HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 2., szerda 13:04
most csiptem el egy beszelgetest darkweben:
"- ugyan srácok, nézzétek már el ezt a kis adminisztrativ bibit, majd jovatesszuk es korrigaljuk
- jo, de na, most mar figyeljetek oda, fene egye mar meg, megint ezzel kell foglalkoznunk, unalmas mar, terveznem mar a nyari szabadsagomat
- rendben, meg a heten kuldjuk a dokumentumok uj verzioit
- nagyszeru, de most mar beszeljunk komoly dolgokrol, hova tervezitek nyaron? megint csinalsz vmit a csalad nelkul is? ha erted mire gondolok...
- igen, mindenkepp, nagyon szeretnem, az a hajo tavaly mykonosnal, ó javier akurvaanyád, az utolso cseppet is kiszivtak belolem, eletem nyaralasa volt
- na azt en is neztem, majd dobd már át a kontaktokat, jo lenne mar lezulleni itt par hetre, kiengedni a gozt, ez a kurva florentino egyfolytaban basztat direkt/indirekt modon, te bazmeg hogy ruhellem azt a gecit, omolna ra a stadionja bazmeg. hallod remelem megbasszatok oket tavasszal is, meg a beellben is. amugy ha kell vmi, tudod mi a modja, lesz meg 2 konferencia az edzoi karral, ott is majd este meg lesz oldva, hogy szot ertsunk veluk. na de most mennem kell joan, jo nagy aljas szemetlada vagy te, de birlak attol meg.
- jolvanakkor te faszfej, egyema szád te geci, nagy haver vagy, latod mindent is el tudunk intezni, csak kommunikacio kerdese. akkor majd beszelunk, hivd a titkarnomet, ha kell valami, ha foglalt lesz a szaja epp, akkor en fogom felvenni."
thereisonly1ronaldo