Tavaly is alig voltak mar oroszok. Sokkal-sokkal kevesebben vannak, mint korabban.rikko írta:Ciprus az jelenleg kb 3. Oroszország. 2. Helyet elviszik a török, ott a háború miatt kb elég oroszul beszélniCaraway írta:
Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?![]()
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.![]()

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Ciprus az jelenleg kb 3. Oroszország. 2. Helyet elviszik a török, ott a háború miatt kb elég oroszul beszélniCaraway írta:Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?BlancoMark írta: Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.![]()
![]()
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Májusban Kazany, Júniusban Buenos Aires. Szeptemberben Laosz és Vietnam.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
Nyár végén egy hét odahaza, kicsit megnézem mi a helyzet édesanyámnál.
Amúgy melóhely váltás után sok lett a szabadidőm, így a Benelux Államok-at havi egy-ket alkalommal megnézzük asszonnyal.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én Marrakechbe elmennék, akár kocsibérléssel, vagy átrepülni, de megéri.'shutterisland írta:agadirba megyunk, kivancsi leszek.Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam
borzasztoan amugy nem szerveztem tul.
croco park, paradise valley, atlas mountains, tevegeles, agadir beach es vizisportolas, utso nap meg csak chill a hotelban.
irtozatosan olcso amugy a fancy orszagokhoz kepest.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szegedet mindenkepp ajanlom neked, nekunk az egyik kedvenc varosunk a mennyasszonyommal. Gyonyoru es hangulatos, nagyon jo etteremekkel fuszerezve.Caraway írta:Amugy a belfoldi utazas is megerne diskurzust. Most el is gondolkoztam, hogy vonattal mik azok a helyek, ahova erdemes elugrani egy napra?Pipita írta:
Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.
Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam.![]()
Érik az az utazás topik.![]()
Akar biciklivel, tekerni az adott helyen par orat aztan vissza. Nyilvan attol is fugg, hol lakik az orszagban az ember, de siman lehetne ilyen low budget 1 napos hetvegi turakat csinalni. Ezt a kerdest pedig most nem csak hozzad szegezem.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
valszeg drágább a nap végén, mint egy hosszu horvát hétvége, de vonattal-bringaval balaton körCaraway írta:Amugy a belfoldi utazas is megerne diskurzust. Most el is gondolkoztam, hogy vonattal mik azok a helyek, ahova erdemes elugrani egy napra?Pipita írta:
Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.
Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam.![]()
Akar biciklivel, tekerni az adott helyen par orat aztan vissza. Nyilvan attol is fugg, hol lakik az orszagban az ember, de siman lehetne ilyen low budget 1 napos hetvegi turakat csinalni. Ezt a kerdest pedig most nem csak hozzad szegezem.![]()

thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy a belfoldi utazas is megerne diskurzust. Most el is gondolkoztam, hogy vonattal mik azok a helyek, ahova erdemes elugrani egy napra?Pipita írta:Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
Akar biciklivel, tekerni az adott helyen par orat aztan vissza. Nyilvan attol is fugg, hol lakik az orszagban az ember, de siman lehetne ilyen low budget 1 napos hetvegi turakat csinalni. Ezt a kerdest pedig most nem csak hozzad szegezem.

Mi családdal Tenerifén voltunk két hetet, most bizonytalan kicsit az álláshelyzet, szóval más nagy dolog idén tuti nem lesz. Családlátogatasok, valami kis airbnb amit kocsival el lehet érni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
agadirba megyunk, kivancsi leszek.Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam
borzasztoan amugy nem szerveztem tul.
croco park, paradise valley, atlas mountains, tevegeles, agadir beach es vizisportolas, utso nap meg csak chill a hotelban.
irtozatosan olcso amugy a fancy orszagokhoz kepest.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szinten zenesz, majusban Girona, szeptemberben Gorog-Albania tura autoval, 10 napra.Pipita írta:Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam.

Érik az az utazás topik.

- 'shutterisland
bar en nem vagyok remy kaliberu utazgato, de azt vettem eszre, hogy ez (meg az osszes sztereotipia meg mendemonda) kevesbe fugg az orszagtol, mint inkabb az orszagon belul az adott kornyekrol.
pl egy rozsaszin hosszu haju sracot pesten le se szar senki, alfoldi kistelepulesen megbamuljak, ha beteved egy kocsmaba, meg lehet meg is verik.
torokorszagban vagy cirpuson is eleg nagy kulonbseget erzekeltem bizonyos reszeik kozott, vagy mexiko egy jo pelda, haver jott vissza most naszutrol.
5 csillagos resortban epp csak a segguk nem volt kinyalva, 5km-el arrebb meg puffogtatott a kartell.
persze nyilvan van alapja, nem mondom, hogy nincs, biztos nem engednem oda az asszonyt a baratnokkel, foleg egy kevesbe felkapott reszre.
pl egy rozsaszin hosszu haju sracot pesten le se szar senki, alfoldi kistelepulesen megbamuljak, ha beteved egy kocsmaba, meg lehet meg is verik.
torokorszagban vagy cirpuson is eleg nagy kulonbseget erzekeltem bizonyos reszeik kozott, vagy mexiko egy jo pelda, haver jott vissza most naszutrol.
5 csillagos resortban epp csak a segguk nem volt kinyalva, 5km-el arrebb meg puffogtatott a kartell.
persze nyilvan van alapja, nem mondom, hogy nincs, biztos nem engednem oda az asszonyt a baratnokkel, foleg egy kevesbe felkapott reszre.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ja ertem.BlancoMark írta:Nem pont erre gondoltam, hanem ismerosok mondtak, hogy ha (foleg eszaki tipusu) no vagy, akkor szamithatsz sok bamulasra, keretlen kommunikaciora, rosszabb esetben kovetesre.Caraway írta:
Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?![]()
Nekem ferfikent csak a lehuzasra kellett figyelnem.![]()

- BlancoMark
Nem pont erre gondoltam, hanem ismerosok mondtak, hogy ha (foleg eszaki tipusu) no vagy, akkor szamithatsz sok bamulasra, keretlen kommunikaciora, rosszabb esetben kovetesre.Caraway írta:Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?BlancoMark írta: Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.![]()
![]()
Nekem ferfikent csak a lehuzasra kellett figyelnem.

- 'shutterisland
en az asszonnyal megyek + raadasul a kormany oldala szerint brit allampolgarok ellen elkovetett terrorcselekmenyek kockazata magas, szoval jo buli lesz.

- BlancoMark
Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az tok jo. Marokkoval mar szemezek egy ideje. Tetszik is, szoval majd irj beszamolot, miutan megvolt.'shutterisland írta:marokko, most lesz eloszor, hogy elhagyom europat.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e marvalami.
nyilvan nem a legcivilizaltabb orszag, de a hotel patent, az osszes activity getyourguide-n foglalva, a konyhat szeretem, a nap sutni fog.
meglatjuk![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
marokko, most lesz eloszor, hogy elhagyom europat.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
nyilvan nem a legcivilizaltabb orszag, de a hotel patent, az osszes activity getyourguide-n foglalva, a konyhat szeretem, a nap sutni fog.
meglatjuk

volt itt szo arrol, ki mit dolgozik, mennyit keres, ez alapjan a forum nagy resze abba a kategoriaba tartozik, aki siman megengedhet maganak evi 1 het nyaralast 1000-1500 eurokert.Yazid írta: Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
en mar egy Balcsinak is orulok nyaron ha ugy van...Yazid írta: Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.

joabulicsak