Azt a .... .

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 30., vasárnap 7:59
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 30., vasárnap 0:36
Aztakurva.javier88 írta:De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 30., vasárnap 0:12
Nem a Mátrixba vagyunk ahol te hozod el a piros kapszulát. Az itt lévő emberek nagyrészt nem barlangba laknak, látják mi van a valóvilágba és ha te csak radikális jobboldali propagandát nyomó (migránsozó, zsidózó) oldalakat hozol ide persze hogy úszítónak fog hatni.kiserik írta:Félelmetes, elképesztő (miket szokott még férni írni?BlancoMark írta:
Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.
Ugy latom kezd ket fele szakadni a tarsadalom: az egyik fele retteg es ez alapjan hoz donteseket, a masik fele meg szeretne a rettegest es a dogmat hatrahagyva vegre fejlodo palyara allni.) hogy a politika ide juttatta az embereket. Egyrészt minden csak 2 féle lehet. Másrészt, ha meg akarod mutatni a valóság azon szeletét, amit mások szisztematikusan el próbálnak titkolni, akkor az uszítás.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. március 29., szombat 23:42
Félelmetes, elképesztő (miket szokott még férni írni?BlancoMark írta:Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.kiserik írta: Rég jártam erre, de most egy érdekes cikkbe botlottam. Elgondolkodtatónak, esetleg vitaindítónak szánom, de egyértelmű, hogy downvote hegyek lesz a vége![]()
Véleménycikk a "függetlenobjektív" médiáról.
Az érdeklődőknek ajánlanám a cikkben említett 2 X-oldalt:
https://x.com/RadioGenoa
https://x.com/sk_achyuta
Ugy latom kezd ket fele szakadni a tarsadalom: az egyik fele retteg es ez alapjan hoz donteseket, a masik fele meg szeretne a rettegest es a dogmat hatrahagyva vegre fejlodo palyara allni.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 29., szombat 23:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 29., szombat 23:19
Nagyobb gondok vannak, mint hittem....javier88 írta:
De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 23:18
amiota o a stromanja... csupanjavier88 írta:De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 29., szombat 23:15
De baz meg, arról ugatott ez a bájgúnár, hogy Orbánnak vannak zebrái. Mészáros Lőrinc mióta Orbán?BLevi96 írta:Már tavaly novemberbe megírták csak szólokjavier88 írta:
Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.
de fideszeseknek minek tények![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 29., szombat 23:04
Miért? Mi nem mi hazánkosok/fideszesek vagyunk, a mi véleményünk különbözhet.1madridista írta:Csak azt szeretnem kerni dontsetek el melyik vagyok.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. március 29., szombat 23:02
Deutch Tomi lovai a feher csikokkalhalamadrid írta:Lóra szállt csík, mi?javier88 írta:
Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 29., szombat 22:43
Lóra szállt csík, mi?javier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 22:20
hat ez oriasi ez az alternativ fidesz propi valosagjavier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 29., szombat 22:04
Már tavaly novemberbe megírták csak szólokjavier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 29., szombat 22:03
Egyébként eddig azt gondoltam, hogy a multiverzum ilyen Marveles fogás. De bazdmeg, igaz történet.javier88 írta:Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. március 29., szombat 22:01
"Egy miniszterelnök ne humorizáljon. Én se lopok." - Bödőcs Tibor'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 29., szombat 21:45
Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 29., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 29., szombat 20:58
Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.kiserik írta: Rég jártam erre, de most egy érdekes cikkbe botlottam. Elgondolkodtatónak, esetleg vitaindítónak szánom, de egyértelmű, hogy downvote hegyek lesz a vége![]()
Véleménycikk a "függetlenobjektív" médiáról.
Az érdeklődőknek ajánlanám a cikkben említett 2 X-oldalt:
https://x.com/RadioGenoa
https://x.com/sk_achyuta
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. március 29., szombat 20:25
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem