Ezen mekkorát röhögtem"Je suis Marine!" - írta Orbán.
Ez alaptörvény-ellenes.

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. április 1., kedd 8:27
Ezen mekkorát röhögtem"Je suis Marine!" - írta Orbán.
Ez alaptörvény-ellenes.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. április 1., kedd 8:13
Nem állít semmit sem, összeollózott pár közhelyet és leírta azok összességét. Úgy viszonyul ez a munka az értékelőállításhoz, mint egy bsc-s szakdolgozat.1madridista írta: https://ot.hu/hont-andras/a-tortenelem- ... lotti-veg/
nem trollkodas szerintem egy elolvasast meger. ha nem tetszik akkor kivancsi vagyok hogy mi nem, es ne az legyen a kifogas hogy a propagandista hont irta pls.
nektek sem art ha mas politikai gondolkodasu tartalmat is olvastok, es nem megafont meg bedezsoltit kuldtem...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 31., hétfő 23:39
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 31., hétfő 19:42
Abszolút, nehezebb központilag Bedéket küldeni.ferni írta:Gondolom meg van ennek is az oka miért így van.halamadrid írta:
Anno én is próbáltam megtalálni, de csak eddig jutottam.
Extra lehet a mozgósítás, ha így is ennyien kimennek.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 31., hétfő 19:18
Gondolom meg van ennek is az oka miért így van.halamadrid írta:Anno én is próbáltam megtalálni, de csak eddig jutottam.swfan írta:
Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...
Szerk: https://nemzethangja.hu/kampanykorut
Itt van fenn, bár itt is úgy tűnik csak az aznapiak vannak
Extra lehet a mozgósítás, ha így is ennyien kimennek.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 31., hétfő 18:56
Közben már kint a holnapi, borsodi program, Mezőkövesd, Sárospatak, Szikszó, Ózd, Kazincbarcika, Miskolc a sorrend.bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 31., hétfő 17:17
Anno én is próbáltam megtalálni, de csak eddig jutottam.swfan írta:Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 31., hétfő 17:10
Fú, hát napi szinten azért nem akarom nézegetni, nekem optimálisabb volt, amikor hetekre előre kiírták. Meg amúgy sem is használok social mediat.swfan írta:Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 31., hétfő 17:04
Fb sztoriba szokta kirakni este a másnapi programot...bluebike írta: A mostani Magyar Péter féle országjárás programját hol tudom megnézni? A Tisza honalpon nem találom a következő állomásokat. Pl most élőzik Nagykanizsáról, nár az sincs fent.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 31., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 31., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 31., hétfő 16:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 31., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 31., hétfő 14:03
Nem ertem miert jo nektek az emberi lenyt egy ilyen alantas negativ szinben feltuntetni, amiben valaki csak felsobb erdekbol utasitasra cselekedhet mint egy droid. Vagy ti ezen elvek menten elitek a sajat eleteteket is? Hasonlo modszerekkel cseledkedtek? Kulonosen, hogy a mai vilag mar abba az iranyba megy (Magyarorszagon egyelore kevesbe), hogy az ujsagirok sajat brandet epitve influencerkent jelennek meg es nem reszei egy szerkesztosegnek feltetlenul. Mi ez ha nem a maximalis autonomia bizonyiteka? De azok az ujsagirok is akik eljutottak bizonyos szerkesztosegekbe komoly sajto etikai tanulmanyokkal teszik ezt. Nem ilyen egyszeru am, hogy csak hadba allitod oket mint a voros hangyakat.sander írta:Erről szól a korunk társadalombefolyásolása. Nincs olyan hogy független sajtó, nincs független újságíró. Kőkemény érdekek vannak, és ezek az érdekek által befolyásoljak a társadalmat.ferni írta: Ha nem vagy tudatos ezekben és nem figyelsz simán beesel a spirálba. Andrew Tate is ugyanez. Mondja a nagy populista dolgait, amik között vannak is olyanok amikkel egyet lehet érteni, azt mivel mennyi mindenben igaza volt és bevitt a spirálba utána elérsz a szép piros alma belső, rothadó részére, amire az ember ugyanúgy fog már bólogatni, hiába előtte elítélte volna azt.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 31., hétfő 10:26
Ha propagandista lennék, pontosan ezt terjeszteném. Pont, mint mikor a korrupt politikus mondja, hogy minden politikus korrupt. Máris nem tűnne akkora problémának a tevékenységem.sander írta: Nincs olyan hogy független sajtó, nincs független újságíró. Kőkemény érdekek vannak, és ezek az érdekek által befolyásoljak a társadalmat.
