Akkor már Miguelt több értelme van visszahozni, ő legalább más stílusú játékos mint Fran. Kerkeznek én se látom semmi értelmét.realistahuni írta:Mert a Davies projekt offos.hehetheoriginal írta:
Hogy vegyünk egy fran klónt?
Minek?
Igaz hogy hasonló profil mint Fran, de inkább nyomatnám kettejük közül azt amelyik jobb formában van, Mendyt meg engedném el Carloval és Lucassal kézen fogva.
Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mert a Davies projekt offos.hehetheoriginal írta:Hogy vegyünk egy fran klónt?realmadrid95 írta: Kerkezert 40-45 millio fontot ker a Bournemouth, ennyit nekunk is megerhetne.
Minek?
Igaz hogy hasonló profil mint Fran, de inkább nyomatnám kettejük közül azt amelyik jobb formában van, Mendyt meg engedném el Carloval és Lucassal kézen fogva.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hogy vegyünk egy fran klónt?realmadrid95 írta: Kerkezert 40-45 millio fontot ker a Bournemouth, ennyit nekunk is megerhetne.
Minek?
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Kerkezert 40-45 millio fontot ker a Bournemouth, ennyit nekunk is megerhetne.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Az eleje tetszik, kíváncsi leszek mit alkotnaknzooli93 írta: Lunin, Lucas, Asencio, Rudiger, Fran, Modric,Camavinga, Guler,Jude, Bappe, Brahim
Tebas bacsi intezte![]()
- nzooli93
Lunin, Lucas, Asencio, Rudiger, Fran, Modric,Camavinga, Guler,Jude, Bappe, Brahim 
Tebas bacsi intezte
Tebas bacsi intezte
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Dobd be az egészet, kérlek, ne csak azt az egyetnzooli93 írta: Guluke kezdő![]()
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Na akkor 1089' és csak pereg továbbnzooli93 írta: Guluke kezdő![]()
- nzooli93
Guluke kezdő
Pedig simán lehet, hogy az öreg sorsa már eldőlt, csak a csapategység és a média miatt nem verik nagydobra.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Solaris dolgot kicsit megszépítik az évek úgy érzem sokaknál. Jó volt, hogy volt, adott esélyt a fiataloknak de semmi plusz nincs benne szerintem. Azon a pár meccsek kapartunk de leégtünk egy Ajax ellen vele ami kurva nagy gáz volt. Úgyhogy Solarit inkább ne köszi pedig kedvelem meg a szívét beletennél az biztos.gutihaz14 írta:itt van solari, nem kell keresgelni sem de carloval nem lesz mar soha szebb a jatekunk az fix, es a fiataloknak is lottekwZoLee7 írta:
Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.
itt van solari, nem kell keresgelni sem de carloval nem lesz mar soha szebb a jatekunk az fix, es a fiataloknak is lottekwZoLee7 írta:Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.Yazid írta: Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.Yazid írta: Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
- h3x0r
En csak attol felek, hogy majd Bellingham vedekezik Mbappe es Vini helyett, Valverde Trent helyett, mi pedig csodalkozunk, hogy ilyen kozeppalyasokkal miert egy katasztrofa a kozeppalyas jatekunk.Galacticos írta: Szerintem sem kell temetni, vedekezesben pedig ott lesz valverde hogy besegitsen neki, meglehet ezt azert oldani.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Gonzalo Garcia, én is hiányoltam múltkor…Galacticos írta:Ott van a castillas gyerek aki kapott 5 percet, tovabbfejelte a csapatot azota se hire se hamva.Jim írta: 1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padon
Joselu féle![]()
![]()
nekem ő is megfelel, szórja gólokat a Castillában, nem tűnik elveszettnek…
de nem én döntök
Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
- Galacticos
Ott van a castillas gyerek aki kapott 5 percet, tovabbfejelte a csapatot azota se hire se hamva.Jim írta:1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle![]()
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jobban örülnék egy EL csapatnak, hogy legyen európai rutinjuk is. De ha ez segít elhozni Huijsent, nem bánomGalacticos írta:Azert ezzel nem jarnank rosszul, mindket fiatalnak sokkal jobb lenne ha mar ebbe a szezonba is valahol kolcsonbe lettek volna. A bornemouth meg egy jo csapat, a plbe meg mindketten megmutathatnak magukat.poronty írta: De minek? Huijsen kivásárlási ára 50 millió font, azért arra simán telik.
.wZoLee7 írta: őt ha marad a 433 akkor Jude is kp-s és akkor már a Zubimendis híreket nem is értem.
Nem úgy volt, hogy az fals volt? Ha Modric még egy évet marad, akkor tényleg elég telített lesz a kp nélküle is. Vagy ja, Cama balbekk, nem bánnám, ha azon a poszton lenne bármiféle változás.
+1Jim írta:1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle![]()
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle
Ha jön Zubimendi, akkor Camavingát kérdés nélkül lehet is berakni balbekkbe.
Güler nem oszt nem szoroz sajna, viszont Endrick helyett meg kell cserecsatár fixen, ő nagyobb kérdés vele mi legyen
Güler nem oszt nem szoroz sajna, viszont Endrick helyett meg kell cserecsatár fixen, ő nagyobb kérdés vele mi legyen