Teljesen jogos amit írsz, haragszom az idei csapatra és a mentalitásra amivel a pályára vagyunk hétről hétre felküldve. Mindettől függetlenül is úgy gondolom, hogy ebbe a bajnokságba idén is belenyúltak. 2 meccs tisztán a bírókon ment el. A barca a legnagyobb magabiztossággal játszik, amikor bizonytalanok voltak és mi megléptünk, akkor a bírói testület belenyúlt, azóta fordult a kocka és mentalisan már fölöttünk vannak egy ideje. Én éppen ezért, ha meg is nyerik sem fogok nekik gratulalni, szerintem ez egy túlfújt banda, az évek óta tartó hátszéllel, a médiában már tavaly óta várják mikor adatnak yamalnak aranylabdát.Galacticos írta:
Ellenunk ugyanigy felborult a palya es lehet kuldeni azota is a karton cigiket a lengyel kapusnak amiert kiallittatta magat.
Nincs ebben vudu meg dopping, papiron erosebb kerettel foleg a szezon elott tekintve ugyanezek a csapatok ellen szenvedunk mint malac a jegen. Az atlag spanyol kis csapatokat lepofozzak mint a szart mi meg varjuk hogy bappe vagy bellingham ment majd meg a meccsen. Ez az idei ev.
Egy motivaltabb, ehesebb,.sokkal jobban egyben levo es csapatkent egyutt mukodo tarsasag az oveke mint a mienk. Ettol fuggetlenul még lehetunk bajnokok ha elunk a botlasaikkal, sot meg tobb kupa is leeshet de azert mar maholnap aprilis, ez mar nem lehet csak kizarolag szerencse meg vudu.
Eloszor szerintem a sajat hazunk tajan kene korbenezni, aztan oket fikazni, es jelenleg a palyan csapatkent nalunk van a tobb problema.
Egy ideális, normális értékrendnek megfelelő világban, nemhogy Dani Olmo nem rúghatna náluk tizenegyest, de még az első osztályban sem kellene jatszaniuk.