Pont ez az. Azon oldalát. De nincs hozzátéve amúgy, hogy közben a kormány mivel próbálkozik ezt kezelni, nincs megkérdezve az adott közösség, hogy ők mit gondolnak erről, egyáltalán nem foglalkoznak az okokkal, problémákkal, stb. Nincs elvégezve az újságírói meló, amit az annyit szidott mainstream média bizony a legtöbb esetben megtesz. Lehet árnyaltabb lenne a kép, nem szülne annyi felesleges indulatot a társadalomban, ergo hergelés.kiserik írta: Hagyjál már a hergeléssel. Bemutatják a valóság azon oldalát
Sehol sem írtam, hogy jó megoldást, hanem egy a lehetségesek közül, és államigazgatási szempontból a legegyszerűbb (ami ritkán a legjobb). Szakemberek is így gondolják. Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, nem járna automatikusan, csak bizonyos felételek elérésekol, pl. nyelvtudás, de akár a terrorellenes harcban is használnám, mint motivációs erőt.kiserik írta:És már jön is a megoldás. Első: segély.
Több, mint 10 éve volt, amiket leírtál (és már akkor sem fedték le a teljes igazságot). Én a jelenlegi migrációról beszéltem. Fekete Afrikában most az iszlamisták mellett a Wagner műveli a legnagyobb balhét, naponta tízezrek menekülnek emiatt. Ahol kormányba segítenek valakit puccsal, ott egyből megy a közmédiában a fakenews, hogy Európában kolbászból van a kerítés (pl. Burkina Faso), ami a hibrid hadviselés része. Mint ahogy az USA déli határán is a kartelek útvonalait használják az embercsempészek. Az amerikaiak arra tippelnek, hogy azért ilyen hatékonyan, mert akár műholdfelvételekhez is hozzájuthatnak.kiserik írta: Erről már volt régebben vitánk. Tudjuk, hogy a csúnya oroszok tehetnek arról, hogy Sárközi megszállottan irtatta ki Kadhafit, rávették Merkel asszonyt, hogy meghirdesse a wilkommen politik-et, sőt azt is elérték, hogy teljesen lenullázza az unió a földközi-tengeri határellenőrzését, meg még sok furcsa dolgot itt Európában.
És igen, már volt szó erről, ugyanezt írtam neked, hogy legalább 10 év van aközött, amiről beszélünk, de valamiért ismét szelektíven emlékszel a dolgokra.