hehetheoriginal írta: nem én szexualizálom, hanem a szülő, amelyik aberráltkodik.
ilyen alapon vallejoekkal sincs az égvilágon semmi bajMinden csalad mas maradjunk annyiban.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 14:10
hehetheoriginal írta: nem én szexualizálom, hanem a szülő, amelyik aberráltkodik.
ilyen alapon vallejoekkal sincs az égvilágon semmi bajMinden csalad mas maradjunk annyiban.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 27., csütörtök 13:49
ilyen alapon vallejoekkal sincs az égvilágon semmi bajMinden csalad mas maradjunk annyiban.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 27., csütörtök 13:10
2 kisgyerekem van, soha egyiknek se adtam szájra puszit. Kapnak a fejükre, homlokukra, arcukra. Ennyi.hehetheoriginal írta: teljesen kibaszott beteg és aberrált, tökmindegy milyen idős a gyerek.
újszülöttnek minden új, tehát egyértelmű a szülő a hibás, legyen bármilyen korú gyerek.
beteg fasz minden ilyen szülő.
igen, pl kobe bryant is anno, full pedofil vibe-ja van az ilyennek, mikor a 10-enéves lányának ad vki szájrapuszit, kiráz a hideg tőle.
én elhiszem, meg megértem, hogy más kultúrák vannak, ahol ez talán általános, de attól még az én szememben nem normális, aberrált dolog.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 27., csütörtök 12:41
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. március 27., csütörtök 11:40
Sztem akár újszülött akár 5-10 éves, akkor is fura, nekem.lestat írta:rashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
Attol fugg hany eves a gyerek.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 27., csütörtök 10:47
Akkor az tobb mint cikizsuninnyo írta:32lestat írta:
Attol fugg hany eves a gyerek.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 27., csütörtök 8:36
hala egnek hogy kihaloban, irtozom ezektol az osregi szokasoktolsoadroli írta: én tatámat magáztam, kis szarosként biztos megkérdeztem hogy miért nem tegezhetem(nem tudom mi volt a válasz), de sose volt gond belőle. de pl fater is magázza a szüleit meg a testvére is. amúgy szerintem is fura. gondolom nagyon régi szokás ez egyes családokban, de már kihalóban van.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 27., csütörtök 8:33
zsuninnyo írta:32lestat írta:
Attol fugg hany eves a gyerek.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. március 27., csütörtök 7:44
32lestat írta:rashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
Attol fugg hany eves a gyerek.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. március 27., csütörtök 0:45
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 26., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 26., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 26., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 26., szerda 21:30
Szabályszerűen rosszul vagyok Tőlerashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 26., szerda 21:20
rashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 26., szerda 20:45
Nem csak szerinted, tényleg nagyon fura.rashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. március 26., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 20:05
Nem tudok ilyen opciorol, es meg csak olyan garanciat sem lehet fizetni, mint pl. a willhabenen.filatáska írta: Jófogáson vásárlással tapasztalatok?
Kinéztem egy terméket, 200.000 ft. Nem szívesen utalnék előre.
Van olyan csomagküldési felület, ahol utánvéttel tudok fizetni, és előtte kinyithatom a csomagot leellenőrizni az van -e benne ami kell?
Előre utalásnál gondolom nincs olyan fejlett a jófogás, hogy probléma esetén vissza lehessen csinálni az ügyletet?![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 25., kedd 19:57
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem