Caraway írta:
Realista24 írta:
Elmúlt 10 évben mindig voltunk, nekem az a tapasztalatom amit írtam.
Akkor nehany kihagyhatatlan helyet, tippet tudsz mondani?
Ayia napa, 6 nap. Inkabb ilyen iszogatos, strandolos, buvarkodos utat tervezunk, sztem 1 nap hajoturaval ha van valami erdemleges. En pl a sziklas kevesbe zsufolt strandokat szeretem, ahol lehet a tiszta viz alatt nezelodni. Bar nem tudom ezen a reszen mennyire van ilyen.
Jobbnal jobb strandok vannak, a zsufolttol a kevesbe latogatott strandokig.
Bereltek kocsit/quadot? Hanyan lesztek, illetve mikor mentek?
Hajoturak vannak jok, gyonyoru helyekre megy be, ahol lehet furdeni, kicsit snorkelezni. Legnagyobb lazulas nyilvan a Nissi Beach, ahol a beach barban szol a zene, megy a habfurdo, es tele van onzetlen holgyekkel. Ugy hallottam.
Fig Tree strand szomszed kisvarosban (nagyobb, de kozkedvelt), ott van Konnos beach is, ami kisebb, de van felreeso resze is, ahol nem zavarnak a furdozok, es lehet viz alatt nezelodni.
Nissi Beachnek van egy resze, ahova ki lehet uszni szinten buvarkodni, mondjuk nagy hullamzasban nem ajanlatos, nehogy odacsapjon a mini szigetnek.
Ha kell egy kis adrenalin, akkor Cavo Greko, es ott leugrani a sziklarol. Nyilvan tiltott, de senki nem felugyeli, igazi adrenalin bomba. Illetve ezen a kornyeken barmerre letertek az utrol, szinte csak sziklas partszakaszt talaltok, turista szinte semmi, a turista hajok is erre a reszre futnak be.