Tebas bacsi intezte

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 29., szombat 19:32
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 29., szombat 19:31
Dobd be az egészet, kérlek, ne csak azt az egyetnzooli93 írta: Guluke kezdő![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. március 29., szombat 19:21
Na akkor 1089' és csak pereg továbbnzooli93 írta: Guluke kezdő![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 29., szombat 19:19
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 29., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: peadani » 2025. március 29., szombat 18:08
A Solaris dolgot kicsit megszépítik az évek úgy érzem sokaknál. Jó volt, hogy volt, adott esélyt a fiataloknak de semmi plusz nincs benne szerintem. Azon a pár meccsek kapartunk de leégtünk egy Ajax ellen vele ami kurva nagy gáz volt. Úgyhogy Solarit inkább ne köszi pedig kedvelem meg a szívét beletennél az biztos.gutihaz14 írta:itt van solari, nem kell keresgelni sem de carloval nem lesz mar soha szebb a jatekunk az fix, es a fiataloknak is lottekwZoLee7 írta:
Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 17:24
itt van solari, nem kell keresgelni sem de carloval nem lesz mar soha szebb a jatekunk az fix, es a fiataloknak is lottekwZoLee7 írta:Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.Yazid írta: Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 29., szombat 16:58
Valszeg semmit az ég világon csak amit idén is ad, versenyben vagyunk mindenhol. Kiemelem, én úgy gondolom, hogy ez a kapcsolat elfáradt és váltani kell, de mi Xabit akarjuk, aki lehet úgy van vele h még egy évet maradna, Carlo úgy van vele, hogy még egy évet maradna, mi meg azért nem küldjük el, hogy ideiglenesen leüljön valaki. Ahhoz nagyon komolyat (nálam már a barca elleni szopások is azok voltak) kell perecelni, hogy ezt Pérezék meglépjék.Yazid írta: Nem tudom mit várnak még carlotól? Ez a kapcsolat már kifingott hónapok óta
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. március 29., szombat 16:33
En csak attol felek, hogy majd Bellingham vedekezik Mbappe es Vini helyett, Valverde Trent helyett, mi pedig csodalkozunk, hogy ilyen kozeppalyasokkal miert egy katasztrofa a kozeppalyas jatekunk.Galacticos írta: Szerintem sem kell temetni, vedekezesben pedig ott lesz valverde hogy besegitsen neki, meglehet ezt azert oldani.
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 29., szombat 16:30
Gonzalo Garcia, én is hiányoltam múltkor…Galacticos írta:Ott van a castillas gyerek aki kapott 5 percet, tovabbfejelte a csapatot azota se hire se hamva.Jim írta: 1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padon
Joselu féle![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 29., szombat 15:48
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 29., szombat 15:43
Ott van a castillas gyerek aki kapott 5 percet, tovabbfejelte a csapatot azota se hire se hamva.Jim írta:1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 29., szombat 15:36
Jobban örülnék egy EL csapatnak, hogy legyen európai rutinjuk is. De ha ez segít elhozni Huijsent, nem bánomGalacticos írta:Azert ezzel nem jarnank rosszul, mindket fiatalnak sokkal jobb lenne ha mar ebbe a szezonba is valahol kolcsonbe lettek volna. A bornemouth meg egy jo csapat, a plbe meg mindketten megmutathatnak magukat.poronty írta: De minek? Huijsen kivásárlási ára 50 millió font, azért arra simán telik.
.wZoLee7 írta: őt ha marad a 433 akkor Jude is kp-s és akkor már a Zubimendis híreket nem is értem.
+1Jim írta:1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
Joselu féle![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 29., szombat 14:38
1 öreg, olcsó cserecsatár, center elférne a padonnzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 29., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 29., szombat 14:27
azzal, hogy jön Trent, Fedenek alap helye lesz a kp-n, nem sok olyan meccs lesz amikor nem fog játszani. A kezdőben ott lesz Ceba, Tchoua, a padon Cama, Modric. Sőt ha marad a 433 akkor Jude is kp-s és akkor már a Zubimendis híreket nem is értem. Güler mint támadó...akkor Rodrygoval és Brahimmal kell versenyezni, jelen pillanatban meg még nálam is bőven jobb mint a kettő oda, Carlonal meg akkor kerülne be a török ha a fél csapat egy kürházi ágyhoz van kötözve. Szerintem Güler nagyon sok csapattal jobban járna mint a maradással.nzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 29., szombat 14:20
minek carlonak 13 nal tobb embernzooli93 írta: Es akkor padra meg veszunk oregebb játékosokat vagy,mi? Ezt nem igen latom magam előtt.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 29., szombat 14:13
HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 29., szombat 13:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 29., szombat 13:49
Azert ezzel nem jarnank rosszul, mindket fiatalnak sokkal jobb lenne ha mar ebbe a szezonba is valahol kolcsonbe lettek volna. A bornemouth meg egy jo csapat, a plbe meg mindketten megmutathatnak magukat.poronty írta: De minek? Huijsen kivásárlási ára 50 millió font, azért arra simán telik.
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem