Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. április 3., csütörtök 9:39

Toti írta:
hehetheoriginal írta: barca miert tud folyamatosan magas intenzitassal porogni? ujra kerdezem.
tudom, felfogas, jatekstilus....
bennem ott azért bőven felmerül más gyanú is.. láttam tegnap is milyen sprintben közlekedtek 90 percen keresztül
Nekem eszembe jutott a karácsony előtti meccsük az Atleti ellen, amikor kikaptak otthon, Sorloth 90+ góljával, ott a kontránál a védő látványosan nem tudta tartani a lépést, mert már ki volt facsarva teljesen, szóval ők sem gépek.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 9:30

tehat
penzugyi csalas
birok lefizetese
korrupcio
es dopping :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 3., csütörtök 9:28

hehetheoriginal írta: barca miert tud folyamatosan magas intenzitassal porogni? ujra kerdezem.
bennem ott azért bőven felmerül más gyanú is.. láttam tegnap is milyen sprintben közlekedtek 90 percen keresztül
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 3., csütörtök 9:24

bluebike írta: Megnéztem a naptárat, így hogy bejutottunk a Copa döntőbe, 2025-ben az első 17 (tizenhét!) héten szó szerint végig heti két meccset játszottunk, ha bejutunk a BL elődöntőbe, akkor 20 héten át folyamatosan heti két meccs - annyival kiegészítve, hogy volt egy hét válogatott forduló szintén két meccsel. Jelen állás szerint egyetlen hézag van a naptárunkban, az utolsó előtti és az utolsó forduló között a hétközi hely üres. Ha BL döntőt játszunk május 31.-ig tart a szezon, ha nem, akkor 25.-ig. BL döntőt közvetlenül követő kedden, majd vasárnap Nemzetek Ligája Final Four, majd az NL döntő (és bronzmeccs) után 10 nappal indul a klub vb, 3-7 potenciális meccsel. :lol: :lol: :lol:

Teljesen elinflálják a focit, és szétégetik a játékosokat. Gyökerek.

(szerk.: az NL-t követő héten csak egy meccsünk volt, még jó, ott meg ugye utaztak a játékosok, azt csak a barca "szívta meg" az elhalasztott meccsel)
nem tudom mar melyik topikban, de le lett vezetve, hogy kb 2 meccsel jatszunk tobbet, mint 10 vagy 15 eve.
hagyjuk mar.
barca miert tud folyamatosan magas intenzitassal porogni? ujra kerdezem.
thereisonly1ronaldo

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. április 3., csütörtök 9:18

Megnéztem a naptárat, így hogy bejutottunk a Copa döntőbe, 2025-ben az első 17 (tizenhét!) héten szó szerint végig heti két meccset játszottunk, ha bejutunk a BL elődöntőbe, akkor 20 héten át folyamatosan heti két meccs - annyival kiegészítve, hogy volt egy hét válogatott forduló szintén két meccsel. Jelen állás szerint egyetlen hézag van a naptárunkban, az utolsó előtti és az utolsó forduló között a hétközi hely üres. Ha BL döntőt játszunk május 31.-ig tart a szezon, ha nem, akkor 25.-ig. BL döntőt közvetlenül követő kedden, majd vasárnap Nemzetek Ligája Final Four, majd az NL döntő (és bronzmeccs) után 10 nappal indul a klub vb, 3-7 potenciális meccsel. :lol: :lol: :lol:

Teljesen elinflálják a focit, és szétégetik a játékosokat. Gyökerek.

(szerk.: az NL-t követő héten csak egy meccsünk volt, még jó, ott meg ugye utaztak a játékosok, azt csak a barca "szívta meg" az elhalasztott meccsel)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 1., kedd 11:36

Itt a szabálytalanság

https://streamable.com/8cv4vw

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 1., kedd 11:33

hehetheoriginal írta: mikor volt, hogy barmit is eltoroltek, beismerve ezzel a hibajukat? :lol:
Antony, ellenünk persze.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 1., kedd 11:27

mikor volt, hogy barmit is eltoroltek, beismerve ezzel a hibajukat? :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 1., kedd 11:26

Realista24 írta:
Remy írta: Isco csak elintézte, hogy ne tolja a barca ellen. :lol: :/

Sztem labda volt. Nem tudom fellebbeznek e.
Arra várhatsz hogy eltöröljék, max ha megint ellenünk játszanának.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 1., kedd 5:43

Remy írta: Isco csak elintézte, hogy ne tolja a barca ellen. :lol: :/

Sztem labda volt. Nem tudom fellebbeznek e.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 31., hétfő 7:26

Isco csak elintézte, hogy ne tolja a barca ellen. :lol: :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 30., vasárnap 21:33

mentamas írta:
RealRaúl77 írta:

Tavaly mi is csak egyszer kaptunk ki. Összesen 9-szer vesztettünk pontot. Ők most 8-nál járnak.

Én is bízom benne, hogy botlanak, legalább egyszer (pontosabban eggyel többször, mint mi), aztán mi is revansot veszünk még pluszban.

De azért csodának sem csoda, megtörtént már párszor.
A meccset nem láttam, csak az összefoglalót. Az első két góljuk (a két legfontosabb) eléggé szerencsés volt. Utána már könnyű volt, mert kinyílt a Girona.
Szép focit tolnak idén, de nem érzem őket annyira stabilnak, hogy idén ne hibázzanak már. Bejön majd egy váratlan BL kiesés és akkor lehet, hogy megzuhannak majd kicsit mentálisan.
Az igaz, hogy most jön az igazi próba minden szempontból. Kupa elődöntő, bajnoki, BL szorosan egymás után. Egyelőre találgathatunk, melyik csapat hogy fogja bírni. Azért tudok bízni benne, hogy jobban bírjuk majd a terhelést, mind fizikailag, mind mentálisan, mint ők.
ateeemadrid írta:
RealRaúl77 írta: Tavaly mi is csak egyszer kaptunk ki. Összesen 9-szer vesztettünk pontot. Ők most 8-nál járnak.

Én is bízom benne, hogy botlanak, legalább egyszer (pontosabban eggyel többször, mint mi), aztán mi is revansot veszünk még pluszban.

A csoda az túlzás, de a 17-3-0-ás sorozat az brutális, pláne a keret minőségéhez képest, a nagy számok törvénye alapján azért ilyenkor jönni szokott a botlás. Lesznek még papíron nehéz meccseik azért a bajnokságban is, Betis, Celta, Villarreal, Bilbao.

Engem meglepne, ha 100%-ot hoznának a bajnokság végéig. Persze ha a Clasicon megint megbasznak, akkor tárgytalan a matekozás. Meg amég otthon küzdünk a kiesőjelöltekkel.
Ahogy ebben is tudok bízni, hogy jön meg nekik botlás.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 30., vasárnap 21:14

Azért tavaly mi a végén hoztunk 2 döntetlent mikor már mindegy volt

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 30., vasárnap 21:10

RealRaúl77 írta:
ateeemadrid írta:

En amúgy pont ebben bízok, hibátlanul csoda lenne, ha végigvinnék.
Tavaly mi is csak egyszer kaptunk ki. Összesen 9-szer vesztettünk pontot. Ők most 8-nál járnak.

A meccset nem láttam, csak az összefoglalót. Az első két góljuk (a két legfontosabb) eléggé szerencsés volt. Utána már könnyű volt, mert kinyílt a Girona.
Szép focit tolnak idén, de nem érzem őket annyira stabilnak, hogy idén ne hibázzanak már. Bejön majd egy váratlan BL kiesés és akkor lehet, hogy megzuhannak majd kicsit mentálisan.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 30., vasárnap 21:06

Galacticos írta: Igen csak nyaron ment a rohoges hogy ok olmot vesznek 60ert ha ha ha mennyire tulfujt semmi, most lo egy golt es megy a hiszti hogy ez csalas mert o nem is jatszhatna. Ugyanez nekem az inigos is, hat kinek kell igy a 3 pont hogy az eddig vicc targya inigo egy nappal elobb lepett palyara most ezt meglovagolni.
Igazából az Olmos dolog csak egy példa, hogy mennyi mindent megengednek nekik, ahogy az Inigos eset is ilyen. Mindezt következmények nélkül. Nem kicsinyítem le attól még a nálunk lévő problémát, de a hátszél az vitathatatlan, ahogy az is, hogy a barca él a neki oszott lapokkal.
A biroi resz az jogos, az a 3 fordulo egymasutan sok volt, de ok meg tavaly lattak igy a "golt" a bernabeuban.
En azert nem vergodok a biroi dolgokon meg ezen az egesz bajnoksagon mert amig 9golt nyelunk toluk kb masfel meccs alatt es annak orulhetunk is hogy csak annyi lett addig nincs mirol beszelni.
Hát nem tudom, az a tavalyi "gól" nem egy leolvasztás vegeredménye volt, simán nyertük a bajnoksagot úgy, hogy közben a BLben is végig meneteltünk. Idén ugyanúgy megvolt a nagy előny, de több meccsen is téves döntés született ellenünk. A többi amúgy jogos, dühítő, hogy idén így elkalapáltak minket, de egy bajnokság nem csak 1 vagy 2 El Clasicobol áll, ahogy tavaly is hiába vertük őket, mindez semmit nem ért volna, ha közben nyerik a bajnoksagot. Ez maximum vigaszdíj lehetett volna valamelyik csapatnak, de a bajnokság továbbra sem 1 meccsen dől el. (attól még persze ne kapjunk ki tőlük 4 golokkal, igaz). Van úgy, hogy az egymás elleni nem úgy jön ki ahogy, most egy ideig mi nyertünk, most ők. Ez van, idén szarok vagyunk, ők stabilabbak, de attól még oda fúj nekik igenis a szél.
Adott a vilag legerosebb kerete, elvileg a tavalyi aranylabdas, a legsokoldalubb kozeppalyasok, a legjobb tamadoval kiegeszulve es a bajnoksag ket harmadanal ok rugtak 20 gollal tobbet. Nalunk van a hiba, elsosorban edzoi dolgokban meg keret osszetetelben. Nem a barcelonai szteroidok meg az eddig kirohogott olmo, legalabbis szerintem.
Ha visszaverjuk oket a tavaszi clasicon, de ugy rendesen akkor azt mondom megerdemeljuk a bajnoki cimet. De ha bucira vernek megint akkor remelem senki nem fog itt vergodni majd olmo meg inigo miatt, mert nalunk a hiba.
Ezt teljesen osztom. Nem normális, hogy ennyivel több gólt lőnek. Sajnos Ancelotti focija sok szempontból ilyen volt, CRék idején még annyira nem is, de utána már átment full olaszba, 1 golos vezetésnél bekkelunk. Szerintem tudnánk több gólt is szerezni, de hátul passzolgatunk. Edzői hiba. Az, hogy Vini ekkora mély repülésbe kezd, szerintem senki nem számított, erre nem igen lehet felkészülni, mas kérdés, hogy reagálnia illene edzői szinten erre is. A legsokoldalubb középpálya nekem picit túlzás, passzolni tudó játékos nem sok van, ez az amire igazán szükségünk lett volna egy Kroos után, sajnos házon belül nem lett megoldva az ő helyettesítése. Innentől kezdve hiába a sok muzsikus, ha nincs aki fazon szabna nekik.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 30., vasárnap 21:05

RealRaúl77 írta:
ateeemadrid írta:

A csoda az túlzás, de a 17-3-0-ás sorozat az brutális, pláne a keret minőségéhez képest, a nagy számok törvénye alapján azért ilyenkor jönni szokott a botlás. Lesznek még papíron nehéz meccseik azért a bajnokságban is, Betis, Celta, Villarreal, Bilbao.

Engem meglepne, ha 100%-ot hoznának a bajnokság végéig. Persze ha a Clasicon megint megbasznak, akkor tárgytalan a matekozás. Meg amég otthon küzdünk a kiesőjelöltekkel.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 30., vasárnap 21:01

ateeemadrid írta:
Sierra írta: Brutalisak ebben a naptari evben, iden meg veretlenek. Legutobb decemberben kaptak ki, azota 17 gyozelem 3 dontetlen, melle egy raklap golt szereznek minden meccsen. Nagyon impresszivek.

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

javier88

HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 30., vasárnap 19:43

RaúlCF írta:
Doppingoltak?
sose derül ki

most meg már kicsit rottyant az ember

de covid alatt látványosan gépként mentek hasonló intenzitással :hmmm:
Kerestem neked egy friss fotót Goretzkáról :D
https://x.com/iMiaSanMia/status/1906353 ... 54/photo/1

javier88

HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 30., vasárnap 19:37

Pad'em írta:
RaúlCF írta: érdekes ez a sok futás. kísértetiesen hasonlít arra amikor covid alatt a Bayern játékosok is hirtelen kipattantak és robotok lettek 1 évre aztán jól visszaestek. ki emlékszik még Goretzka eredeti alkatára és karantén alatt body builder lett az összes. akkor amikor minden csapat ki van fingva 1 csapat így fut. csak letesztelném a vizet arrafele.
Ugyanez jut eszembe nekem is állandóan, ott van Pedri már most cirka 1300 perccel többet játszott mint tavaly, előző szezonokban állandóan sérült volt, most meg tolja folyamat sprintben a 90 perceket.

Hasonló egyszezonos csoda lesz ez mint a Bayernje volt.
Ezek nem csodák, hanem olyan évek, amikor egy csapat csúcsformában játszik. A BL-ben általában nincs címvédés, 2017-ig meg egyáltalán nem volt 1993-tól.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 30., vasárnap 19:27

Sierra írta: Brutalisak ebben a naptari evben, iden meg veretlenek. Legutobb decemberben kaptak ki, azota 17 gyozelem 3 dontetlen, melle egy raklap golt szereznek minden meccsen. Nagyon impresszivek.

Vissza: