HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 29., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 29., szombat 9:59
És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.A második bekezdés azért nevetséges, mert bele se gondolsz abba, hogy mindenhol van olyan ember, akit zavar az, hogy éppen ott a Fidesz, Tisza, DK stb. standol. Most akkor mindenkivel egyeztetnem kellene, hogy ugyan jó-e ez így neked? Ezen az elven gyakorlatilag sehol sem lehetne standolni.
Egyeztettem. Megbeszéltük hogy én írhatok nyugodtan, de téged sajnos ki kell raknihalfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 28., péntek 22:10
Lenne pár ötletem, hol kéne kezdeni...halamadrid írta: Közben Lázár halálra ítélné a pedofilokat.
https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/?locale=hu_HU
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 28., péntek 22:01
"A helyszint nem jeloltek meg."LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
Egy elegáns étterem előtti járdán álltak meg parkolóhely híján a mentők és láttak el egy 70 éves bácsit, ami az éttermet reprezentáló egyénnek nem tetszett.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 28., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 28., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 28., péntek 21:17
Nem én kezdtem most se hallod-e te zsákosSteve írta:Nem bántani Halfit. Szeretet, békesség!hehetheoriginal írta: halfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.
![]()
![]()
Hétvége van, boldogság van.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. március 28., péntek 21:16
Mi az az erkölcs, valami liberális baloldali érték?BLevi96 írta:Egyre lejjebb sülyednek az emberek, semmi erkölcsi érzetük nincs ilyenkor?LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
Egy elegáns étterem előtti járdán álltak meg parkolóhely híján a mentők és láttak el egy 70 éves bácsit, ami az éttermet reprezentáló egyénnek nem tetszett.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. március 28., péntek 21:13
Nem bántani Halfit. Szeretet, békesség!hehetheoriginal írta: halfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 28., péntek 21:05
Egyre lejjebb sülyednek az emberek, semmi erkölcsi érzetük nincs ilyenkor?LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 28., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 28., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 28., péntek 18:24
Ők meg is próbáltak ezzel az emberrel kommunikálni csak nem lehetett. Az is nyilvánvaló, hogy most találkoztak ezzel a helyi kiskirállyal elsőnek. Ami pedig a boltot illeti ezzel a kirívó magatartással hamarabb kergeti el ő a vevőket, mint a standnál álló két szerencsétlen ember.Halfkey írta:Mi az hogy honnan kéne tudnom? Sehonnan. Az volt az alapfelvetésem, hogy ha akarok valamit csinálni, és képes vagyok józan ésszel felfogni hogy másnak ez amúgy lehet szar, akkor esetleg kommunikáljak vele.R. Carlos írta:
Mivel részben engem is megszólítottál, akkor jöjjön egy-két egyszerű kérdés: Mégis honnan a fenéből tudjam, ha standolni megyek, hogy kinek a boltja elé fogok kipakolni? Honnan tudhatták volna ezek az emberek, hogy pont egy neandervölgyi jön ki onnan?
Ez már tényleg abszurdum. Engedéllyel lehet standolni, és az engedélyben van meghatározva, hogy hol lehet. Nehogy már ne lehessen ott standolni, ahol az engedély szerint meg van jelölve. Fordítva ülünk a lovon, ha ez ebben az országban tényleg így működne ahogy te állsz hozzá, akkor tényleg nem lenne itt demokrácia.
Az teljesen világos hogy ez idealizmus, és nem gyakorlati. Azt viszont nem értem, hogy miért lenne olyan rossz ha tudna ez így működni, és nem annyi lenne a sztori hogy na majd a rendőrök kijelölik és akkor ott van, amúgy a helyszínen senkivel se egyeztetve.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 28., péntek 17:43
Mi az hogy honnan kéne tudnom? Sehonnan. Az volt az alapfelvetésem, hogy ha akarok valamit csinálni, és képes vagyok józan ésszel felfogni hogy másnak ez amúgy lehet szar, akkor esetleg kommunikáljak vele.R. Carlos írta:Mivel részben engem is megszólítottál, akkor jöjjön egy-két egyszerű kérdés: Mégis honnan a fenéből tudjam, ha standolni megyek, hogy kinek a boltja elé fogok kipakolni? Honnan tudhatták volna ezek az emberek, hogy pont egy neandervölgyi jön ki onnan?Halfkey írta: Imádom hogy direkt írtam hogy nem erről az esetről hanem az elvről van szó, aztán mindenki azt magyarázza hogy márpedig ez az eset egy fidesznyik volt. Persze, ez az volt.
Ettől függetlenül magáról az elvről lehetne beszélni, anélkül hogy az egyetlen gondolat az lenne hogy szarfidesz meg faszatisza.
swfan magát a helyzetet jól leírta (ha közterületen van valaki engedélyjel nem lehet mit tenni), azt nem vagy nem akarta megérteni hogy pont ezt mondom hogy ez ma így van, és szerintem ez nem teljesen jó így. Egy bolt bejáratától két lépésre már közterület van. Ha nem fürdök egy hétig és odaállok büdösödni hogy kibasszak a bolttal, ma ez ellen nem lehet mit tenni. Ha odállok egy szex bolt mellé mormon hittéríteni, ma ez ellen nem lehet mit tenni. Könnyen el tudok képezelni olyan helyzeteket ahol ez nem korrekt helyzetet eredményez. A mostani nyilván nem ilyen volt, ahogy már eredetileg is írtam.
Ez már tényleg abszurdum. Engedéllyel lehet standolni, és az engedélyben van meghatározva, hogy hol lehet. Nehogy már ne lehessen ott standolni, ahol az engedély szerint meg van jelölve. Fordítva ülünk a lovon, ha ez ebben az országban tényleg így működne ahogy te állsz hozzá, akkor tényleg nem lenne itt demokrácia.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 28., péntek 17:17
Mivel részben engem is megszólítottál, akkor jöjjön egy-két egyszerű kérdés: Mégis honnan a fenéből tudjam, ha standolni megyek, hogy kinek a boltja elé fogok kipakolni? Honnan tudhatták volna ezek az emberek, hogy pont egy neandervölgyi jön ki onnan?Halfkey írta: Imádom hogy direkt írtam hogy nem erről az esetről hanem az elvről van szó, aztán mindenki azt magyarázza hogy márpedig ez az eset egy fidesznyik volt. Persze, ez az volt.
Ettől függetlenül magáról az elvről lehetne beszélni, anélkül hogy az egyetlen gondolat az lenne hogy szarfidesz meg faszatisza.
swfan magát a helyzetet jól leírta (ha közterületen van valaki engedélyjel nem lehet mit tenni), azt nem vagy nem akarta megérteni hogy pont ezt mondom hogy ez ma így van, és szerintem ez nem teljesen jó így. Egy bolt bejáratától két lépésre már közterület van. Ha nem fürdök egy hétig és odaállok büdösödni hogy kibasszak a bolttal, ma ez ellen nem lehet mit tenni. Ha odállok egy szex bolt mellé mormon hittéríteni, ma ez ellen nem lehet mit tenni. Könnyen el tudok képezelni olyan helyzeteket ahol ez nem korrekt helyzetet eredményez. A mostani nyilván nem ilyen volt, ahogy már eredetileg is írtam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 28., péntek 16:13
ujjujujujlyulyullyulyengedélyjel
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 28., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 28., péntek 15:52
Ráadásul valószínűleg jogszerű is lett volna az erőszak alkalmazása ebben az esetben, legalábbis addig amíg ő is ütlegelte az aktivistákat.BLevi96 írta:A hétfői faszit aki ököllel ütötte az aláírás gyűjtőket, ha megláttam volna az esetet lehet leverem, már csak a többi ember védelme érdekébe. A másik hogy rohadt idegesítő'shutterisland írta:
ott ertettem az indokot, menczer ki akart harcolni egy pofont, nem sikerult, de mivel lokott rajta mp egyet, csak sikerult azt kivagni es non stop futtatni a social mediaban.
itt is lehet az a cel, hogy az egyik tiszas onkentesnel lemenjen a redony, aztan lehet tolni a kis snittet, hogy orjongo tiszas csepeli az artatlan fideszest.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 28., péntek 15:48
A hétfői faszit aki ököllel ütötte az aláírás gyűjtőket, ha megláttam volna az esetet lehet leverem, már csak a többi ember védelme érdekébe. A másik hogy rohadt idegesítő'shutterisland írta:ott ertettem az indokot, menczer ki akart harcolni egy pofont, nem sikerult, de mivel lokott rajta mp egyet, csak sikerult azt kivagni es non stop futtatni a social mediaban.LosMerengues írta: Ezekről a gyermekotthonok előtti balhézások jutnak eszembe. Azok is teljesen kontraproduktívak voltak. Menczer performansza meg amikor a gyermekvédelemért felelős államtitkár egy értelmes mondatot nem tudott kb mondani.
itt is lehet az a cel, hogy az egyik tiszas onkentesnel lemenjen a redony, aztan lehet tolni a kis snittet, hogy orjongo tiszas csepeli az artatlan fideszest.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 28., péntek 15:43
azt hinned, egy troll oldal szarkasztikus posztja, de nem.Templom, kisbolt, kiskocsma, ATM. Tovább fejlesztjük a falvakat!
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem