Politika
Re: Politika
Lerobbant egy 30 körüli nő mindkét keze, már ennek sincs felelőse, egészen szánalmas ami megy kajak, de a napi 5 darab zebrás/Győzikés poszt az kimegy
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2 nap, 2 fideszes, 1-1 rb. Btk.339.§... szép mondhatom. Mekkora jövője lenne ennek az országnak, ha ezek nyernének. Amúgy is híg fos minden itt, következmények nélküli ország vagyunk, de ezek még inkább lazítanának a szabályokon. A hatalom megtartásáért mindent megtesznek...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ut a bortonbe program gyorsabban megvalosul mint gondoltam. Egyebkent vegtelenul szomoru latlelete ez az orszagnak. Mindennapra jut egy ilyen agressziv duhongo, felek tole, hogy hamarosan fizikai artalom is lesz belole.
- BlancoMark
Szerintem mar Vityaek banjak, hogy feltuzeltek ezeket az embereket, mert stabil municiot szolgaltatnak a Tiszanak.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
Inadom, hogy 2024 ota akarmit csinalnak visszafele sul el.

Mindjart hehetol elkerem a Nok Lapja 2024 januari horoszkop rovatat, biztos vegbement ott valami komoly boglygoallas valtozas.
Pontosan, országszerte fene tudja hány pult van kint jelenleg, máshogy ez nem lesz meg csak ha bele van rakva a meló vidéken is.cart írta:Nem hinném hogy az aláírásgyűjtés a lényeg, hanem a fizikai megjelenés. El lehet érni olyanokat is akik online nem aktívak.Halfkey írta:
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés?
Adatgyűjtés mellett ha 1 stand 1 embert meggyőz 1 nap aki utána jobban utána néz a dolgoknak majd az beszélget erről az ismerőseivel és így tovább akkor az el tud indítani egy hullámot és bizony folyamatosan beleteszik a munkát és jelen vannak a vidéken is és építkeznek.
Még van 1 év, ez alatt azért számottevő dolgokat lehet tenni.
Ezek ilyen kis apró semmi dolgoknak tűnnek, de pont ezek tudnak összeállni egy nagy egésszé.
Nem hinném hogy az aláírásgyűjtés a lényeg, hanem a fizikai megjelenés. El lehet érni olyanokat is akik online nem aktívak.Halfkey írta:
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés?
ezt hozza a fidesz propagandajaBLevi96 írta:Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
agressziv barmokka valnak az amugy is tufa emberek, nem csoda hogy fideszesek
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
Ezek az igazi hazafiak akik ki mernek állni a kelenföldi aluljáróba standolni

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
-
Szerintem ez is olyan, mint a parkolás, mindenhol lehet, ahol nem tilos.Halfkey írta:mikor általában a közterületfoglalásról beszélek
Közterületen az és ott gyűjt pénz, aláírást, tart beszédet, ad elő valamit, stb. aki és ahol akar, míg az a törvényes kereteken belül marad. Ha ezt zavaróan, tolakodóan, közrendet sértően teszi, rendőrt kell hívni, hogy intézkedjen, az majd eldönti, hogy a kifogások valósak-e vagy sem.
Ebben az esetben ha a boltost zavarta (ami a videó alapján egyértelműen politikai indíttatású volt), akkor neki kellett volna kezdeményeznie, és megkérni az aláírásgyűjtőket, hogy tegyék picit arrébb. És nem fordítva.
Hozzátok vissza bele állandóan a politikát mikor általában a közterületfoglalásról beszélek, nem csak politikai aláírásgyűjtésről.
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés? Szerintetek mennyire nehéz odaírnom a szüleim meg a feleségem adatait is? Ki ellenőrzi ezt? Ennek aztán tényleg semmi értelme szvsz. Oda kéne elvinni a világot inkább hogy annyi digitális skillje mindenkinek legyen hogy rá tud bökni egy gombra. De még ebben a tekintetben is, nem sok gyakorlati hasznát látom hogy limitáljuk ki/mi indulhat el egy szavazáson. Induljon el akárki, 0 aláírással, aztán majd a szavazáson úgyis kiderül ki kap eleget. Aki meg egy küszöböt nem ér el, nem indulhat a következő választáson.
De ha már mindenképp csak ezen az egy szemüvegen keresztül lehet nézni a témát, minek egyáltalán a fizikai aláírásgyűjtés? Szerintetek mennyire nehéz odaírnom a szüleim meg a feleségem adatait is? Ki ellenőrzi ezt? Ennek aztán tényleg semmi értelme szvsz. Oda kéne elvinni a világot inkább hogy annyi digitális skillje mindenkinek legyen hogy rá tud bökni egy gombra. De még ebben a tekintetben is, nem sok gyakorlati hasznát látom hogy limitáljuk ki/mi indulhat el egy szavazáson. Induljon el akárki, 0 aláírással, aztán majd a szavazáson úgyis kiderül ki kap eleget. Aki meg egy küszöböt nem ér el, nem indulhat a következő választáson.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Egyetértek és sok ember van aki csak akkor tölti ki ha, az orra elé rakják és nem kerül erőfeszitésbe.tibi18 írta:Mi lenne szerinted a megfelelő helyette? Ez is elérhető online például, de sok embert még mindig nem találnak meg ebben a formában.Halfkey írta:
És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.
Nekem a standokkal kapcsolatosan egyébként eddig az a tapasztalatom, hogy én mentem oda hozzájuk, nem fordítva.
A leszólítást, pedig annyival szoktam elintézni, hogy köszi.. majd megyek tovább.
Az aláírást gyűjtök pedig nem olyanok mint a nyugatinál a parfüm árusok, hogy 20méteren keresztül üldöznek.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mi lenne szerinted a megfelelő helyette? Ez is elérhető online például, de sok embert még mindig nem találnak meg ebben a formában.Halfkey írta:És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.A második bekezdés azért nevetséges, mert bele se gondolsz abba, hogy mindenhol van olyan ember, akit zavar az, hogy éppen ott a Fidesz, Tisza, DK stb. standol. Most akkor mindenkivel egyeztetnem kellene, hogy ugyan jó-e ez így neked? Ezen az elven gyakorlatilag sehol sem lehetne standolni.
Nekem a standokkal kapcsolatosan egyébként eddig az a tapasztalatom, hogy én mentem oda hozzájuk, nem fordítva.
A leszólítást, pedig annyival szoktam elintézni, hogy köszi.. majd megyek tovább.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.A második bekezdés azért nevetséges, mert bele se gondolsz abba, hogy mindenhol van olyan ember, akit zavar az, hogy éppen ott a Fidesz, Tisza, DK stb. standol. Most akkor mindenkivel egyeztetnem kellene, hogy ugyan jó-e ez így neked? Ezen az elven gyakorlatilag sehol sem lehetne standolni.
Egyeztettem. Megbeszéltük hogy én írhatok nyugodtan, de téged sajnos ki kell raknihalfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.

Lenne pár ötletem, hol kéne kezdeni...halamadrid írta: Közben Lázár halálra ítélné a pedofilokat.
https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/?locale=hu_HU
- RealMadridFanatic
"A helyszint nem jeloltek meg."LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
Egy elegáns étterem előtti járdán álltak meg parkolóhely híján a mentők és láttak el egy 70 éves bácsit, ami az éttermet reprezentáló egyénnek nem tetszett.
De, jeloljek meg. Aki ennyire nevetsegesen ostoba, erzeketlen senkihazi, az vallalja a kovetkezmenyeket is. Akkor is, ha a tulaj volt, akkor is, ha uzletvezeto, alkalmazott.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben Lázár halálra ítélné a pedofilokat.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”