1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2025. március 29., szombat 17:40
1madridista nem bírta tovább idegekkel.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 29., szombat 17:34
Élő példa hogy miért kellene a politikai reklámokat korlátozni, a fideszt pedig helyre rakni a kommunikációja miatt.'shutterisland írta: egyre jobb ez a nemzet hangja![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 29., szombat 17:32
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 29., szombat 17:26
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 29., szombat 15:50
Szerintem ez is olyan, mint a parkolás, mindenhol lehet, ahol nem tilos.Halfkey írta:mikor általában a közterületfoglalásról beszélek
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 29., szombat 15:26
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 29., szombat 14:19
Egyetértek és sok ember van aki csak akkor tölti ki ha, az orra elé rakják és nem kerül erőfeszitésbe.tibi18 írta:Mi lenne szerinted a megfelelő helyette? Ez is elérhető online például, de sok embert még mindig nem találnak meg ebben a formában.Halfkey írta:
És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.
Nekem a standokkal kapcsolatosan egyébként eddig az a tapasztalatom, hogy én mentem oda hozzájuk, nem fordítva.
A leszólítást, pedig annyival szoktam elintézni, hogy köszi.. majd megyek tovább.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 29., szombat 13:31
Mi lenne szerinted a megfelelő helyette? Ez is elérhető online például, de sok embert még mindig nem találnak meg ebben a formában.Halfkey írta:És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.A második bekezdés azért nevetséges, mert bele se gondolsz abba, hogy mindenhol van olyan ember, akit zavar az, hogy éppen ott a Fidesz, Tisza, DK stb. standol. Most akkor mindenkivel egyeztetnem kellene, hogy ugyan jó-e ez így neked? Ezen az elven gyakorlatilag sehol sem lehetne standolni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 29., szombat 10:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 29., szombat 9:59
És ez miért nevetséges? Olyan rossz lenne az élet akkor ha nem ez lenne a mai világban a kommunikációs csatorna hogy standolás? Én nagyon utálom amikor leszólítgatnak greenpeace, gyerekvédelem, mindenféle ügyben mikor megyek be az Auchanba a gyerekekkel és elég nehéz őket kordában tartani amúgy is. Pont EZ a téma, csak megint csak a Fidesz/Tisza oldalról van megfogva ahelyett hogy a társadalmi jelenségről beszélnénk hogy faszságokkal basztatnak az utcán.A második bekezdés azért nevetséges, mert bele se gondolsz abba, hogy mindenhol van olyan ember, akit zavar az, hogy éppen ott a Fidesz, Tisza, DK stb. standol. Most akkor mindenkivel egyeztetnem kellene, hogy ugyan jó-e ez így neked? Ezen az elven gyakorlatilag sehol sem lehetne standolni.
Egyeztettem. Megbeszéltük hogy én írhatok nyugodtan, de téged sajnos ki kell raknihalfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 28., péntek 22:10
Lenne pár ötletem, hol kéne kezdeni...halamadrid írta: Közben Lázár halálra ítélné a pedofilokat.
https://www.facebook.com/lazarjanosfidesz/?locale=hu_HU
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 28., péntek 22:01
"A helyszint nem jeloltek meg."LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
Egy elegáns étterem előtti járdán álltak meg parkolóhely híján a mentők és láttak el egy 70 éves bácsit, ami az éttermet reprezentáló egyénnek nem tetszett.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 28., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 28., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 28., péntek 21:17
Nem én kezdtem most se hallod-e te zsákosSteve írta:Nem bántani Halfit. Szeretet, békesség!hehetheoriginal írta: halfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.
![]()
![]()
Hétvége van, boldogság van.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. március 28., péntek 21:16
Mi az az erkölcs, valami liberális baloldali érték?BLevi96 írta:Egyre lejjebb sülyednek az emberek, semmi erkölcsi érzetük nincs ilyenkor?LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
Egy elegáns étterem előtti járdán álltak meg parkolóhely híján a mentők és láttak el egy 70 éves bácsit, ami az éttermet reprezentáló egyénnek nem tetszett.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. március 28., péntek 21:13
Nem bántani Halfit. Szeretet, békesség!hehetheoriginal írta: halfkey szerintem egyeztess egyenként mindenkivel itt privátban, hogy írhatsz-e a fórumra.
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 28., péntek 21:05
Egyre lejjebb sülyednek az emberek, semmi erkölcsi érzetük nincs ilyenkor?LosMerengues írta: Lazán kapcsolódik a témához: https://telex.hu/belfold/2025/03/28/men ... a-parkolas
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 28., péntek 20:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 28., péntek 18:48
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem