OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. április 1., kedd 12:57

Realista24 írta:
rikko írta:

Nem voltam mostanában Cipruson, munkatars volt 2 hete es ő mondta, hogy kb minden második ember oroszul beszélt. Törökország viszont tényleg oroszos lett , de nagyon. Antalya és Isztambul biztosan, ott voltam tavaly ketszer is.
Elmúlt 10 évben mindig voltunk, nekem az a tapasztalatom amit írtam.
Akkor nehany kihagyhatatlan helyet, tippet tudsz mondani?
Ayia napa, 6 nap. Inkabb ilyen iszogatos, strandolos, buvarkodos utat tervezunk, sztem 1 nap hajoturaval ha van valami erdemleges. En pl a sziklas kevesbe zsufolt strandokat szeretem, ahol lehet a tiszta viz alatt nezelodni. Bar nem tudom ezen a reszen mennyire van ilyen. :mrgreen:

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 1., kedd 10:44

Nekem pl semmi gondom nem volt vele. Elleben anno Kambodzsában valamit benyeltem azzal volt rendesen küzdelem. De kinek mi. Csípős, fűszeres az jöhet ezerrel, igaz az epe akkor kicsit aggódik, de nem vészes.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 1., kedd 10:16

rikko írta:
hehetheoriginal írta: aki adrenalinnal átitatott nyaralásra vágyik, ajánlom a kisrobogoval - asszony hátul - tigrisveszely miatti lezárás tábla elnézése közepette indiai dzsungelnezest, főleg, ha a végén a yardok is bekapcsolódnak a kimentesetekbe :lol:
(Megtörtént eset, bár nem velem, cserébe csaj szülinapjára (újjászületési napjára kb :lol: ) kapott tőlünk egy plüss tigrist. Nem volt felhőtlen a vigyor :kalapos: )

Btw indiai körtúra hátizsákkal , 3-4 hét, kibaszott szép ország, aki ismerősöm volt, nem akart hazajönni, mind vissza akar menni letelepedni. Egy hónap ára kb egy fél 10 napos horvát nyaralas
Indiát és Srí Lankát csak ajánlani tudom! Csodaszép helyek, igaz a kulturális különbség brutális. Nekem is sok ismerősöm adta fel az európai életet, hogy belevágjon az indiaiak. De kb 90% -a egy év után visszajött, mert nem tudták feldolgozni a már említett kultúrák közötti differenciát. Illetve párnak komoly emésztőrendszeri problémája akadt már a kintlét első szakaszában.
max a bartos mesternek van indiaval kompatibilis gyomra nekifutasbol :mrgreen:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 1., kedd 10:05

hehetheoriginal írta:
meghagyom nekik a kerekesszekes oregasszony kerulgeteset a korforgalomban meg a vaddisznora satufekezes/dudalas kombot
aki adrenalinnal átitatott nyaralásra vágyik, ajánlom a kisrobogoval - asszony hátul - tigrisveszely miatti lezárás tábla elnézése közepette indiai dzsungelnezest, főleg, ha a végén a yardok is bekapcsolódnak a kimentesetekbe :lol:
(Megtörtént eset, bár nem velem, cserébe csaj szülinapjára (újjászületési napjára kb :lol: ) kapott tőlünk egy plüss tigrist. Nem volt felhőtlen a vigyor :kalapos: )

Btw indiai körtúra hátizsákkal , 3-4 hét, kibaszott szép ország, aki ismerősöm volt, nem akart hazajönni, mind vissza akar menni letelepedni. Egy hónap ára kb egy fél 10 napos horvát nyaralas
Indiát és Srí Lankát csak ajánlani tudom! Csodaszép helyek, igaz a kulturális különbség brutális. Nekem is sok ismerősöm adta fel az európai életet, hogy belevágjon az indiaiak. De kb 90% -a egy év után visszajött, mert nem tudták feldolgozni a már említett kultúrák közötti differenciát. Illetve párnak komoly emésztőrendszeri problémája akadt már a kintlét első szakaszában.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 1., kedd 8:36

gutihaz a neger csavo meme, aki a halantekara mutat :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 1., kedd 8:31

hehetheoriginal írta:
meghagyom nekik a kerekesszekes oregasszony kerulgeteset a korforgalomban meg a vaddisznora satufekezes/dudalas kombot
aki adrenalinnal átitatott nyaralásra vágyik, ajánlom a kisrobogoval - asszony hátul - tigrisveszely miatti lezárás tábla elnézése közepette indiai dzsungelnezest, főleg, ha a végén a yardok is bekapcsolódnak a kimentesetekbe :lol:

tehat akkor egy 5 napos horvat nyaralas ara? :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 1., kedd 7:53

hehetheoriginal írta:
Fuhh, nem tudom. Mármint biztos szép, de jelenleg úgy vagyok Indiával, hogy egyszerre vonz és taszít is. :hmmm: :|
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 1., kedd 7:24

thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 1., kedd 7:16

Én Marrakechbe elmennék, akár kocsibérléssel, vagy átrepülni, de megéri.
szemezgettem vele mikor nezelodtem a celallomasokat, de majd talan egyszer maskor, ha tetszik maga az orszag, akkor egy kulon holidaykent.

btw nekem speciel az autoberles nyaralason az no-no.

egyreszt en is meg az asszony is csak a sajat mikrokornyezetunkben (kb 30km-es sugaru kor :mrgreen: ) kozleledunk itthon, en raadasul 80 szazalekban azt is a motoromon, baloldai kozlekedessel.
csak stresszeles lenne rajta.

inkabb olyan helyekre szoktam menni, ahol nem esszencialias a kocsiberles, vagy mert ki van epitve az optimalis tomegkozlekedes a turistaknak, vagy mert 2002-es bekes megyei tarifakon van taxi.
most pl az osszes program getyourguide-n volt foglalva, hotelnel vesznek fel es dobnak le minden nap, osszesen 60 fonttal kerul osszesen tobbe, mint egy autoberles uzemanyaggal (barmi gond nelkul) nekem ennyit meger a felelosseg atharitasa.

meghagyom nekik a kerekesszekes oregasszony kerulgeteset a korforgalomban meg a vaddisznora satufekezes/dudalas kombot. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 1., kedd 6:19

en egy rakas romant lattam/hallottam cipruson (paphos) es orosz szot pl nem is hallottam. :mrgreen:

Májusban Kazany, Júniusban Buenos Aires. Szeptemberben Laosz és Vietnam.

Nyár végén egy hét odahaza, kicsit megnézem mi a helyzet édesanyámnál.
Amúgy melóhely váltás után sok lett a szabadidőm, így a Benelux Államok-at havi egy-ket alkalommal megnézzük asszonnyal.
az azert nem gyenge.
en orulok, ha evente sikerul osszehozni a 2x1 het magyarorszagi csaladlatogatast es 1 het nyaralast valahol mashol. (penz/szabadsag mind veges :D )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 1., kedd 4:13

rikko írta:
Realista24 írta:

Tavaly is alig voltak mar oroszok. Sokkal-sokkal kevesebben vannak, mint korabban.
Nem voltam mostanában Cipruson, munkatars volt 2 hete es ő mondta, hogy kb minden második ember oroszul beszélt. Törökország viszont tényleg oroszos lett , de nagyon. Antalya és Isztambul biztosan, ott voltam tavaly ketszer is.
Elmúlt 10 évben mindig voltunk, nekem az a tapasztalatom amit írtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 31., hétfő 22:35

'shutterisland írta:
Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam
agadirba megyunk, kivancsi leszek.
borzasztoan amugy nem szerveztem tul.

croco park, paradise valley, atlas mountains, tevegeles, agadir beach es vizisportolas, utso nap meg csak chill a hotelban.

irtozatosan olcso amugy a fancy orszagokhoz kepest.
A tevegelés mindent visz. Főleg akkor, ha az éjszakát a sivatagban töltitek. Naplementekor ki a sátrakhoz teveháton, másnap reggel napfelkeltekor meg vissza. Leírhatatlanul szép a sivatag ezekben az órákban.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 31., hétfő 22:27

A Wizzair juliustol bevezeti a Budapest-Bilbao jaratot. Eszak-Spanyolorszagot csak ajanlani tudom, szamomra a Europa legszebb resze. Varosnezes, tengerparti pihenes, de foleg a termeszet miatt. Raadasul ha ugy alakul, akkor erdemes egy liga meccset is megtekinteni eloben, a San Mamesnek, Anoetanak, Reyno Navarranak es a Mendizorrotzanak is remek az atmoszferaja, persze ez ellenfeltol is fugg.

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. március 31., hétfő 22:21

Realista24 írta:
rikko írta:

Ciprus az jelenleg kb 3. Oroszország. 2. Helyet elviszik a török, ott a háború miatt kb elég oroszul beszélni 😁
Tavaly is alig voltak mar oroszok. Sokkal-sokkal kevesebben vannak, mint korabban.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 31., hétfő 22:10

rikko írta:
Caraway írta:

Sok a jo szorakozohely szep latvannyal? :lol:
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.
Ciprus az jelenleg kb 3. Oroszország. 2. Helyet elviszik a török, ott a háború miatt kb elég oroszul beszélni 😁
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. március 31., hétfő 21:48

Caraway írta:
BlancoMark írta: Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek. :lol:
Sok a jo szorakozohely szep latvannyal? :lol:
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.

rikko

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. március 31., hétfő 21:38

Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
Májusban Kazany, Júniusban Buenos Aires. Szeptemberben Laosz és Vietnam.

Nyár végén egy hét odahaza, kicsit megnézem mi a helyzet édesanyámnál.
Amúgy melóhely váltás után sok lett a szabadidőm, így a Benelux Államok-at havi egy-ket alkalommal megnézzük asszonnyal.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 31., hétfő 21:11

'shutterisland írta:
Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam
agadirba megyunk, kivancsi leszek.
borzasztoan amugy nem szerveztem tul.

croco park, paradise valley, atlas mountains, tevegeles, agadir beach es vizisportolas, utso nap meg csak chill a hotelban.

irtozatosan olcso amugy a fancy orszagokhoz kepest.
Én Marrakechbe elmennék, akár kocsibérléssel, vagy átrepülni, de megéri.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 31., hétfő 19:43

Caraway írta:
Pipita írta:

Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.

Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam. :mrgreen:

Érik az az utazás topik. :mrgreen:
Amugy a belfoldi utazas is megerne diskurzust. Most el is gondolkoztam, hogy vonattal mik azok a helyek, ahova erdemes elugrani egy napra?
Akar biciklivel, tekerni az adott helyen par orat aztan vissza. Nyilvan attol is fugg, hol lakik az orszagban az ember, de siman lehetne ilyen low budget 1 napos hetvegi turakat csinalni. Ezt a kerdest pedig most nem csak hozzad szegezem. :mrgreen:
Szegedet mindenkepp ajanlom neked, nekunk az egyik kedvenc varosunk a mennyasszonyommal. Gyonyoru es hangulatos, nagyon jo etteremekkel fuszerezve.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 31., hétfő 18:59

Caraway írta:
Pipita írta:

Májusban Girona, amúgy idén belföldi utak vannak túlnyomó többségben.

Marokkó jó hely, vigyázzatok mit fotóztok, nekem sikerült lefényképezni a diktátor palotáját, a gépfegyveres katonának pedig nem annyira tetszett, úgyhogy ki kellett törölni. Nem vitatkoztam. :mrgreen:

Érik az az utazás topik. :mrgreen:
Amugy a belfoldi utazas is megerne diskurzust. Most el is gondolkoztam, hogy vonattal mik azok a helyek, ahova erdemes elugrani egy napra?
Akar biciklivel, tekerni az adott helyen par orat aztan vissza. Nyilvan attol is fugg, hol lakik az orszagban az ember, de siman lehetne ilyen low budget 1 napos hetvegi turakat csinalni. Ezt a kerdest pedig most nem csak hozzad szegezem. :mrgreen:
valszeg drágább a nap végén, mint egy hosszu horvát hétvége, de vonattal-bringaval balaton kör :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Vissza: