Egyetértek és sok ember van aki csak akkor tölti ki ha, az orra elé rakják és nem kerül erőfeszitésbe.tibi18 írta:Mi lenne szerinted a megfelelő helyette? Ez is elérhető online például, de sok embert még mindig nem találnak meg ebben a formában.Halfkey írta:
És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.
Nekem a standokkal kapcsolatosan egyébként eddig az a tapasztalatom, hogy én mentem oda hozzájuk, nem fordítva.
A leszólítást, pedig annyival szoktam elintézni, hogy köszi.. majd megyek tovább.
Az aláírást gyűjtök pedig nem olyanok mint a nyugatinál a parfüm árusok, hogy 20méteren keresztül üldöznek.