hát, ha triplázunk, Carlot megkoronázzuk, és maradhat még 10 évigdzsi91 írta: Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé.![]()

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 2., szerda 0:12
hát, ha triplázunk, Carlot megkoronázzuk, és maradhat még 10 évigdzsi91 írta: Indul a buzivonat beszállás. Zakatolunk a tripla felé.![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 2., szerda 0:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 2., szerda 0:10
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 2., szerda 0:10
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 31., hétfő 13:32
A „you can’t always” alapján nekem az jön le, hogy nem tudja ott huzamosabb ideig elképzelni magát.it’s no secret that I don’t like the position. I spoke to Ancelotti, but the most important thing is the team. Since I’m a team player, I’ll play at left-back if they ask me to, even if I don’t like it. But I want to give everything for the club, you can’t always do what you want, you have to know how to balance things
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 31., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 31., hétfő 1:18
Alaba szokott nyammogni, hogy nem akar szelen jatszani.dortev írta:Camát én is megnézném huzamosabb ideig balhátvédként, de nem pont ezért szokott picsogni, hogy az neki nem járja? Ezen a ponton igazából nem is tudom elképzelni, hogy máshol valaha kezdő szint lesz.mentamas írta: Nálam Camavinga lenne a balhátvéd és mellé meg jöhetne valaki a Castillából (vagy akár Miguel vissza).
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 31., hétfő 1:15
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 31., hétfő 0:31
Camát én is megnézném huzamosabb ideig balhátvédként, de nem pont ezért szokott picsogni, hogy az neki nem járja? Ezen a ponton igazából nem is tudom elképzelni, hogy máshol valaha kezdő szint lesz.mentamas írta: Nálam Camavinga lenne a balhátvéd és mellé meg jöhetne valaki a Castillából (vagy akár Miguel vissza).
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 21:04
Nyilván van benne egy kicsiJim írta:ebben azért van túlzás...mentamas írta: Visszafut, de nem tud védekezni. Előrefut, de nem tud támadni. És ezekhez még hozzájönnek a folyamatos elcsúszások és technikai hibák. Ezek miatt írtam azt, amit. Nem Real szint.
nem kezdő szint Fran, de cserének megfelelő
a fő baj, hogy Mendy sem az, így nyáron mindenképpen kéne 1 balhátvédet igazolni![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 30., vasárnap 20:56
Nem tudom elképzelni, hogy a kettő közül valamelyik ne történjen meg:wZoLee7 írta:Kérlek, mi 1 gólos előnyben leganesek ellen is visszaállunk védekezni mint egy kiscsapat akik örülnek hogy találtak valahol egy gólt. Idén mi pucsítunk a barcanak amivel az atmat vádoljuk évek óta. Viszont az edző is maradna, a vezetőség is hagyná és még a szurkolók fele is örülne, bőven vannak akiknek ez megfelel. Brutál nagyot kell itt fordulnia a dolgoknak, hogy kupákat tudjunk ünnepelni a szezon végén és ne az legyen hogy körberöhögnek bennünket. Nyáron hogy temettük itt a barcat a kerete miatt meg hittük azt hogy a miénkkel mindenkit megrakunkziro4vr írta:
Nyilván számítanak ezek is, de ilyen maggal mint ami nekünk van, illene kurvadominánsan játszani, és nem meghunyászkodni a jelenlegi barcelona mögött a büdösúristenit.![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 30., vasárnap 20:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 30., vasárnap 20:49
Kérlek, mi 1 gólos előnyben leganesek ellen is visszaállunk védekezni mint egy kiscsapat akik örülnek hogy találtak valahol egy gólt. Idén mi pucsítunk a barcanak amivel az atmat vádoljuk évek óta. Viszont az edző is maradna, a vezetőség is hagyná és még a szurkolók fele is örülne, bőven vannak akiknek ez megfelel. Brutál nagyot kell itt fordulnia a dolgoknak, hogy kupákat tudjunk ünnepelni a szezon végén és ne az legyen hogy körberöhögnek bennünket. Nyáron hogy temettük itt a barcat a kerete miatt meg hittük azt hogy a miénkkel mindenkit megrakunkziro4vr írta:
Nyilván számítanak ezek is, de ilyen maggal mint ami nekünk van, illene kurvadominánsan játszani, és nem meghunyászkodni a jelenlegi barcelona mögött a büdösúristenit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 30., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 30., vasárnap 20:40
Ha Carlo lesz az edzőnk és Mendy marad, márpedig akkor maradni fog, totál felesleges 3 bhv a keretbe. A francia lesz az első és Migual nem jön majd a padra...ferni írta: Miguel Gutit kell hozni meg Camát hátratoszni.
Nem látok jobb opciót.
Fran maradhat meg ha Mendy se sikerül elpasszolni akár ő is.
Trent, Zubimendi, Miguel Guti meg ha megy Endrick helyette csatár.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 30., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 30., vasárnap 20:16
ebben azért van túlzás...mentamas írta: Visszafut, de nem tud védekezni. Előrefut, de nem tud támadni. És ezekhez még hozzájönnek a folyamatos elcsúszások és technikai hibák. Ezek miatt írtam azt, amit. Nem Real szint.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 18:45
Visszafut, de nem tud védekezni. Előrefut, de nem tud támadni. És ezekhez még hozzájönnek a folyamatos elcsúszások és technikai hibák. Ezek miatt írtam azt, amit. Nem Real szint.Whiteheart írta:Fran céltalan szaladgálásaimentamas írta:
Camavinga legnyobb problémája, hogy valahogy nem tud területet lefedni hátul. Folyamatosan futnak el mellette az emberek. Egyre kevésbé látom őt nálunk a pálya közepén. Ki kellene tolni balhátvédbe, akkor legalább nem kellene nézni Fran céltalan le-fel szaladgálásait. Komolyan, mint tű cérna nélkül...
Szegény LV meg bármennyire is testesíti meg a viselkedésével a madridizmust, el kell engedni nyáron a kezeit. Idén minden meccsen gólt/gólokat kapunk róla.wow
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 30., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 30., vasárnap 11:17
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem