1madridista írta:
https://ot.hu/hont-andras/a-tortenelem- ... lotti-veg/
nem trollkodas szerintem egy elolvasast meger. ha nem tetszik akkor kivancsi vagyok hogy mi nem, es ne az legyen a kifogas hogy a propagandista hont irta pls.
nektek sem art ha mas politikai gondolkodasu tartalmat is olvastok, es nem megafont meg bedezsoltit kuldtem...
A cikkhez kommentelt Konok Péter is. Általában nem tudok azonosulni a véleményével, túlságosan balos, anarchista és ezzel együtt nihilista sokszor, viszont a kommentje utolsó bekezdésével már egyet tudok érteni. Teljesen fals ez a két pólusra osztás, és ide tartozik Hont fősodor kritikának álcázott írása is, rendszeresen két félről ír, általában politikai tengely mentén.
Minden probléma forrása szerintem az egyre hatalmasabbra nyílt társadalmi és pénzügyi olló, a középosztál vékonyodása, az ezzel járó bizonytalanok egyre nagyobb tömege, és az őket kizsákmányoló gazdasági elit mérthetetlen kapzsisága. És Trump ezért nem rendszerellenes valójában, mert amit ő ideológiai ellentétnek, harcnak ad el, az valójában sima osztályharc nem két, hanem sokkal több oldal között. És ezt teszi azért, hgoy a mögötte álló gazdasági elitet védje az egyre inkább lecsúszó amerikai tömegek haragjától.