OFF
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: OFF
bar en nem vagyok remy kaliberu utazgato, de azt vettem eszre, hogy ez (meg az osszes sztereotipia meg mendemonda) kevesbe fugg az orszagtol, mint inkabb az orszagon belul az adott kornyekrol.
pl egy rozsaszin hosszu haju sracot pesten le se szar senki, alfoldi kistelepulesen megbamuljak, ha beteved egy kocsmaba, meg lehet meg is verik.
torokorszagban vagy cirpuson is eleg nagy kulonbseget erzekeltem bizonyos reszeik kozott, vagy mexiko egy jo pelda, haver jott vissza most naszutrol.
5 csillagos resortban epp csak a segguk nem volt kinyalva, 5km-el arrebb meg puffogtatott a kartell.
persze nyilvan van alapja, nem mondom, hogy nincs, biztos nem engednem oda az asszonyt a baratnokkel, foleg egy kevesbe felkapott reszre.
pl egy rozsaszin hosszu haju sracot pesten le se szar senki, alfoldi kistelepulesen megbamuljak, ha beteved egy kocsmaba, meg lehet meg is verik.
torokorszagban vagy cirpuson is eleg nagy kulonbseget erzekeltem bizonyos reszeik kozott, vagy mexiko egy jo pelda, haver jott vissza most naszutrol.
5 csillagos resortban epp csak a segguk nem volt kinyalva, 5km-el arrebb meg puffogtatott a kartell.
persze nyilvan van alapja, nem mondom, hogy nincs, biztos nem engednem oda az asszonyt a baratnokkel, foleg egy kevesbe felkapott reszre.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ja ertem.BlancoMark írta:Nem pont erre gondoltam, hanem ismerosok mondtak, hogy ha (foleg eszaki tipusu) no vagy, akkor szamithatsz sok bamulasra, keretlen kommunikaciora, rosszabb esetben kovetesre.Caraway írta:
Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?![]()
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.
Nekem ferfikent csak a lehuzasra kellett figyelnem.![]()
- BlancoMark
Nem pont erre gondoltam, hanem ismerosok mondtak, hogy ha (foleg eszaki tipusu) no vagy, akkor szamithatsz sok bamulasra, keretlen kommunikaciora, rosszabb esetben kovetesre.Caraway írta:Sok a jo szorakozohely szep latvannyal?BlancoMark írta: Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.![]()
![]()
Nekunk az idei bro trip Ciprus lesz.
Nekem ferfikent csak a lehuzasra kellett figyelnem.
- 'shutterisland
en az asszonnyal megyek + raadasul a kormany oldala szerint brit allampolgarok ellen elkovetett terrorcselekmenyek kockazata magas, szoval jo buli lesz.
- BlancoMark
Marokko meglepoen jo elmeny... ferfikent bro trippen. Asszonyt ne vigyetek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az tok jo. Marokkoval mar szemezek egy ideje. Tetszik is, szoval majd irj beszamolot, miutan megvolt.'shutterisland írta:marokko, most lesz eloszor, hogy elhagyom europat.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e marvalami.
nyilvan nem a legcivilizaltabb orszag, de a hotel patent, az osszes activity getyourguide-n foglalva, a konyhat szeretem, a nap sutni fog.
meglatjuk![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
marokko, most lesz eloszor, hogy elhagyom europat.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
nyilvan nem a legcivilizaltabb orszag, de a hotel patent, az osszes activity getyourguide-n foglalva, a konyhat szeretem, a nap sutni fog.
meglatjuk
volt itt szo arrol, ki mit dolgozik, mennyit keres, ez alapjan a forum nagy resze abba a kategoriaba tartozik, aki siman megengedhet maganak evi 1 het nyaralast 1000-1500 eurokert.Yazid írta: Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
en mar egy Balcsinak is orulok nyaron ha ugy van...Yazid írta: Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
joabulicsak
Én csak örülni tudok nektek, hogy ebben a szegény országunkban megtehetitek ezt, hogy madagaszkár vagy new york.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Írj pü-t, ha valahol van releváns tapasztalatom, az New York.nokedli írta:
En New York-i ut tervezesenel vagyok. Hasonlo okok miatt inkabb eltoltam 1 evvel es megszallok kulturaltabb korulmenyek kozott.
Ugyanitt tapasztalatokat,tanacsokat elfogadok.
Atlag utazo szintjet hoznam: 5-6 nap,aterezni a hangulatat a varosnak,felmenni 1-2 magas epuletre, malacca enni magam gusztustalan hamburgerekkel es sarki hot doggal. Csak a szokasos kelet europai utazo lennek. Muzeum,beulos etterem kevesbe vonz.
Szállás, környékek, kajáldák, bármiben tudok segíteni, konkrét ajánlásokkal.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Poznan a múlt héten, bár konferencia miatt.Remy írta: Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
Városnézésre sok idő nem volt, este 6-fél8-ig voltak az előadások, szóval csak a főteret és környékét tudtuk megnézni, vacsik/sörözések, kellemes volt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha mar ugyis utazas. Iden ki, mit tervez? Vagy volt e mar valami.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
en a ketto kozott szoktam lavirozni, az jott be leginkabb.
hotel az mindig all inclusive, reggelit megutjuk ott, aztan valami 4 vagy max 5 oras progi, ebedre visszaerunk, chill, pool, aztan vacsora es vagy egy seta valahol ha nincs valami erdekes esti musor (buvesz show, tancosok, etc) a hotelben.
az egesz hetes lazitast unalmasnak tartom, az allando porgest es reggeltol estig turistaskodas 30k+ lepesszammal 30 folkban meg annyira lefaraszt, hogy hazaerkezes utan meg kell szabad nap otthon, mielott visszamegyek melozni.
hotel az mindig all inclusive, reggelit megutjuk ott, aztan valami 4 vagy max 5 oras progi, ebedre visszaerunk, chill, pool, aztan vacsora es vagy egy seta valahol ha nincs valami erdekes esti musor (buvesz show, tancosok, etc) a hotelben.
az egesz hetes lazitast unalmasnak tartom, az allando porgest es reggeltol estig turistaskodas 30k+ lepesszammal 30 folkban meg annyira lefaraszt, hogy hazaerkezes utan meg kell szabad nap otthon, mielott visszamegyek melozni.
- Remy
- Kapcsolat:
Persze, mind mind szubjektiv dontes. Szerencsere mindenki tud is donteni sajat belatasa szerint, mert megvannak a lehetosegek mindket oldalra is.
Haverom is, naszut, Mauritius. 2 hetig fekudt sorrel a parton. 1 napot voltak szervezett programon.
kis tulzassal egy forintot nem adtam volna egy ilyenert. Plane nem annyit, amennyibe fajt nekik. De pont ez a lenyeg. Ha neki jo volt, akkor megerte.
Haverom is, naszut, Mauritius. 2 hetig fekudt sorrel a parton. 1 napot voltak szervezett programon.
kis tulzassal egy forintot nem adtam volna egy ilyenert. Plane nem annyit, amennyibe fajt nekik. De pont ez a lenyeg. Ha neki jo volt, akkor megerte.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennek is megvan a hattere sok esetben.'shutterisland írta:ez a minoseg vs mennyiseg kerdese.Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
En az alapjan hozok dontest, hogy legyen egy szamomra elfogadhato szallas, elfogadhato helyen. Aztan inkabb a helybol, kulturabol, emberekbol lassak tobbet. Tehat a kulonbozetet amit kifizetnek egy kenyelmesebb, jobb szallasra, azt atcsoportositom egy masik utazasra.
a masik veglet, mikor valaki egy orszagba, kifizet mondjuk 3000 eurot 8 napra egy all inclusive hotelbe, 90%-ban a pool mellett sorozik amig az asszony napozik es a gyerekek lubickolnak, este tancikalnak a pool mellett a discoban es az orszagbol es kulturabol szinte semmit sem latnak.
ismerek par ilyet, foleg angolok.![]()
En is ismerek tobb ilyet. Egyszeruen semmit nem akarnak csinalni 8 napig, mint lazitani, leszarni mindent, mert a mindennapok meg suruek, zurosek es rohanosak.
Valaki full unalomban van egesz evben, es nyom egy hosteles, hatizsakos, improvizativ turat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
ez a minoseg vs mennyiseg kerdese.Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
En az alapjan hozok dontest, hogy legyen egy szamomra elfogadhato szallas, elfogadhato helyen. Aztan inkabb a helybol, kulturabol, emberekbol lassak tobbet. Tehat a kulonbozetet amit kifizetnek egy kenyelmesebb, jobb szallasra, azt atcsoportositom egy masik utazasra.
a masik veglet, mikor valaki egy orszagba, kifizet mondjuk 3000 eurot 8 napra egy all inclusive hotelbe, 90%-ban a pool mellett sorozik amig az asszony napozik es a gyerekek lubickolnak, este tancikalnak a pool mellett a discoban es az orszagbol es kulturabol szinte semmit sem latnak.
ismerek par ilyet, foleg angolok.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem ez pont olyan, mint mikor R24 kibassza innen meccsnapokon, gondolom valami fontos dolga volt, Remy-t meg elküldte a halál faszára.Caraway írta: Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?![]()
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem vagyunk osszenove csak mert egy par vagyunk.
o nem kapott szabit. Birta, de azert nem lett kedvence a hely tavalyrol, jott ez a lehetoseg h ennyibol kb kihozhato. Szoval mindenki ment a dolgara.
15 ev utan mar nyugodtan lehet ilyeneket csinalni.
15 ev utan mar nyugodtan lehet ilyeneket csinalni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?Remy írta: Mondjuk New Yorkban lehet en se jatszanam ezt be. Ott azert van esely, hogy nem csak kirabolnak.![]()
Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.