HozzászólásSzerző: sander » 2025. március 31., hétfő 10:00
Erről szól a korunk társadalombefolyásolása. Nincs olyan hogy független sajtó, nincs független újságíró. Kőkemény érdekek vannak, és ezek az érdekek által befolyásoljak a társadalmat.ferni írta: Ha nem vagy tudatos ezekben és nem figyelsz simán beesel a spirálba. Andrew Tate is ugyanez. Mondja a nagy populista dolgait, amik között vannak is olyanok amikkel egyet lehet érteni, azt mivel mennyi mindenben igaza volt és bevitt a spirálba utána elérsz a szép piros alma belső, rothadó részére, amire az ember ugyanúgy fog már bólogatni, hiába előtte elítélte volna azt.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 31., hétfő 9:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 31., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 31., hétfő 8:58
Pont ez az. Azon oldalát. De nincs hozzátéve amúgy, hogy közben a kormány mivel próbálkozik ezt kezelni, nincs megkérdezve az adott közösség, hogy ők mit gondolnak erről, egyáltalán nem foglalkoznak az okokkal, problémákkal, stb. Nincs elvégezve az újságírói meló, amit az annyit szidott mainstream média bizony a legtöbb esetben megtesz. Lehet árnyaltabb lenne a kép, nem szülne annyi felesleges indulatot a társadalomban, ergo hergelés.kiserik írta: Hagyjál már a hergeléssel. Bemutatják a valóság azon oldalát
Sehol sem írtam, hogy jó megoldást, hanem egy a lehetségesek közül, és államigazgatási szempontból a legegyszerűbb (ami ritkán a legjobb). Szakemberek is így gondolják. Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, nem járna automatikusan, csak bizonyos felételek elérésekol, pl. nyelvtudás, de akár a terrorellenes harcban is használnám, mint motivációs erőt.kiserik írta:És már jön is a megoldás. Első: segély.
Több, mint 10 éve volt, amiket leírtál (és már akkor sem fedték le a teljes igazságot). Én a jelenlegi migrációról beszéltem. Fekete Afrikában most az iszlamisták mellett a Wagner műveli a legnagyobb balhét, naponta tízezrek menekülnek emiatt. Ahol kormányba segítenek valakit puccsal, ott egyből megy a közmédiában a fakenews, hogy Európában kolbászból van a kerítés (pl. Burkina Faso), ami a hibrid hadviselés része. Mint ahogy az USA déli határán is a kartelek útvonalait használják az embercsempészek. Az amerikaiak arra tippelnek, hogy azért ilyen hatékonyan, mert akár műholdfelvételekhez is hozzájuthatnak.kiserik írta: Erről már volt régebben vitánk. Tudjuk, hogy a csúnya oroszok tehetnek arról, hogy Sárközi megszállottan irtatta ki Kadhafit, rávették Merkel asszonyt, hogy meghirdesse a wilkommen politik-et, sőt azt is elérték, hogy teljesen lenullázza az unió a földközi-tengeri határellenőrzését, meg még sok furcsa dolgot itt Európában.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 31., hétfő 8:41
Ez is olyan lesz, mint a tavalyi országjárásuk? Zártkörű, válogatott közönséggel?nzooli93 írta: Fideszek is elkezdik járni a Vidéket, úgy gondolom lesz sok finomság a következő hetekben.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem