Az eleje tetszik, kíváncsi leszek mit alkotnaknzooli93 írta: Lunin, Lucas, Asencio, Rudiger, Fran, Modric,Camavinga, Guler,Jude, Bappe, Brahim
Tebas bacsi intezte![]()

Kommentáld a híreket
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- nzooli93
Lunin, Lucas, Asencio, Rudiger, Fran, Modric,Camavinga, Guler,Jude, Bappe, Brahim 
Tebas bacsi intezte

Tebas bacsi intezte

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Dobd be az egészet, kérlek, ne csak azt az egyetnzooli93 írta: Guluke kezdő![]()

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Na akkor 1089' és csak pereg továbbnzooli93 írta: Guluke kezdő![]()

- nzooli93
Guluke kezdő

Pedig simán lehet, hogy az öreg sorsa már eldőlt, csak a csapategység és a média miatt nem verik nagydobra.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A Solaris dolgot kicsit megszépítik az évek úgy érzem sokaknál. Jó volt, hogy volt, adott esélyt a fiataloknak de semmi plusz nincs benne szerintem. Azon a pár meccsek kapartunk de leégtünk egy Ajax ellen vele ami kurva nagy gáz volt. Úgyhogy Solarit inkább ne köszi pedig kedvelem meg a szívét beletennél az biztos.gutihaz14 írta:itt van solari, nem kell keresgelni sem de carloval nem lesz mar soha szebb a jatekunk az fix, es a fiataloknak is lottekwZoLee7 írta:
Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.
itt van solari, nem kell keresgelni sem de carloval nem lesz mar soha szebb a jatekunk az fix, es a fiataloknak is lottekwZoLee7 írta:Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.Yazid írta: Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.Yazid írta: Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
- h3x0r
En csak attol felek, hogy majd Bellingham vedekezik Mbappe es Vini helyett, Valverde Trent helyett, mi pedig csodalkozunk, hogy ilyen kozeppalyasokkal miert egy katasztrofa a kozeppalyas jatekunk.Galacticos írta: Szerintem sem kell temetni, vedekezesben pedig ott lesz valverde hogy besegitsen neki, meglehet ezt azert oldani.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Gonzalo Garcia, én is hiányoltam múltkor…Galacticos írta:Ott van a castillas gyerek aki kapott 5 percet, tovabbfejelte a csapatot azota se hire se hamva.Jim írta: 1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padon
Joselu féle![]()
![]()
nekem ő is megfelel, szórja gólokat a Castillában, nem tűnik elveszettnek…
de nem én döntök

Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
- Galacticos
Ott van a castillas gyerek aki kapott 5 percet, tovabbfejelte a csapatot azota se hire se hamva.Jim írta:1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle![]()

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Jobban örülnék egy EL csapatnak, hogy legyen európai rutinjuk is. De ha ez segít elhozni Huijsent, nem bánomGalacticos írta:Azert ezzel nem jarnank rosszul, mindket fiatalnak sokkal jobb lenne ha mar ebbe a szezonba is valahol kolcsonbe lettek volna. A bornemouth meg egy jo csapat, a plbe meg mindketten megmutathatnak magukat.poronty írta: De minek? Huijsen kivásárlási ára 50 millió font, azért arra simán telik.
.wZoLee7 írta: őt ha marad a 433 akkor Jude is kp-s és akkor már a Zubimendis híreket nem is értem.
Nem úgy volt, hogy az fals volt? Ha Modric még egy évet marad, akkor tényleg elég telített lesz a kp nélküle is. Vagy ja, Cama balbekk, nem bánnám, ha azon a poszton lenne bármiféle változás.
+1Jim írta:1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle![]()
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle

Ha jön Zubimendi, akkor Camavingát kérdés nélkül lehet is berakni balbekkbe.
Güler nem oszt nem szoroz sajna, viszont Endrick helyett meg kell cserecsatár fixen, ő nagyobb kérdés vele mi legyen
Güler nem oszt nem szoroz sajna, viszont Endrick helyett meg kell cserecsatár fixen, ő nagyobb kérdés vele mi legyen
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
azzal, hogy jön Trent, Fedenek alap helye lesz a kp-n, nem sok olyan meccs lesz amikor nem fog játszani. A kezdőben ott lesz Ceba, Tchoua, a padon Cama, Modric. Sőt ha marad a 433 akkor Jude is kp-s és akkor már a Zubimendis híreket nem is értem. Güler mint támadó...akkor Rodrygoval és Brahimmal kell versenyezni, jelen pillanatban meg még nálam is bőven jobb mint a kettő oda, Carlonal meg akkor kerülne be a török ha a fél csapat egy kürházi ágyhoz van kötözve. Szerintem Güler nagyon sok csapattal jobban járna mint a maradással.nzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
minek carlonak 13 nal tobb embernzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
valamelyik univerzumban:

- nzooli93
Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Én is amellett vagyok, hogy menjenek kölcsönbe, pláne, ha marad Carlo, de én jobban örülnék, ha egy olyan csapatba mennének, ahol tényleg első számú opciók lennének minden héten.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko