Milyen elképzesztő képességei vannak TAA-nak, amire a keretből más nem képes? Mert azt még el tudom fogadni, hogy féllábú Carvajalnal most jobb, illetve LV-nél, de azért ez eléggé barokkos túlzás, ami írsz. A gyerek jól osztogat, modern Beckham, de sem a hozzáállása, sem a munkabírás nem kiemelkedő.
Hakimi jobb megoldás lenne, túloldalra meg egyenesen a legjobb, aki említettél, Nuno Mendes személyében, de Párizsból nem foguink igazolni ezt mindenki tudja.
JHV-nek pedig már 2 éve kezdhetünk volna pótlást keresni ifikkel, tehetségekkel, de inkább elszabtuk az időt LV-vel. Közben meg majdnem 2-t kell szerezni és úgy járunk, mint a bal oldalon, hogy egysem igazán jó.
[/quote]
Elképesztően jó forgat. Tű pontos átadásai vannak és belöbbőlt labdái. Egyérintőből, földről, kapásból képes pontosan lábra adni a bogyót vagy épp területbe rúgni. Jelenleg erre senki nem képes a keretből. Képtelenek vagyunk kiugratni a támadókat. Nézd meg amióta Alaba visszatért ő mennyit és milyen minőségben próbálkozik.
Ez kuriózum jelenleg mert amióta Toni visszalépett nincs ilyen a keretben. Emellett ilyen rugótechnikával a szabadjaink, szögleteink is szintet léphetnek meg a beadásinak, már ha lesznek.
Értem, hogy vannak hiányosságai és bele lehet kötni, de még egyszer a jelenlegi piacon ő az egyik legjobb. Emellett jó korban van és "ingyen" jön. Ennél nincs jelenleg jobb deal.
Próbálkoztunk pl. Tobias-sal.

Nem annyira jött be. Nem mindig tudsz leakasztani olyat aki berobban és megtud ragadni.
Porro-t lehetne még hozni. 60 alatt valszeg nem engedik el. Ő brusztulos játékos. Fut, küzd harap csíp és még spanyol is. Jó választás lehetne, de 60-70m az ára. Trent jó választás szerintem.