Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
81ben kaptunk ki utoljara dontoben. Azota nyertunk parat ugye… egyszeruen tul reg kaptunk ki, en mar csak emiatt se akarom a barcat.
Nem felelem vagy valaki, szimplan annyira balfaszok vagyunk tobbnyire a katalanok ellen az elmult 10en x evben, hogy inkabb ne…
Nem felelem vagy valaki, szimplan annyira balfaszok vagyunk tobbnyire a katalanok ellen az elmult 10en x evben, hogy inkabb ne…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Plusz egy esetleges vesztes BL döntőt simán lehet, hogy már a büdös életben sem lesz alkalmunk visszaadni, mert a két csapat el fogja kerülni egymást, ahogy eddig is.
- Galacticos
Volt egy jatekos aki szurkolokent a lelaton szurkolva unnepelte kedvenc csapata bl cimet.. majd ra 2 evre..Realista24 írta: Csak fernit nem ertem, hogy a mire fel ez a nagy melleny, mert az a csapat, amire hivatkozik, mar nincs.
Nem ismered a sztorit?

En nem akarnek veluk bl dontozni, nagy szamok alapjan is 9bl dontobol 9win elobb utobb befog csuszni egy buko, raadasul az idei egymaselleni ket meccs utan meg vegkepp nem ertek itt sokakat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk a nyilatkozataik pont ugyanolyan, mint mindig. Pökhendi es nagykepu.
Nekem ezzel nincs gondom, mert az valo igaz, hogy amig ok a sajtoban haborogtak, mi romma nyertuk magunkat.
Csak fernit nem ertem, hogy a mire fel ez a nagy melleny, mert az a csapat, amire hivatkozik, mar nincs.
Nekem ezzel nincs gondom, mert az valo igaz, hogy amig ok a sajtoban haborogtak, mi romma nyertuk magunkat.
Csak fernit nem ertem, hogy a mire fel ez a nagy melleny, mert az a csapat, amire hivatkozik, mar nincs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja, de hát ebből már csak egy 40 éves Modricunk van.Realista24 írta:De nem erted?Kerlon írta:
Idén csak kétszer aláztak meg minket, egyszer hazai pályán, egyszer meg egy döntőben. Tényleg viccnek is rossz, hogy ezt akarjátok.![]()
A CKM-mel, meg CR-el es Karimmal nyertunk egy csomo BL-t, ok meg nem.
Ugyanez a pökhendi, hurrá hangulat volt nyáron, aztán egy nyögvenyelős undormány szezonunk van, amikor elvileg minden feltétel adott, hogy domináljunk. Aztán meccsünk nem volt szerintem, ahol 30 percig tudtunk dominálni kb.
Fáj nem fáj, jelenleg jobb csapat a Barca és teljes joggal nyilatkoznak önbizalommal telve.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majus elejen lehet is bizonyitani ezt.reeed_ati írta:
Most már szerintem felszívták magukat annyira a srácok, hogy odbasszunk megint, amikor a legjobban fáj.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én mindig azt érzem, amint bekapjuk az elsőt, ott össze is omlik az egész banda játékosostul, edzőstül...Viszont az utóbbi két meccs ellenére sem félnék egy barca elleni BL páharctól, vagy döntőtől..
Most már szerintem felszívták magukat annyira a srácok, hogy odbasszunk megint, amikor a legjobban fáj.
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Utolsó két meccsen 9gólt kaptunk tőlük, mindezt úgy, hogyha ez 15, akkor sem lehetett volna egy árva szavunk sem..
Szóval ez, hogy fényévekre vagyunk tőlük, ezt egy pöppet erősnek érzem..
Papíron lehet jobban mutatnak a neveink, de ez pontokban, gólokban, egymás elleni eredményeken, sehol nem mutatkozott meg.
Egyébként le a kalappal Flick előtt, nagyon összekapta a lesajnált, lenézett brigádot.
Nem is egy ellenszenves figura, mint az elődje volt.
Viszont az utóbbi két meccs ellenére sem félnék egy barca elleni BL páharctól, vagy döntőtől..
Most már szerintem felszívták magukat annyira a srácok, hogy odbasszunk megint, amikor a legjobban fáj.
Szóval ez, hogy fényévekre vagyunk tőlük, ezt egy pöppet erősnek érzem..
Papíron lehet jobban mutatnak a neveink, de ez pontokban, gólokban, egymás elleni eredményeken, sehol nem mutatkozott meg.
Egyébként le a kalappal Flick előtt, nagyon összekapta a lesajnált, lenézett brigádot.
Nem is egy ellenszenves figura, mint az elődje volt.
Viszont az utóbbi két meccs ellenére sem félnék egy barca elleni BL páharctól, vagy döntőtől..

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De nem erted?Kerlon írta:Idén csak kétszer aláztak meg minket, egyszer hazai pályán, egyszer meg egy döntőben. Tényleg viccnek is rossz, hogy ezt akarjátok.ferni írta: Nevetséges ami itt megy.
Ez a csapat ami nekünk van mérföldekkel jobb brigád, mint a Barca, lassan úgy beszéltek itt róluk, mintha Messi-Neymar-Suarez mögött lenne egy Iniesta![]()
Ha úgy alakul fel kell menni a pályára azt megcsapni őket, ha nem megy meg viseljék csak el, viseljük el mi is, mert csak a saját hibánkból kerültünk ebbe a helyzetbe, hogy balfaszkodunk világklasszis játékosokkal.
Elmúlt 11 szezonból 6 BLt elhoztunk, erre ettől a Barcától kéne félnünk, mikor top Cityket meg Poolokat csapkodtunk meg, vicc komolyan.
Sok pofont kapott már a csapatunk, mindig jól jöttünk ki belőle utána hosszabb távon.
Mindig benne van, hogy kikapunk, nem normális az a BL mennyiség amit mostanában nyertünk meg hogy 9 BL döntőt nyertünk zsinórban, de ilyen hozzáállással nem is jutottunk volna idáig.
Van mikor olyan jó az ellenfél, hogy jogos a félelem, de ez még viccnek is rossz ami elő van itt adva.![]()
A CKM-mel, meg CR-el es Karimmal nyertunk egy csomo BL-t, ok meg nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Idén csak kétszer aláztak meg minket, egyszer hazai pályán, egyszer meg egy döntőben. Tényleg viccnek is rossz, hogy ezt akarjátok.ferni írta: Nevetséges ami itt megy.
Ez a csapat ami nekünk van mérföldekkel jobb brigád, mint a Barca, lassan úgy beszéltek itt róluk, mintha Messi-Neymar-Suarez mögött lenne egy Iniesta![]()
Ha úgy alakul fel kell menni a pályára azt megcsapni őket, ha nem megy meg viseljék csak el, viseljük el mi is, mert csak a saját hibánkból kerültünk ebbe a helyzetbe, hogy balfaszkodunk világklasszis játékosokkal.
Elmúlt 11 szezonból 6 BLt elhoztunk, erre ettől a Barcától kéne félnünk, mikor top Cityket meg Poolokat csapkodtunk meg, vicc komolyan.
Sok pofont kapott már a csapatunk, mindig jól jöttünk ki belőle utána hosszabb távon.
Mindig benne van, hogy kikapunk, nem normális az a BL mennyiség amit mostanában nyertünk meg hogy 9 BL döntőt nyertünk zsinórban, de ilyen hozzáállással nem is jutottunk volna idáig.
Van mikor olyan jó az ellenfél, hogy jogos a félelem, de ez még viccnek is rossz ami elő van itt adva.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
Felőlem jöhetne a Barca elleni döntő. Olyan kezdonk van,hogy abbol ha 3-4 jatekos lenne csak egy edzonek odaadva, a világ legboldogabb edzője lenne. Carlo kezében vannak a vilag legjobb játékosai,es a padon is olyanok vannak akikben hatalmas a potenciál. Ezzel a kerettel dominalni lehetne fociban mindent. Szépen kiderulhetne a barca elleni döntőben,hogy sikerült e javitani a dolgokon.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én már idén egy-két helyen láttam meglebegtetve a "Real Madrid owns Champions League, Barcelona owns Real Madrid" narratívát, ha megvernek bl-ben neadjisten tripláznak akkor a csapból is ez fog folyni, hogy minél jobban csorbítsák az utóbbi 6 BL címünk értéket.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Én nagyon szeretném azt a barca-real beelldonto, annál nagyobb meccs nincs.
És legalább akkor a helyére kerülne sokminden, ha szokás szerint kikapunk, mint a szar, akkor pereznek hátha leszállnak a tokei.....
Ha nyerünk, akkor nem kell magyarázni, csak vigyorogni.
És legalább akkor a helyére kerülne sokminden, ha szokás szerint kikapunk, mint a szar, akkor pereznek hátha leszállnak a tokei.....
Ha nyerünk, akkor nem kell magyarázni, csak vigyorogni.
thereisonly1ronaldo
-
Nem értem, hogy miért nevetséges, ha valaki nem akar egy potenciális BL vereséget Yamal, Gavi, Pedri ellen, mikor még az előszezonban a legtöbben jóízűen körberöhögték őket, azóta meg 9:2. Ráadásul a két gólunk közül az egyik egy egyéni villanás, másik meg pontrúgás, kialakított helyzetből nulla.
Nem kell ahhoz MSN és Iniesta, hogy egy jó keret stabilan verjen akár egy világválogatottat is; elég ha az egyik edző nem tud mit kezdeni a másik edző játékával. A busz nyilván leparkolható, de az egyrészt lutri, mert kontrázni sem sikerült még érdemben Flicket, plusz megalázó is. Azért ne kelljen már ez ellen a Barca keret ellen betolni a buszt, mint anno Pep ellen. Most azért nem Eto'o, Henry, Messi, Iniesta, Alves, Yaya stb. van, hanem Pedri, Gavi, Yamal, Cubarsí, Olmo, nyugdíjas Lewa, Leedsből kukázott Raphinha.
Nem kell ahhoz MSN és Iniesta, hogy egy jó keret stabilan verjen akár egy világválogatottat is; elég ha az egyik edző nem tud mit kezdeni a másik edző játékával. A busz nyilván leparkolható, de az egyrészt lutri, mert kontrázni sem sikerült még érdemben Flicket, plusz megalázó is. Azért ne kelljen már ez ellen a Barca keret ellen betolni a buszt, mint anno Pep ellen. Most azért nem Eto'o, Henry, Messi, Iniesta, Alves, Yaya stb. van, hanem Pedri, Gavi, Yamal, Cubarsí, Olmo, nyugdíjas Lewa, Leedsből kukázott Raphinha.
A válságbarca eddig több pofont osztott ki nekünk, mint bármelyik európai topcsapat a BL meneteléseink óta. Erre utaltam az előző kommentemben.ferni írta: Elmúlt 11 szezonból 6 BLt elhoztunk, erre ettől a Barcától kéne félnünk, mikor top Cityket meg Poolokat csapkodtunk meg, vicc komolyan.
[…]
Van mikor olyan jó az ellenfél, hogy jogos a félelem, de ez még viccnek is rossz ami elő van itt adva.
Jó, csak miért nevetséges, ha valaki inkább elkerülne egy Barca v. Real Madrid BL döntő forgatókönyvet? Felőlem kapjunk ki, benne van, de esély se legyen már arra, hogy a lenézett, kiröhögött válságbarca ellen. Egyetlen meccset még „véletlenül” is be lehet húzni, bármi összejöhet, még akkor is kikaphatunk, ha sokkal jobban játszunk, aztán utána lehet nézni a vihogó és trashtalkoló Gaviékat, miközben a mi játékosaink érthető módon meg vannak zuhanva. Ezt az élményt elkerülném.ferni írta: Mindig benne van, hogy kikapunk, nem normális az a BL mennyiség amit mostanában nyertünk meg hogy 9 BL döntőt nyertünk zsinórban, de ilyen hozzáállással nem is jutottunk volna idáig.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha nyerünk meg találnak majd valami fiktív szabálytalanságot amit lehet évekig nyomatni. Most is ha nullkupáznak senki nem lesz elővéve az évnyi ömlesztett hugyért sem tőlük sem bármelyik sportordaltól.dortev írta: Inkább ne kerüljünk össze velük a döntőben. Ha még nem eléggé Barca-fóbiás ez a generációnk is, akkor ott jó eséllyel fixen azzá válna. A vereség utáni szartenger, meme-ek pedig örök életűek lennének, mint a 2:6, 5:0, 5:1, 2:5. Koeman és Xavi elég sok dolgot feledtettek, bár Xavi is azért a rend kedvéért hozott egy 0:4-es és 1:3-mas győzelmet. Ettől a két edzőzsenitől eltekintve viszont inkább szopni járunk a Barca ellen már 17 éve. (H2H) Egyelőre EL kategóriás csapatok pressingjére sincs sokszor érdemi válaszunk, sima győzelem lenne nekik szerintem.
Amúgy ha esetleg netalántán tényleg döntőzünk velük és talán valahogy nyerünk remélem mindenki elégedett lesz már a következő ezer évre.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nevetséges ami itt megy.
Ez a csapat ami nekünk van mérföldekkel jobb brigád, mint a Barca, lassan úgy beszéltek itt róluk, mintha Messi-Neymar-Suarez mögött lenne egy Iniesta
Ez a csapat ami nekünk van mérföldekkel jobb brigád, mint a Barca, lassan úgy beszéltek itt róluk, mintha Messi-Neymar-Suarez mögött lenne egy Iniesta

-
Inkább ne kerüljünk össze velük a döntőben. Ha még nem eléggé Barca-fóbiás ez a generációnk is, akkor ott jó eséllyel fixen azzá válna. A vereség utáni szartenger, meme-ek pedig örök életűek lennének, mint a 2:6, 5:0, 5:1, 2:5. Koeman és Xavi elég sok dolgot feledtettek, bár Xavi is azért a rend kedvéért hozott egy 0:4-es és 1:3-mas győzelmet. Ettől a két edzőzsenitől eltekintve viszont inkább szopni járunk a Barca ellen már 17 éve. (H2H) Egyelőre EL kategóriás csapatok pressingjére sincs sokszor érdemi válaszunk, sima győzelem lenne nekik szerintem.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Bármit megadnék hogy megrakjuk őket a döntőbe!!dzsi91 írta: Nemnéztem fotballt másfél hétig de csak olyanokba szaladtam bele, hogy pedri triplazasrol meg aranylabdarol beszel flick madridozik gyamal minket akar verni a bl döntőben. Nagyon jól kell játszanak az utolsó két hónapban, hogy a fotball istene ne tolja be nekik szárazon megint emiatt a sok baromság miatt.![]()
Kellene nekik hogy helyre kerüljenek, amikor kicsit jobb útra térnek mindig előtör belőlük az arrogancia.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemnéztem fotballt másfél hétig de csak olyanokba szaladtam bele, hogy pedri triplazasrol meg aranylabdarol beszel flick madridozik gyamal minket akar verni a bl döntőben. Nagyon jól kell játszanak az utolsó két hónapban, hogy a fotball istene ne tolja be nekik szárazon megint emiatt a sok baromság miatt.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Akkor ilyen alapon Carlonak már rég el kellett volna durrannia, de mindig tisztelettudóan és diplomatikusan nyilatkozik, pedig nála tényleges sikerek vannak. Várjuk ki a végét, a főbb kupákat még nem osztották ki, jelenleg a 7 pont előnyt is erős bírói beavatkozással hozták be.Yazid írta: Mondjuk a flick csapat mindenkit lazán elpicsázott eddig ugyhogy az arc most jogos valamennyire
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”