Igen csak nyaron ment a rohoges hogy ok olmot vesznek 60ert ha ha ha mennyire tulfujt semmi, most lo egy golt es megy a hiszti hogy ez csalas mert o nem is jatszhatna. Ugyanez nekem az inigos is, hat kinek kell igy a 3 pont hogy az eddig vicc targya inigo egy nappal elobb lepett palyara most ezt meglovagolni.ELSiete írta: Egy ideális, normális értékrendnek megfelelő világban, nemhogy Dani Olmo nem rúghatna náluk tizenegyest, de még az első osztályban sem kellene jatszaniuk.
Evekig az volt az itteni narrativa foleg amikor zz kirugta pintust hogy mennyit szamit az eronleti edzo es stab. Most naluk is ezeket atalakitottak, es latszik eteren a fejlodes.RaúlCF írta:azért ez közel sem az a kategória. Carvajal mindig is jó kondiban lévő top1 volt a posztján. de szigorúan is 4 bl cím alatt. aztán csapongó volt és megint formába hozta magát. ez közelről sem ugyanaz mint az, hogy tavaly a 20ik percben a seggén veszi valaki a levegőt majd egy eb-s szünet nélküli nyár után hirtelen terminátor lesz valaki egy ilyen menetrendben. ilyen edzés nem létezik ami 2-3 hét alatt ezt megoldja. amikor a Pintus time évek voltak akkor is rendre az volt, hogy volt egy 20-30 perc amikor ráspóróltunk az erővel és az utolsó 20-30 percet nyomtuk meg. ezt a tempót senki nem błrja egész meccsen egész évben. szürreális. ha meg legitim minden akkor mindenki másolná.Galacticos írta: Carvajal meg atallt glutenmentesre es hirtelen a hullamzo de tobbnyire inkabb forman kivuli, serulekeny jatekosbol lett egy top3 jatekos a posztjan oreg korara.
Akkor a pintus modszereket miert nem alkalmazta mas?RaúlCF írta: ezt a tempót senki nem błrja egész meccsen egész évben. szürreális. ha meg legitim minden akkor mindenki másolná.
A biroi resz az jogos, az a 3 fordulo egymasutan sok volt, de ok meg tavaly lattak igy a "golt" a bernabeuban.ELSiete írta: A barca a legnagyobb magabiztossággal játszik, amikor bizonytalanok voltak és mi megléptünk, akkor a bírói testület belenyúlt, azóta fordult a kocka és mentalisan már fölöttünk vannak egy ideje. Én éppen ezért, ha meg is nyerik sem fogok nekik gratulalni, szerintem ez egy túlfújt banda, az évek óta tartó hátszéllel, a médiában már tavaly óta várják mikor adatnak yamalnak aranylabdát.
En azert nem vergodok a biroi dolgokon meg ezen az egesz bajnoksagon mert amig 9golt nyelunk toluk kb masfel meccs alatt es annak orulhetunk is hogy csak annyi lett addig nincs mirol beszelni.
Adott a vilag legerosebb kerete, elvileg a tavalyi aranylabdas, a legsokoldalubb kozeppalyasok, a legjobb tamadoval kiegeszulve es a bajnoksag ket harmadanal ok rugtak 20 gollal tobbet. Nalunk van a hiba, elsosorban edzoi dolgokban meg keret osszetetelben. Nem a barcelonai szteroidok meg az eddig kirohogott olmo, legalabbis szerintem.
Ha visszaverjuk oket a tavaszi clasicon, de ugy rendesen akkor azt mondom megerdemeljuk a bajnoki cimet. De ha bucira vernek megint akkor remelem senki nem fog itt vergodni majd olmo meg inigo miatt, mert nalunk a hiba.