Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()

Politika
Re: Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- BlancoMark
Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.kiserik írta: Rég jártam erre, de most egy érdekes cikkbe botlottam. Elgondolkodtatónak, esetleg vitaindítónak szánom, de egyértelmű, hogy downvote hegyek lesz a vége![]()
Véleménycikk a "függetlenobjektív" médiáról.
Az érdeklődőknek ajánlanám a cikkben említett 2 X-oldalt:
https://x.com/RadioGenoa
https://x.com/sk_achyuta
Ugy latom kezd ket fele szakadni a tarsadalom: az egyik fele retteg es ez alapjan hoz donteseket, a masik fele meg szeretne a rettegest es a dogmat hatrahagyva vegre fejlodo palyara allni.
Rég jártam erre, de most egy érdekes cikkbe botlottam. Elgondolkodtatónak, esetleg vitaindítónak szánom, de egyértelmű, hogy downvote hegyek lesz a vége

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az elso tiszas intezkedes ami tetszik... jol atadja hogy mit gondol az utca embere'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
LiamGallagher írta:1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
![]()
Csak azt szeretnem kerni dontsetek el melyik vagyok... ertem en hogy a toni fizet meg gyikember vagyok de sajnos 2 kulonbozo ember nem lehetek... az az egyetlen ohajom hogy ha az kell akar szavazas aran is doljon el hogy ki vagyok mert sulyos valsagot okoz az eletemben az onismeret ilyen szintu hianyanuevo_ericco írta:Sejtettem, hogy te leszel az az IQ bajnok a videón1madridista írta:
Ilyen az amikor tele van mar a toke az embereknek![]()
![]()

ennyi talan meg egy fideszes is kerhet

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az igazat megvallva egyébként elég nehéz odaírnod magadon kívül mást, mivel kell a neved, a lakcímed meg az aláírásod, amit megnéznek az adott soron, amikor kitöltöd. Az ellenőrzi, aki ott van. Ettől lesz érvényes.Halfkey írta: Hozzátok vissza bele állandóan a politikát mikor általában a közterületfoglalásról beszélek, nem csak politikai aláírásgyűjtésről.
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés? Szerintetek mennyire nehéz odaírnom a szüleim meg a feleségem adatait is? Ki ellenőrzi ezt? Ennek aztán tényleg semmi értelme szvsz. Oda kéne elvinni a világot inkább hogy annyi digitális skillje mindenkinek legyen hogy rá tud bökni egy gombra. De még ebben a tekintetben is, nem sok gyakorlati hasznát látom hogy limitáljuk ki/mi indulhat el egy szavazáson. Induljon el akárki, 0 aláírással, aztán majd a szavazáson úgyis kiderül ki kap eleget. Aki meg egy küszöböt nem ér el, nem indulhat a következő választáson.
Hova szeretnéd elvinni a világot, amikor a csirkemellre, meg a tejre árréstopot kell tenni, hogy meg tudja venni egy bizonyos réteg (ezt most nagyon lesarkítottam, az egyszerűség kedvéért), de hol van mindenkinek digitális lehetősége? Alapjog lett az internet, vagy a digitális eszköz tulajdonlása?
Akárki elindulhat, csak társadalmi támogatottság nélkül, legyen egy szavazólapon 1400 jelölt? Azt részletezed, mennyire kivagy attól, ha megállítanak egy bolt előtt, de egy szavazáson 1400 jelöltet végigbogarászni, hogy épp ki lehet a legfaszább, az nem probléma. Nem látok összefüggést az írásaidban, de könnyen lehet, hogy ez az én hibám.
Lerobbant egy 30 körüli nő mindkét keze, már ennek sincs felelőse, egészen szánalmas ami megy kajak, de a napi 5 darab zebrás/Győzikés poszt az kimegy
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
2 nap, 2 fideszes, 1-1 rb. Btk.339.§... szép mondhatom. Mekkora jövője lenne ennek az országnak, ha ezek nyernének. Amúgy is híg fos minden itt, következmények nélküli ország vagyunk, de ezek még inkább lazítanának a szabályokon. A hatalom megtartásáért mindent megtesznek...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ut a bortonbe program gyorsabban megvalosul mint gondoltam. Egyebkent vegtelenul szomoru latlelete ez az orszagnak. Mindennapra jut egy ilyen agressziv duhongo, felek tole, hogy hamarosan fizikai artalom is lesz belole.
- BlancoMark
Szerintem mar Vityaek banjak, hogy feltuzeltek ezeket az embereket, mert stabil municiot szolgaltatnak a Tiszanak.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
Inadom, hogy 2024 ota akarmit csinalnak visszafele sul el.

Mindjart hehetol elkerem a Nok Lapja 2024 januari horoszkop rovatat, biztos vegbement ott valami komoly boglygoallas valtozas.
Pontosan, országszerte fene tudja hány pult van kint jelenleg, máshogy ez nem lesz meg csak ha bele van rakva a meló vidéken is.cart írta:Nem hinném hogy az aláírásgyűjtés a lényeg, hanem a fizikai megjelenés. El lehet érni olyanokat is akik online nem aktívak.Halfkey írta:
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés?
Adatgyűjtés mellett ha 1 stand 1 embert meggyőz 1 nap aki utána jobban utána néz a dolgoknak majd az beszélget erről az ismerőseivel és így tovább akkor az el tud indítani egy hullámot és bizony folyamatosan beleteszik a munkát és jelen vannak a vidéken is és építkeznek.
Még van 1 év, ez alatt azért számottevő dolgokat lehet tenni.
Ezek ilyen kis apró semmi dolgoknak tűnnek, de pont ezek tudnak összeállni egy nagy egésszé.
Nem hinném hogy az aláírásgyűjtés a lényeg, hanem a fizikai megjelenés. El lehet érni olyanokat is akik online nem aktívak.Halfkey írta:
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés?
ezt hozza a fidesz propagandajaBLevi96 írta:Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
agressziv barmokka valnak az amugy is tufa emberek, nem csoda hogy fideszesek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
Ezek az igazi hazafiak akik ki mernek állni a kelenföldi aluljáróba standolni

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
-
Szerintem ez is olyan, mint a parkolás, mindenhol lehet, ahol nem tilos.Halfkey írta:mikor általában a közterületfoglalásról beszélek
Közterületen az és ott gyűjt pénz, aláírást, tart beszédet, ad elő valamit, stb. aki és ahol akar, míg az a törvényes kereteken belül marad. Ha ezt zavaróan, tolakodóan, közrendet sértően teszi, rendőrt kell hívni, hogy intézkedjen, az majd eldönti, hogy a kifogások valósak-e vagy sem.
Ebben az esetben ha a boltost zavarta (ami a videó alapján egyértelműen politikai indíttatású volt), akkor neki kellett volna kezdeményeznie, és megkérni az aláírásgyűjtőket, hogy tegyék picit arrébb. És nem fordítva.
Hozzátok vissza bele állandóan a politikát mikor általában a közterületfoglalásról beszélek, nem csak politikai aláírásgyűjtésről.
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés? Szerintetek mennyire nehéz odaírnom a szüleim meg a feleségem adatait is? Ki ellenőrzi ezt? Ennek aztán tényleg semmi értelme szvsz. Oda kéne elvinni a világot inkább hogy annyi digitális skillje mindenkinek legyen hogy rá tud bökni egy gombra. De még ebben a tekintetben is, nem sok gyakorlati hasznát látom hogy limitáljuk ki/mi indulhat el egy szavazáson. Induljon el akárki, 0 aláírással, aztán majd a szavazáson úgyis kiderül ki kap eleget. Aki meg egy küszöböt nem ér el, nem indulhat a következő választáson.