki ismerősöm volt, nem akart hazajönni, mind vissza akar menni letelepedni. Egy hónap ára kb egy fél 10 napos horvát nyaralas![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 1., kedd 13:32
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem