zizou is nyilatkozott ?hehe írta: nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 13., péntek 20:28
zizou is nyilatkozott ?hehe írta: nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 13., péntek 20:15
Aha, mert ő aztán csak robotfocistaAji írta:Toti az a helyzet, hogy Ronaldo egy igazi Brazil focista, nem ilyen Neymar féle felkapott. Ő a nagybetűs FOCIBAN nőtt fel és azt is játszotta a legmagasabb szinten ezért egy Cristiano Ronald féle robot foci nem igazán foglya elnyerni a tetszését.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 13., péntek 20:13
Amit leírtál minden igaz. De igaz Zanettire is (a Messi túllicitálásán kívül), mégsem akar neki senki aranylabdát adni. Ribery is az elmúlt években rengeteget tett a csapatáért. Ezért még nem szokás aranylabdát adni. Az meg ne már aranylabdát érjen, hogy valaki túllicitálja Messit, aki egész ősszel sérüléssel bajlódik, és (papíron) tavasszal is sérüléssel bajlódott. Szóval az érvelés e része nem helytálló.Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel vanaz agyam,az ilyen emberek nyilatkozatai miatt. Exmadridos,és úgy beszél CR-eől,mintha szánalomból lenne ott ahol,ahogyan Toti írta. Szerencsétlen CR,komolyan sajnálom őt,a szívét-lelkét kiteszi,belead mindent (alapból ez a dolga,hiszen rengeteg pénzt keres,ebből a szempontból nem kell őt félteni),de amit tesz,az emberfeletti,azért dolgozik ilyen keményen,mert ő akar a legjobb lenni,szeretné,ha elismernék őt. Nem törik meg,felveszi a versenyt Messivel,egymást licitálják felül,és mégsem fér oda az első helyre.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 13., péntek 19:55
Most akkor mi van? A hírekben másképp van írva. Amúgy ez a regény,amit írtam,nem csak Ronaldóról szól,hanem a többi okostojásról is,Rosell,Ibra,Ribery,a kedves Bayern vezetőség,Xaviék,a szövetségi kapitányok akik mindenféle kifogással élnek,miért szavaztak olyanokra,akik egész egyszerűen képben sincsenek.és ez így már több mint korrekt tőle, ronaldo és a madrid szurkolók felé is. úgyhogy a szidás helyett inkább megint csak respect.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 13., péntek 19:46
a felháborodásod jogos.El Unico írta:Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel vanő sem tiszta már egy ideje..![]()
mi az, hogy "úgy tűnhet, h akár megérdemelné" ? ez kb úgy hangzik, mintha szánalomból van ott ahol..
azért, nehogy nekem essetek.az agyam,az ilyen emberek nyilatkozatai miatt. Exmadridos,és úgy beszél CR-eől,mintha szánalomból lenne ott ahol,ahogyan Toti írta. Szerencsétlen CR,komolyan sajnálom őt,a szívét-lelkét kiteszi,belead mindent (alapból ez a dolga,hiszen rengeteg pénzt keres,ebből a szempontból nem kell őt félteni),de amit tesz,az emberfeletti,azért dolgozik ilyen keményen,mert ő akar a legjobb lenni,szeretné,ha elismernék őt. Nem törik meg,felveszi a versenyt Messivel,egymást licitálják felül,és mégsem fér oda az első helyre.
Elképesztő,komolyan mondom.
Ja,és a brazil Ronaldo elkezdheti kipakolni a házát,mert mindent bukni fog. Vagy Ribery nyeri,vagy CR,de ahogy mondtam,már azt sem bánom,ha odaadják Messinek,legalább bohócok maradnak,és a sok károgó kussban marad,mert elégedettek lesznek a végeredménnyel. Ha meg CR megkapná esetleg JOGOSAN a lasztit,higgyétek el nekem,itt világvége lesz... Jönnek majd a lehordó nyilatkozatok,a bayernesek kritikái,csalásról lesz szó,hogy miért kellett meghosszabbítani a szavazási időt,stb stb stb. Ha CR kapja,nyilatkozatháború lesz,ha nem CR kapja,akkor meg igazságtalan az egész,és végleg megbukott az egész,nem utolsó sorban pedig,CR végignézheti,hogy ismét odaadják másnak az Aranylabdát...![]()
És a végére a lényeg: történjék bármi,a mi szemünkben Te vagy a legjobb! Micsoda poén lesz,hogy Cristiano Ronaldo a hazájában,"saját szurkolói" előtt,Lisszabonban vezeti majd győzelemre a Real Madridot,és megnyerjük a 10.-et! Hala Madrid! Vamos C.Ronaldo!
és ez így már több mint korrekt tőle, ronaldo és a madrid szurkolók felé is. úgyhogy a szidás helyett inkább megint csak respect."Fogadni mernék, hogy Messi nyeri az Aranylabdát, ő az egyik, aki a legjobban megérdemli. Viszont tenni kellene valamit, mert nagyon igazságtalan lenne, ha nem Cristiano nyerne."
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 13., péntek 19:37
Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel vanő sem tiszta már egy ideje..![]()
mi az, hogy "úgy tűnhet, h akár megérdemelné" ? ez kb úgy hangzik, mintha szánalomból van ott ahol..
azért, nehogy nekem essetek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 13., péntek 18:58
így már teljesen más a szituáció.nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.
uhh, értem.Toti az a helyzet, hogy Ronaldo egy igazi Brazil focista, nem ilyen Neymar féle felkapott. Ő a nagybetűs FOCIBAN nőtt fel és azt is játszotta a legmagasabb szinten ezért egy Cristiano Ronald féle robot foci nem igazán foglya elnyerni a tetszését.
HozzászólásSzerző: Aji » 2013. december 13., péntek 18:56
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 13., péntek 18:50
nem tudom honnan van a fordítás, de az Isten azt mondta, hogy szerinte idén is messi kapja, de nagy igazságtalanság lenne, ha nem céronaldo nyerné.Toti írta:ő sem tiszta már egy ideje..Ronaldo Luis Nazário de Lima: ”Nagyon kiegyenlített a helyzet és emiatt úgy tűnhet, hogy akár Cristiano is megérdemelné. Ők ketten az elmúlt 5-6 év legjobbjai. Mindenemet feltenném arra, hogy idén is Messi nyer. Hihetetlen képességű játékos, nagyon jól játszik bár igaz, hogy most sérült.”![]()
![]()
azért, nehogy nekem essetek.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 13., péntek 18:45
ő sem tiszta már egy ideje..Ronaldo Luis Nazário de Lima: ”Nagyon kiegyenlített a helyzet és emiatt úgy tűnhet, hogy akár Cristiano is megérdemelné. Ők ketten az elmúlt 5-6 év legjobbjai. Mindenemet feltenném arra, hogy idén is Messi nyer. Hihetetlen képességű játékos, nagyon jól játszik bár igaz, hogy most sérült.”
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2013. december 13., péntek 16:42
Tudod te hányan mondják teljesen komolyan hogy idén is Messi érdemli?Wertz írta:Az ilyenekről írok itt pár hete. Az Aranylabdánál nincsenek szempontok. Mindenki össze-vissza szavaz
Én már úgy vagyok vele, hogy kapja megint Messi. Azután senki nem foglalkozna többet ezzel a tönkretett díjjal
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. december 13., péntek 15:40
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 13., péntek 11:02
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 13., péntek 10:29
kb én is így voltam ezzel...megint olyan szórja az igét aki igazából nem is ért hozzá...R.M.C.F írta:Ancelottival Ön szerint sikeres lehet a Real Madrid?
„A Real Madrid akárkivel az lehet. Akár az unokatestvéremmel is. Ez egy fantasztikus társaság, fantasztikus csapat.”
Vagyis halvány lila dunsztod sincs öregem arról amiről beszélsz.Tovább értelmetlen is olvasni.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 13., péntek 1:21
Ezek Del Bosque szavazatai, de mindegyik lista kulon belinkelve, szoval lehet csemegezni beloleMatt009 írta:Éljen az objektivitás...Csabi írta:hát bazzeg. boszke azt mondta, hogy nem akar beszállni a real-barca háborúba, ezért se cét se messit nem nevezte meg a 3-ban, helyette 2 spanyolt. most akkor ez mi? nem úgy van hogy sajátra nem lehet szavazni?
Mondjuk jobb, mintha Messit tette volna első helyre. De az látszik, hogy CR első helyre pakolása már nem fekszik neki. Gondolom, tavaly szó nélkül berakta Messit az első 3 hely valamelyikébe...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. december 13., péntek 1:13
Már az nevetséges,hogy inkább CR-t se,Messit se jelöli meg... mert "háború" van köztük. Nevetséges. Ha egyszer ők a legjobbak,akkor döntse már el,hogy 2013-ban ki volt jobb. Vagy írja oda Riberyt,vagy Ibrát...hát bazzeg. boszke azt mondta, hogy nem akar beszállni a real-barca háborúba, ezért se cét se messit nem nevezte meg a 3-ban, helyette 2 spanyolt. most akkor ez mi? nem úgy van hogy sajátra nem lehet szavazni?
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 13., péntek 0:03
Éljen az objektivitás...Csabi írta:hát bazzeg. boszke azt mondta, hogy nem akar beszállni a real-barca háborúba, ezért se cét se messit nem nevezte meg a 3-ban, helyette 2 spanyolt. most akkor ez mi? nem úgy van hogy sajátra nem lehet szavazni?
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. december 12., csütörtök 20:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. december 12., csütörtök 19:13
Ancelottival Ön szerint sikeres lehet a Real Madrid?
„A Real Madrid akárkivel az lehet. Akár az unokatestvéremmel is. Ez egy fantasztikus társaság, fantasztikus csapat.”
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 12., csütörtök 16:31
Foleg hogy a szavazast megelozo 8 szezonban a MU 6-szor elso volt 2-szer masodik. Mig a Liverpool 6, 8, 4, 3, 4, 3, 7, 4.Wertz írta:Ne csodálkozz rajta. MU másfél évvel a szavazás előtt nyert BLt.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem