Az volt Westbrook.ferni írta:Azért a fault is megér egy misét az utolsó pillanatban, az a tag se volt sokkal ügyesebbAnthony írta: És Westbrook elcseszte Jokics 62 pontos meccsét![]()
![]()

Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Azért a fault is megér egy misét az utolsó pillanatban, az a tag se volt sokkal ügyesebbAnthony írta: És Westbrook elcseszte Jokics 62 pontos meccsét![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Klasszik RWBAnthony írta: És Westbrook elcseszte Jokics 62 pontos meccsét![]()

Jokic szépen kapta most a büntetőket úgy látom.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó lenne, sokat javult a gsw de nem esélyesek. Ettől függetlenül nagyot mennek,tök jól beépítették a rotációba Post-ot is, butler trade-et személy szerint nagyon benéztem, sokkal jobb a chemistry mióta ott van.nmate írta:Nagy győzelem, meg is van nekik ezzel az egymáselleni. Mindenki azt hiszi LeBron fog még egy last dance-t nyomni, miközben Currynek lesz az.Tjacks írta: Memphis hogy felszívja magát a warriors ellen, jó kis meccs volt. nyugat nehezen lehetne ennél szorosabb![]()
![]()
Curry pedig 37, múltkor már írtam hogy szép lassan elkéne kezdeni lefőni....

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És Westbrook elcseszte Jokics 62 pontos meccsét

- nmate
Nagy győzelem, meg is van nekik ezzel az egymáselleni. Mindenki azt hiszi LeBron fog még egy last dance-t nyomni, miközben Currynek lesz az.Tjacks írta: Memphis hogy felszívja magát a warriors ellen, jó kis meccs volt. nyugat nehezen lehetne ennél szorosabb![]()

-
Memphis hogy felszívja magát a warriors ellen, jó kis meccs volt. nyugat nehezen lehetne ennél szorosabb

Lakers continue to smoke the Western Conference with a win against the Rockets. They are 32-13 in the West, only 2 games behind OKC's 35-11. They are +9.7 in those wins
Amúgy ez a legdurvább az egész szezonban, szerintem ez simán hozzáállás kérdése, teljesen máshogy állnak egy Denverherz, Houstonhoz mint pl egy Bullshoz. Ez a mai igazi PO meccs volt, ezzel szerintem kb fixen megvan a top6.
Amúgy ez a legdurvább az egész szezonban, szerintem ez simán hozzáállás kérdése, teljesen máshogy állnak egy Denverherz, Houstonhoz mint pl egy Bullshoz. Ez a mai igazi PO meccs volt, ezzel szerintem kb fixen megvan a top6.
- nmate
Azért adnak más díjat is, hogy ki a legértékesebb játékos, kicsit túlmutat ezen._Bushido_ írta: szerintem elég egyértelmű volt.
Ha SGA nem játszott volna a 4.negyedekben, soha, 1ik meccsen sem, akkor is ő lenne a ponttábla vezetője.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Nagyszerű, fantasztikus lenne. A padon lévőknek is sokat hozzá kell adniuk majd, a kezdő kevés lesz. Finnry-Smith és Vincent komolyat ment éjjel, de szegény Knecht jól el lett felejtve. Pedig mikor nem volt doncic, Rui, Lbj sem, AR-el együtt hozták a 37-32 pontot a Denver ellen.hehetheoriginal írta: faszt se érdekel regular mvp![]()
tudom, hogy köpködöm őket állandóan, de a gyengébbnek szurkolva cimszo alapjan szoritok a lakersnek, egy jo luka revenge tour, mondjuk egy celtics veressel a vegen, birnam.
btw, végre nem csak lezengenek az elmult meccseken, hanem vedekezni is probalnak, ugyhogy tetszik.
szerintem elég egyértelmű volt.
Ha SGA nem játszott volna a 4.negyedekben, soha, 1ik meccsen sem, akkor is ő lenne a ponttábla vezetője.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
faszt se érdekel regular mvp
tudom, hogy köpködöm őket állandóan, de a gyengébbnek szurkolva cimszo alapjan szoritok a lakersnek, egy jo luka revenge tour, mondjuk egy celtics veressel a vegen, birnam.
btw, végre nem csak lezengenek az elmult meccseken, hanem vedekezni is probalnak, ugyhogy tetszik.

thereisonly1ronaldo
- nmate
Playoff merőben más lesz, de ez az OKC alapszakasz nagyon komoly. Ha nem kapnak ki, 5. legerősebb alapszakasz valaha. Plusz olvastam, net rating rekordot is valószínűleg megdöntik.
Megérdemli Jokic és SGA is, igazából Jokic esetében az Embiid MVP volt rablás.
Ezt nem egyszerű értelmezni._Bushido_ írta: Visszatérve MVP témára, 2000 óta csak 4x volt a bajnok csapat játékosa az mvp, duncan, 2x Heat LBJ és Curry. Tehát SGAnak nem feltétlen kell lennie, hiába övé a legtöbb pont... Még úgy is övé lenne, ha a 4.negyedekben nem is játszott volna![]()
Megérdemli Jokic és SGA is, igazából Jokic esetében az Embiid MVP volt rablás.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Clutch / winner moment volthehetheoriginal írta: Lebum milyen szépen kicsapta a szánalmas nyamnyila kis sengun layupot a vegen![]()

Grizzli elég szépen elolvadt itt a végére...
Visszatérve MVP témára, 2000 óta csak 4x volt a bajnok csapat játékosa az mvp, duncan, 2x Heat LBJ és Curry. Tehát SGAnak nem feltétlen kell lennie, hiába övé a legtöbb pont... Még úgy is övé lenne, ha a 4.negyedekben nem is játszott volna

- hehetheoriginal
Lebum milyen szépen kicsapta a szánalmas nyamnyila kis sengun layupot a vegen

thereisonly1ronaldo
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Shai Gilgeous-Alexander joins Michael Jordan and Wilt Chamberlain as the only players in NBA history to record 45+ 30-point games in three consecutive Season.
Hasonló, mint fociban, nem?
Lehet a (csak) gólkirály aranylabdás / mvp?
Arra fociban ott az aranycipő.
Csak épp az amerikaiaknak gondolom elegük van, hogy ha ugy van, Jokic 5x mvp lenne zsinórban.
LA-ben Reaves szép csendben előzte lbjt és doncicot is pontok számában a trade óta eltelt időben (igaz, többet játszott). AR 608, doncic 578, LBJ 577.
Hasonló, mint fociban, nem?
Lehet a (csak) gólkirály aranylabdás / mvp?
Arra fociban ott az aranycipő.
Csak épp az amerikaiaknak gondolom elegük van, hogy ha ugy van, Jokic 5x mvp lenne zsinórban.
LA-ben Reaves szép csendben előzte lbjt és doncicot is pontok számában a trade óta eltelt időben (igaz, többet játszott). AR 608, doncic 578, LBJ 577.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Jöttem linkelni, de persze gyorsabbak vagytok.nmate írta: Lakers - Bulls vége mekkora cirkusz lett, te jó ég![]()
https://youtu.be/awSra656t_E?si=7TnBPQZjkCeObBLt

Imádom az ilyen befejezéseket. Mekkora lehetett élőben megélni.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Game loster meg a game wonner
- hehetheoriginal
koveted a beefet?nmate írta: Szépen feladta a magaslabdát a kedvenc sportriporterünknek, az biztos.
Dobnak az arcába egy hármast, eladja a labdát, majd kap az arcába egy félpályás buzzerbeatert. Cold.

mar ott jarunk, hogy SA bemondta a podcastban, hogy ha odaig fajult volna a multkori 1v1, hogy lebron hozzaer, akkor megutotte volna

thereisonly1ronaldo
-
Köszi, szeretem az ilyen végjátékokat, ilyeneknél mindig egy kicsit mcgrady vibe érzésem vannmate írta: Lakers - Bulls vége mekkora cirkusz lett, te jó ég![]()
https://youtu.be/awSra656t_E?si=7TnBPQZjkCeObBLt

- nmate
Szépen feladta a magaslabdát a kedvenc sportriporterünknek, az biztos.
Dobnak az arcába egy hármast, eladja a labdát, majd kap az arcába egy félpályás buzzerbeatert. Cold.