Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 20., vasárnap 21:36

'shutterisland írta: harry kane trofeat nyerhet mar a jovoheten.
wow.
Nemtudommár hol olvastam (lehet itt) de a muntyennel bundesligát nyerni olyan mint kurvával elveszíteni a szüzességet kb :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 20., vasárnap 21:29

harry kane trofeat nyerhet mar a jovoheten.
wow.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 12., szombat 17:07

Idén azért eléggé kifingott a Lever. Jók, de a Bayern sem extra. Nem tudom hányadik esélyt kéne megkapniuk a címvédéshez. Bayernnek brutál nagy tétmeccse volt és lesz is még a BL-ben, tele vannak sértültekkel, de ha ilyen Berlinekkel nem bír a Lever, akkor igazából tök mindegy, mert innen már nem bukják el a bajorok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 11., péntek 21:37

Melle rugott ket zsenialis golt is.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 11., péntek 21:03

Xavi Simons nagyon jol jatszik, sokszor belep Seiwald helyere es a vedelem elott osztogat.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 9., szerda 22:23

Fieldvik írta: És a válogatottnál mi volt a gond? Mert ott sem ment úgy a foci. Pedig ugye a gerinc ott is a Bayern játékosokból állt.
Csak próbálom kutatni, hogy miért szarhat be hirtelen minden a Barcánál, mert tényleg jó focit tolnak a némettel. Nem tetszik ez nekem. 😀
Elmulik az ujdonsag varazsa, a komoly teljesitmeny melle iden minden befele pattan (khm, Raphinha) es meg nem lattuk, hogy komoly nyomas mellett is megy-e a tikitaka. A szezon erdemi resze most jon, meg nem nyertek szinte semmit. De ha tarolnak is, nem torvenyszeru, hogy jovore is minden klappol.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2025. április 9., szerda 22:21

És a válogatottnál mi volt a gond? Mert ott sem ment úgy a foci. Pedig ugye a gerinc ott is a Bayern játékosokból állt.
Csak próbálom kutatni, hogy miért szarhat be hirtelen minden a Barcánál, mert tényleg jó focit tolnak a némettel. Nem tetszik ez nekem. 😀

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 9., szerda 22:14

Fieldvik írta: Régebben volt itt néhány Bayern szurkoló. Ha még olvassák a fórumot, akkor hozzájuk lenne egy kérdésem.
Anno 2020-ban is iszonyat jó focit tolt Flick a Münchennel, be is húzták a BL-t. Tudom persze Covid, speciális szezon, de szép és eredményes focit toltak.
Mi történt a következő szezonban? Tudom, hogy összeveszett a vezetőséggel is, de a játék is szarabb lett sokkal, és aztán ki is rakták, pedig azt hittem, évekig dominálni fognak Európában.

Igaz, en nem vagyok Bayern fan, viszont nemet oldalakat szoktam olvasni, mert sajnos angolul nem tudok. Lenyegeben le is irtad a valaszt. Flick munkajaba bele akart szolni Salihamidzic - Kahn paros, ami teljesen felorolte a nemetet. Kozben jott a valogatott felkerese, amit regota vart, igy gondolta egy csapassal ket legyet is ut. Meselt anno rola, hogy mennyire elfaradt mentalisan a Bayernnel, ami szerinte egy gepezet es keves orom van a fociban, Barcelona meg pont az ellenkezoje.

Fieldvik

HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2025. április 9., szerda 21:51

Régebben volt itt néhány Bayern szurkoló. Ha még olvassák a fórumot, akkor hozzájuk lenne egy kérdésem.
Anno 2020-ban is iszonyat jó focit tolt Flick a Münchennel, be is húzták a BL-t. Tudom persze Covid, speciális szezon, de szép és eredményes focit toltak.
Mi történt a következő szezonban? Tudom, hogy összeveszett a vezetőséggel is, de a játék is szarabb lett sokkal, és aztán ki is rakták, pedig azt hittem, évekig dominálni fognak Európában.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 4., péntek 21:46

Musiala is megsérült. :(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 3., csütörtök 6:28

Remy írta: Az kemény, Lever kiesik a Bielefeld ellen. :ozil:
🔵 A harmadosztályú Arminia Bielefeldnél a tegnapi hatalmas bravúr miatt át kell alakítani a versenynaptárt, ugyanis az eredetileg a német kupa döntőjének megrendezésére kiírt napon a Vesztfáliai kupa fináléjában lett volna jelenésük, ahol a tét nem kevesebb, mint hogy egyáltalán elindulhatnak-e majd jövőre is a német kupában… abban a sorozatban, amelynek most a döntőjébe verekedték magukat.

⚪️ Németországban ugyanis csak az első két osztály csapatai, illetve a harmadik liga első négy helyezettje kap automatikus indulási jogot (a Bielefeld jelenleg pont elcsípi a negyedik helyet a 3.Ligában), a többiek kisebb regionális, tartományi kupákat megnyerve vehetnek részt egyáltalán az országos sorozatban… ja, és a német kupa megnyerése nem jelent indulási jogot a következő szezonra!

⚫️ Így még az is megtörténhet, hogy a Bielefeld a német kupa aranymeccsét megnyerve harmadosztályú csapatként az EL-csoportkörében versenyezhet majd, de a Vesztfáliai kupát elbukva és az első négyből kicsúszva a bajnokságban esélyt sem kapnak arra, hogy megvédjék a címüket.

remelem behuzzak. :mrgreen:

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 1., kedd 22:38

Remy írta: Az kemény, Lever kiesik a Bielefeld ellen. :ozil:
Ha Lipcse megoldaná holnap Stuttgartot, akkor Low (valószínűlsitheto)ket hónapos vezető edzői pályafutással könnyen kupát nyerhetne :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 1., kedd 22:35

Az kemény, Lever kiesik a Bielefeld ellen. :ozil:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 30., vasárnap 16:49

'shutterisland írta: wow, ezt nem lattam jonni, pont arrol beszeltunk par hete valamelyik topicban, hogy valszeg sosem akar vezetoedzoskodni. :mrgreen:

akkor mostantol monitorozzuk a lipcset. :D
kb.féléve mondta azt egy rádió interjúban, hogy a család kérésére megállapodnak itthon - ezért is nem ment vissza Tuchellel Angliába.

szurkolok neki, Rossi után jó lenne egy tapasztalt magyar edző a válogatott élére.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 30., vasárnap 16:21

wow, ezt nem lattam jonni, pont arrol beszeltunk par hete valamelyik topicban, hogy valszeg sosem akar vezetoedzoskodni. :mrgreen:

akkor mostantol monitorozzuk a lipcset. :D

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. március 30., vasárnap 15:44

poronty írta: A BILD szerint Löw Zsolt veheti majd át a ma kirúgott Rose helyét a Lipcsénél.
Azóta hivatalos. Hajrá! :agree:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 30., vasárnap 14:30

A BILD szerint Löw Zsolt veheti majd át a ma kirúgott Rose helyét a Lipcsénél.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 30., vasárnap 0:24

Óvatosan a fogadásokkal. Én most nyúltam bele, ha a Tisza nyer jövőre, ki kell raknom fb profilképnek a közös képemet Magyar Péterrel :lol:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 26., szerda 15:36

magnus666 írta:
hehetheoriginal írta: Innentől meg boríték kb a Barca beelldonto is
ezek a kijelentések basszák a csőrömet már egy ideje. Az elmúlt 10 év európai kupaszereplésünket nézve miért ilyen egyértelmű egy Realos fórumon, hogy döntőbe megyünk? Pont az ellenkezőjét bizonyítottuk, bármikor, bárki ellen képesek vagyunk leolvadni. Továbbmegyek, Pedrit vagy Raphinhát lerúgják aztán ugrott is a szezon.
Mert idén úgy néz ki minden összejön, europa ligás ellenfelek a nyolcad meg a negyed döntőben. Elődöntőbe jönne az első értelmes, onnan meg kihullik a védelem, mert Upamecanora is azt írják, hogy több hetes pihi.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 26., szerda 14:17

magnus666 írta:
hehetheoriginal írta: Innentől meg boríték kb a Barca beelldonto is
ezek a kijelentések basszák a csőrömet már egy ideje. Az elmúlt 10 év európai kupaszereplésünket nézve miért ilyen egyértelmű egy Realos fórumon, hogy döntőbe megyünk? Pont az ellenkezőjét bizonyítottuk, bármikor, bárki ellen képesek vagyunk leolvadni. Továbbmegyek, Pedrit vagy Raphinhát lerúgják aztán ugrott is a szezon.
Mert most 2025 van, nem az elmúlt 10év. Idén össze jön nekik minden(eddig), olyan mint Xavi alatt a 22/23 év a La Ligaba.

Vissza: