Igen? Ez mar biztos?

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
En nem fosodor kritikanak erzem az irasat, kritizalja o trumpot is. En azt szurtem le a cikkbol hogy szerinte a felso kozeposztalybeli ertelmiseg (tobbek kozott a woke segitsegevel) a sajat erdekeit vedi liberalis demokracia cimszo alatt, mig a trump meg orban fele populistak sokszor ertelmetlen a szabalyokat csak azert is szembekopo hozzaallassal/trollkodassal probaljak megnyerni az alsobb nepretegeket (osztalyharc) nemzeti, konzervativ cimszo alatt mikozben a hon ahitott liberalis demokracia mar nem letezik, es a globalis vilagban a nemzetallam is egyre nehezebben ertelmezheto. Szerintem leginkabb 2 oldal van (amerikaban mindenkepp) es nincs fekete-feher jo vagy rossz, tarsadalom elpusztitasara vagy megmentesere torekvo, csak erdekek.nuevo_ericco írta:A cikkhez kommentelt Konok Péter is. Általában nem tudok azonosulni a véleményével, túlságosan balos, anarchista és ezzel együtt nihilista sokszor, viszont a kommentje utolsó bekezdésével már egyet tudok érteni. Teljesen fals ez a két pólusra osztás, és ide tartozik Hont fősodor kritikának álcázott írása is, rendszeresen két félről ír, általában politikai tengely mentén.1madridista írta: https://ot.hu/hont-andras/a-tortenelem- ... lotti-veg/
nem trollkodas szerintem egy elolvasast meger. ha nem tetszik akkor kivancsi vagyok hogy mi nem, es ne az legyen a kifogas hogy a propagandista hont irta pls.
nektek sem art ha mas politikai gondolkodasu tartalmat is olvastok, es nem megafont meg bedezsoltit kuldtem...
Minden probléma forrása szerintem az egyre hatalmasabbra nyílt társadalmi és pénzügyi olló, a középosztál vékonyodása, az ezzel járó bizonytalanok egyre nagyobb tömege, és az őket kizsákmányoló gazdasági elit mérthetetlen kapzsisága. És Trump ezért nem rendszerellenes valójában, mert amit ő ideológiai ellentétnek, harcnak ad el, az valójában sima osztályharc nem két, hanem sokkal több oldal között. És ezt teszi azért, hgoy a mögötte álló gazdasági elitet védje az egyre inkább lecsúszó amerikai tömegek haragjától.
-
A cikkhez kommentelt Konok Péter is. Általában nem tudok azonosulni a véleményével, túlságosan balos, anarchista és ezzel együtt nihilista sokszor, viszont a kommentje utolsó bekezdésével már egyet tudok érteni. Teljesen fals ez a két pólusra osztás, és ide tartozik Hont fősodor kritikának álcázott írása is, rendszeresen két félről ír, általában politikai tengely mentén.1madridista írta: https://ot.hu/hont-andras/a-tortenelem- ... lotti-veg/
nem trollkodas szerintem egy elolvasast meger. ha nem tetszik akkor kivancsi vagyok hogy mi nem, es ne az legyen a kifogas hogy a propagandista hont irta pls.
nektek sem art ha mas politikai gondolkodasu tartalmat is olvastok, es nem megafont meg bedezsoltit kuldtem...
Minden probléma forrása szerintem az egyre hatalmasabbra nyílt társadalmi és pénzügyi olló, a középosztál vékonyodása, az ezzel járó bizonytalanok egyre nagyobb tömege, és az őket kizsákmányoló gazdasági elit mérthetetlen kapzsisága. És Trump ezért nem rendszerellenes valójában, mert amit ő ideológiai ellentétnek, harcnak ad el, az valójában sima osztályharc nem két, hanem sokkal több oldal között. És ezt teszi azért, hgoy a mögötte álló gazdasági elitet védje az egyre inkább lecsúszó amerikai tömegek haragjától.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezen mekkorát röhögtem"Je suis Marine!" - írta Orbán.
Ez alaptörvény-ellenes.

Nem állít semmit sem, összeollózott pár közhelyet és leírta azok összességét. Úgy viszonyul ez a munka az értékelőállításhoz, mint egy bsc-s szakdolgozat.1madridista írta: https://ot.hu/hont-andras/a-tortenelem- ... lotti-veg/
Szerinted mit állít? Mit mond, mivel érek többet az után, hogy elolvastam? Mert szerintem semmivel, már olvastam vagy hallottam minden pontját a szövegnek. Ha már a cikkben zene szerepel, az a cikk lakodalmas rock, amire egyszerre lehet részegen aludni és spiccesen járni kettőt jobbra kettőt balra táncot.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
https://ot.hu/hont-andras/a-tortenelem- ... lotti-veg/
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Abszolút, nehezebb központilag Bedéket küldeni.ferni írta:Gondolom meg van ennek is az oka miért így van.halamadrid írta:
Anno én is próbáltam megtalálni, de csak eddig jutottam.
Extra lehet a mozgósítás, ha így is ennyien kimennek.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Gondolom meg van ennek is az oka miért így van.halamadrid írta:Anno én is próbáltam megtalálni, de csak eddig jutottam.swfan írta:
Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...
Szerk: https://nemzethangja.hu/kampanykorut
Itt van fenn, bár itt is úgy tűnik csak az aznapiak vannak
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben már kint a holnapi, borsodi program, Mezőkövesd, Sárospatak, Szikszó, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc a sorrend.bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
https://www.facebook.com/share/1AHGayqGT4/
Úgy érzem, megint lesz videós alapanyag.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- halamadrid
Anno én is próbáltam megtalálni, de csak eddig jutottam.swfan írta:Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.

Fú, hát napi szinten azért nem akarom nézegetni, nekem optimálisabb volt, amikor hetekre előre kiírták. Meg amúgy sem is használok social mediat.swfan írta:Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
Köszi a segítséget!
Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
Komoly lehet a baj, ha Vityának már ilyen Tarnazsadány szintű falvakba kell lemennie utcafórumot tartani, ahol amúgy köztudottan erősnek számítanak (EP-n tavaly pl. 66%-ot értek el)
Persze oda is vagy 20 szekussal ment
Persze oda is vagy 20 szekussal ment
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egy jo kis mashup a multhetrol.

pontyarcu toninak nem tetszik hogy hadhazi oket is betalalta

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- BlancoMark
Nem ertem miert jo nektek az emberi lenyt egy ilyen alantas negativ szinben feltuntetni, amiben valaki csak felsobb erdekbol utasitasra cselekedhet mint egy droid. Vagy ti ezen elvek menten elitek a sajat eleteteket is? Hasonlo modszerekkel cseledkedtek? Kulonosen, hogy a mai vilag mar abba az iranyba megy (Magyarorszagon egyelore kevesbe), hogy az ujsagirok sajat brandet epitve influencerkent jelennek meg es nem reszei egy szerkesztosegnek feltetlenul. Mi ez ha nem a maximalis autonomia bizonyiteka? De azok az ujsagirok is akik eljutottak bizonyos szerkesztosegekbe komoly sajto etikai tanulmanyokkal teszik ezt. Nem ilyen egyszeru am, hogy csak hadba allitod oket mint a voros hangyakat.sander írta:Erről szól a korunk társadalombefolyásolása. Nincs olyan hogy független sajtó, nincs független újságíró. Kőkemény érdekek vannak, és ezek az érdekek által befolyásoljak a társadalmat.ferni írta: Ha nem vagy tudatos ezekben és nem figyelsz simán beesel a spirálba. Andrew Tate is ugyanez. Mondja a nagy populista dolgait, amik között vannak is olyanok amikkel egyet lehet érteni, azt mivel mennyi mindenben igaza volt és bevitt a spirálba utána elérsz a szép piros alma belső, rothadó részére, amire az ember ugyanúgy fog már bólogatni, hiába előtte elítélte volna azt.
-
Ha propagandista lennék, pontosan ezt terjeszteném. Pont, mint mikor a korrupt politikus mondja, hogy minden politikus korrupt. Máris nem tűnne akkora problémának a tevékenységem.sander írta: Nincs olyan hogy független sajtó, nincs független újságíró. Kőkemény érdekek vannak, és ezek az érdekek által befolyásoljak a társadalmat.
Bár nem tudom, mit takar a független. Pénzügyi? Politikai?
Nem tudni pontosan, hány újság, úpjságíró visz valóban agendát, és képvisel különböző érdekeket, de az biztos, hogy van egy csomó, amelyik még valóban legalább az újságírás etikai kódexén belül igyekszik működni.
Mint pl. a Zack által beírt példa. Volt pár szerkesztőség, amelyik benézte az áltanulmányt, ott valóban a szerkesztőségek hibáztak, lehoztak valamit valószínűleg utánajárás nélkül, ami megfelelt a világnézetüknek. De pl. az annyit szidott, mainstream zászlóshajója, a The New York Times írt az egészből egy cikket, amelyik megkérdezte az áltanulmány készítőit, majd a portált is, amelyik ezt először lehozta, teret adva mindenkinek.
Ezzel szemben ott az alternatív média, amelyik csak bedob egy Twitter-postot valamelyik általa preferált politikai témában, ír hozzá két mondatot blogszerűen, teljesen egyoldalúan bemutatva az egészet, még csak meg sem próbálnak az újságírás keretein belül működni.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Erről szól a korunk társadalombefolyásolása. Nincs olyan hogy független sajtó, nincs független újságíró. Kőkemény érdekek vannak, és ezek az érdekek által befolyásoljak a társadalmat.ferni írta: Ha nem vagy tudatos ezekben és nem figyelsz simán beesel a spirálba. Andrew Tate is ugyanez. Mondja a nagy populista dolgait, amik között vannak is olyanok amikkel egyet lehet érteni, azt mivel mennyi mindenben igaza volt és bevitt a spirálba utána elérsz a szép piros alma belső, rothadó részére, amire az ember ugyanúgy fog már bólogatni, hiába előtte elítélte volna azt.