hazai csapatom, meg itt a cserek es tartalekok. az utobbi evek legjobb otlete volt szerintem az evozas, gyakorlatilag mar barkibol lehet csinalni ingame hasznalhato jatekost.
itt meg a wl csapat.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 29., szombat 19:31
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 28., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 28., péntek 19:46
Ez játékosfüggő idén, hogy milyen játékosaid vannak, mert a role++ cucc elég sokat számít kin melyik van és mire állítod a felállásban.pátkán írta:igen, amivel egy hatekony felallast-taktikat tudsz beallitani.ferni írta:
kód?
HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. március 28., péntek 18:52
igen, amivel egy hatekony felallast-taktikat tudsz beallitani.ferni írta:kód?pátkán írta: Sziasztok!
Nektek melyik kod jott be a legjobban a jatekban?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 28., péntek 18:46
kód?pátkán írta: Sziasztok!
Nektek melyik kod jott be a legjobban a jatekban?
HozzászólásSzerző: pátkán » 2025. március 28., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. február 15., szombat 10:04
Mindenképp "baszakodni" kell, mondjuk speciel szerintem pont ez a legélvezetesebb része az UT-nek.filatáska írta: Fifa guruk!
Ha én össze akarok hozni egy all-time Real csapatot ultimateben, akkor muszáj sokat játszanom és várnom a csodára, hogy kinyitom a kártyát, vagy simán meg is tudom venni őket, hogy ne baszakodjak az idővel?
Meg kik vannak? ZZ, R9, RC6, Raul? Van egy egész csapatra való?
Sajnos én csak Reallal tudom élvezni fifat, emígy nincs meg a spirito, így csak sima seasonst nyomom.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 2:13
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 15., szombat 2:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 1:24
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. február 14., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 18., szombat 22:22
Ez igaz volt előző években.Minden évben kukára vágják a játékot december-január felé, minden megy a süllyesztőbe, amit addig felépítettek, most egész sokáig kibírták ezt, ez egy rendszers patch az EAtől
Királyság, pont van egy 87es Loic Negom a magyar csapatomban, adom is az 500k-t aztán majd beforgatom a sok mendyt.Tegnap pl kiadtak egy evot, max 87es lapból csinál egy 94es TOTY lapot, 3 Playstyle Plusszal....
500k zseton az ára, de hát de rendes az EA, ki lehet váltani 1000 fifa ponttal is...
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 18., szombat 21:28
Ez a kevés témák egyike, melyhez lényegében is értek, nem csak okoskodok...ziro4vr írta: Megdöbbent mekkora polihisztor vagy te ferni, igazából Remy-vel ketten elvinnétek a fórumot.![]()
De legalább így már értem miért nincs szögletgólom az utóbbi fél évben.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 18., szombat 21:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 18., szombat 16:49
Magyarul annyi történt, hogy újra meta lett a pace, nyomod a sprintgombot és megfutnak mindenkit is.realistahuni írta: Megijedt az ea az ufl releasetől, community feedbackek alapján újra lett patchelve a játék és egész tűrhető szerintem.
Tegnaptól pedig ingyen Zidane kártyát adnak ami még fejleszthető is.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 18., szombat 16:14
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. december 15., vasárnap 15:48
Lehet ebben logika, mert az elmult 5 evben ps4en toltam..modt gepre vrttem meg..igy uj account vagyokrealistahuni írta:Én úgy tudom ez inkább új accountoknál van. Elvileg azért van hogy a coin sellerek meg a csalók ne tudjanak könnyen multiaccountozni.69erssam írta: Megvettem ezt a legújabb szánalmat (ea fc 25) amibe igazan nagyszerű újítás került az online gamebe... nem lehet egészen addig míg egy adott Objectivet nem teljesítesz. Nekem konkrétan 10 squad battlet, 5 friendlyt meg az anyja kínja tudja mit kell meg lejátszanom ahhoz hogy transfer makretet hasznalhassam a játékban...haveromnak pedig egy teljesen más objectivet kellett csinálnia.. Másnál is ilxen szívás lett ez az egész?!
Más:
Ha van 3 ember aki játszik Rusht akkor létrehozhatnánk egy csapatot. Maga a játékmód fasza, csak természetesen sok a köcsög és önzőznek.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. december 15., vasárnap 14:29
Én úgy tudom ez inkább új accountoknál van. Elvileg azért van hogy a coin sellerek meg a csalók ne tudjanak könnyen multiaccountozni.69erssam írta: Megvettem ezt a legújabb szánalmat (ea fc 25) amibe igazan nagyszerű újítás került az online gamebe... nem lehet egészen addig míg egy adott Objectivet nem teljesítesz. Nekem konkrétan 10 squad battlet, 5 friendlyt meg az anyja kínja tudja mit kell meg lejátszanom ahhoz hogy transfer makretet hasznalhassam a játékban...haveromnak pedig egy teljesen más objectivet kellett csinálnia.. Másnál is ilxen szívás lett ez az egész?!
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2024. december 15., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 13., vasárnap 22:20
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem