Szerintem ez pont olyan, mint mikor R24 kibassza innen meccsnapokon, gondolom valami fontos dolga volt, Remy-t meg elküldte a halál faszára.Caraway írta: Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?![]()

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 31., hétfő 10:19
Szerintem ez pont olyan, mint mikor R24 kibassza innen meccsnapokon, gondolom valami fontos dolga volt, Remy-t meg elküldte a halál faszára.Caraway írta: Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 31., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 31., hétfő 10:01
Nekem csak az a kerdesem, hogy a parod hogy enged el egyedul 10 napokra a vilag masik vegebe?Remy írta: Mondjuk New Yorkban lehet en se jatszanam ezt be. Ott azert van esely, hogy nem csak kirabolnak.![]()
Nem tudom, nyilvan nem meggyozni akarok senkit, mert mindenki a sajat kenyelme es penztarcaja alapjan hoz donteseket. Es ez igy is van rendjen.
En az alapjan hozok dontest, hogy legyen egy szamomra elfogadhato szallas, elfogadhato helyen. Aztan inkabb a helybol, kulturabol, emberekbol lassak tobbet. Tehat a kulonbozetet amit kifizetnek egy kenyelmesebb, jobb szallasra, azt atcsoportositom egy masik utazasra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 31., hétfő 9:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 31., hétfő 8:53
Ez jomalacca enni magam gusztustalan hamburgerekkel es sarki hot doggal
HozzászólásSzerző: nokedli » 2025. március 31., hétfő 8:46
En New York-i ut tervezesenel vagyok. Hasonlo okok miatt inkabb eltoltam 1 evvel es megszallok kulturaltabb korulmenyek kozott.Realista24 írta: Tehat akkor ket fo eseten nincs oriasi kulonbseg.
Adom, amit hehe ir, en sem mennek ilyen szallasra...akkor inkabb nem megyek, de igen, ez szubjektiv.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 31., hétfő 8:39
Tehat akkor ket fo eseten nincs oriasi kulonbseg.Szállás. Tavaly 2 főre fizettünk 434 eurót ugyanígy 8 éjszakára, Tsim Tsa Tsuiban, ugyanúgy központi helyen egy szobáért, saját fürdővel. Ránéztem most utazás előtt, egy fős helyük nem volt, szóval ugyanennyi körül lett volna, ha oda megyek vissza.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. március 31., hétfő 8:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 31., hétfő 8:09
Első bekezdéshez. Ebben van igazság (éreztem is, hogy itt talán kicsit jobban, máshogy kéne fogalmazni). Alapvetően nem vontam meg magamtól semmit. Persze ehettem volna még napi 1x mondjuk valami nagyobb kaját, de nem éreztem szükségét. Így is jókat ettem. Próbáltam helyiként létezni, tehát nem napi 3x beülős helyre menni.Realista24 írta: Jo beszamolo, a low budget reszre fuznek ra, illetve az olcso draga dologra.
Egy desztinacio nem attol lesz olcso vagy draga, hogy az ember megvon magatol minden minoseget es kenyelmi faktort, mert ilyen alapon nincs draga metropolis.
Lehet irtad mar korabban, de mekkora a difi egy normal hotel (ami ugyanazt tujda) es a mostnai 10 fos hosteled kozott arban?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 31., hétfő 7:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 31., hétfő 7:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 30., vasárnap 10:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 28., péntek 21:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 28., péntek 21:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 28., péntek 21:31
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 14:10
hehetheoriginal írta: nem én szexualizálom, hanem a szülő, amelyik aberráltkodik.
ilyen alapon vallejoekkal sincs az égvilágon semmi bajMinden csalad mas maradjunk annyiban.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 27., csütörtök 13:49
ilyen alapon vallejoekkal sincs az égvilágon semmi bajMinden csalad mas maradjunk annyiban.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 27., csütörtök 13:10
2 kisgyerekem van, soha egyiknek se adtam szájra puszit. Kapnak a fejükre, homlokukra, arcukra. Ennyi.hehetheoriginal írta: teljesen kibaszott beteg és aberrált, tökmindegy milyen idős a gyerek.
újszülöttnek minden új, tehát egyértelmű a szülő a hibás, legyen bármilyen korú gyerek.
beteg fasz minden ilyen szülő.
igen, pl kobe bryant is anno, full pedofil vibe-ja van az ilyennek, mikor a 10-enéves lányának ad vki szájrapuszit, kiráz a hideg tőle.
én elhiszem, meg megértem, hogy más kultúrák vannak, ahol ez talán általános, de attól még az én szememben nem normális, aberrált dolog.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 27., csütörtök 12:41
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem