https://24.hu/belfold/2025/03/30/tisza- ... et-hangja/gutihaz14 írta:le vagy maradva, ezt mar kibeszeltuk![]()
, azota toltott fel masikat is Petyko
újabb fideszes észlény
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 30., vasárnap 10:18
https://24.hu/belfold/2025/03/30/tisza- ... et-hangja/gutihaz14 írta:le vagy maradva, ezt mar kibeszeltuk![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 30., vasárnap 10:00
Tessék itt van térképen, hogy hol vannak a zebrák:javier88 írta:De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 30., vasárnap 9:58
több reményt látni ebben a topicban mint a játékképünk feljavulásábanp.csabi1 írta:Annyira pörög ez a topicgutihaz14 írta:
le vagy maradva, ezt mar kibeszeltuk![]()
, azota toltott fel masikat is Petyko1 nap nem olvastam már le vagyok maradva.
Lassan politikai oldal lesz a madridom.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 30., vasárnap 9:46
Annyira pörög ez a topicgutihaz14 írta:le vagy maradva, ezt mar kibeszeltuk![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 30., vasárnap 9:23
Az utóbbi időben túl sok a szarkazmus ebben a topicbanjavier88 írta:Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
Szerintem a különbség a táborok között nem abban van, hogy a probléma létezik-e vagy sem, hanem az okokban, így a megoldásban is. Pl. szerintem az sosem fog megoldást jelenteni, ha az ilyen oldalak hergelik az embereket, majd egymásnak esnek különböző módon, és azok is radikalizálódnak, akik amúgy nem tették volna, már ott születtek, stb.kiserik írta: Másrészt, ha meg akarod mutatni a valóság azon szeletét, amit mások szisztematikusan el próbálnak titkolni, akkor az uszítás.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 30., vasárnap 8:59
le vagy maradva, ezt mar kibeszeltuk
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 30., vasárnap 7:59
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 30., vasárnap 0:36
Aztakurva.javier88 írta:De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 30., vasárnap 0:12
Nem a Mátrixba vagyunk ahol te hozod el a piros kapszulát. Az itt lévő emberek nagyrészt nem barlangba laknak, látják mi van a valóvilágba és ha te csak radikális jobboldali propagandát nyomó (migránsozó, zsidózó) oldalakat hozol ide persze hogy úszítónak fog hatni.kiserik írta:Félelmetes, elképesztő (miket szokott még férni írni?BlancoMark írta:
Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.
Ugy latom kezd ket fele szakadni a tarsadalom: az egyik fele retteg es ez alapjan hoz donteseket, a masik fele meg szeretne a rettegest es a dogmat hatrahagyva vegre fejlodo palyara allni.) hogy a politika ide juttatta az embereket. Egyrészt minden csak 2 féle lehet. Másrészt, ha meg akarod mutatni a valóság azon szeletét, amit mások szisztematikusan el próbálnak titkolni, akkor az uszítás.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. március 29., szombat 23:42
Félelmetes, elképesztő (miket szokott még férni írni?BlancoMark írta:Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.kiserik írta: Rég jártam erre, de most egy érdekes cikkbe botlottam. Elgondolkodtatónak, esetleg vitaindítónak szánom, de egyértelmű, hogy downvote hegyek lesz a vége![]()
Véleménycikk a "függetlenobjektív" médiáról.
Az érdeklődőknek ajánlanám a cikkben említett 2 X-oldalt:
https://x.com/RadioGenoa
https://x.com/sk_achyuta
Ugy latom kezd ket fele szakadni a tarsadalom: az egyik fele retteg es ez alapjan hoz donteseket, a masik fele meg szeretne a rettegest es a dogmat hatrahagyva vegre fejlodo palyara allni.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 29., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 29., szombat 23:19
Nagyobb gondok vannak, mint hittem....javier88 írta:
De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 23:18
amiota o a stromanja... csupanjavier88 írta:De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 29., szombat 23:15
De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?BLevi96 írta:Már tavaly novemberbe megírták csak szólokjavier88 írta:
Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.
de fideszeseknek minek tények![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 29., szombat 23:04
Miért? Mi nem mi hazánkosok/fideszesek vagyunk, a mi véleményünk különbözhet.1madridista írta:Csak azt szeretnem kerni dontsetek el melyik vagyok.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. március 29., szombat 23:02
Deutch Tomi lovai a feher csikokkalhalamadrid írta:Lóra szállt csík, mi?javier88 írta:
Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 29., szombat 22:43
Lóra szállt csík, mi?javier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 22:20
hat ez oriasi ez az alternativ fidesz propi valosagjavier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 29., szombat 22:04
Már tavaly novemberbe megírták csak szólokjavier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 29., szombat 22:03
Egyébként eddig azt gondoltam, hogy a multiverzum ilyen Marveles fogás. De bazdmeg, igaz történet.javier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem