Hát ott vannak
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 29., szombat 21:45
Persze hogy az, ami abból indult ki, hogy MP azt találta ki, hogy zebrái vannak a farmján. Ez megint visszafelé sült el.'shutterisland írta: valaki nyugtasson meg, hogy ez trollkodas, ennyire trash mar tenyleg nem lehet![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 29., szombat 21:32
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 29., szombat 20:58
Ismerem a ket X-es oldalt. Azon kivul, hogy van igazsag a posztjaikban, szar lehet az adminnak az elete, hogy egesz evben uszito posztokat tolt fel.kiserik írta: Rég jártam erre, de most egy érdekes cikkbe botlottam. Elgondolkodtatónak, esetleg vitaindítónak szánom, de egyértelmű, hogy downvote hegyek lesz a vége![]()
Véleménycikk a "függetlenobjektív" médiáról.
Az érdeklődőknek ajánlanám a cikkben említett 2 X-oldalt:
https://x.com/RadioGenoa
https://x.com/sk_achyuta
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. március 29., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 29., szombat 20:06
az elso tiszas intezkedes ami tetszik... jol atadja hogy mit gondol az utca embere'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 29., szombat 20:04
LiamGallagher írta:1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
![]()
Csak azt szeretnem kerni dontsetek el melyik vagyok... ertem en hogy a toni fizet meg gyikember vagyok de sajnos 2 kulonbozo ember nem lehetek... az az egyetlen ohajom hogy ha az kell akar szavazas aran is doljon el hogy ki vagyok mert sulyos valsagot okoz az eletemben az onismeret ilyen szintu hianyanuevo_ericco írta:Sejtettem, hogy te leszel az az IQ bajnok a videón1madridista írta:
Ilyen az amikor tele van mar a toke az embereknek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 29., szombat 19:42
Az igazat megvallva egyébként elég nehéz odaírnod magadon kívül mást, mivel kell a neved, a lakcímed meg az aláírásod, amit megnéznek az adott soron, amikor kitöltöd. Az ellenőrzi, aki ott van. Ettől lesz érvényes.Halfkey írta: Hozzátok vissza bele állandóan a politikát mikor általában a közterületfoglalásról beszélek, nem csak politikai aláírásgyűjtésről.
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés? Szerintetek mennyire nehéz odaírnom a szüleim meg a feleségem adatait is? Ki ellenőrzi ezt? Ennek aztán tényleg semmi értelme szvsz. Oda kéne elvinni a világot inkább hogy annyi digitális skillje mindenkinek legyen hogy rá tud bökni egy gombra. De még ebben a tekintetben is, nem sok gyakorlati hasznát látom hogy limitáljuk ki/mi indulhat el egy szavazáson. Induljon el akárki, 0 aláírással, aztán majd a szavazáson úgyis kiderül ki kap eleget. Aki meg egy küszöböt nem ér el, nem indulhat a következő választáson.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 29., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 29., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 29., szombat 18:22
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 29., szombat 18:20
Szerintem mar Vityaek banjak, hogy feltuzeltek ezeket az embereket, mert stabil municiot szolgaltatnak a Tiszanak.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 29., szombat 18:20
Pontosan, országszerte fene tudja hány pult van kint jelenleg, máshogy ez nem lesz meg csak ha bele van rakva a meló vidéken is.cart írta:Nem hinném hogy az aláírásgyűjtés a lényeg, hanem a fizikai megjelenés. El lehet érni olyanokat is akik online nem aktívak.Halfkey írta:
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés?
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 29., szombat 18:00
Nem hinném hogy az aláírásgyűjtés a lényeg, hanem a fizikai megjelenés. El lehet érni olyanokat is akik online nem aktívak.Halfkey írta:
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 17:52
ezt hozza a fidesz propagandajaBLevi96 írta:Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2025. március 29., szombat 17:40
1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 29., szombat 17:34
Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 29., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 29., szombat 17:26
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 29., szombat 15:50
Szerintem ez is olyan, mint a parkolás, mindenhol lehet, ahol nem tilos.Halfkey írta:mikor általában a közterületfoglalásról beszélek
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem