Apám nővérét viszont csak a keresztnevén szólíthatom.
Ha azt mondon neki, hogy nene akkor megver.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 26., szerda 23:10
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 26., szerda 22:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 26., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 26., szerda 21:30
Szabályszerűen rosszul vagyok Tőlerashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 26., szerda 21:20
rashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 26., szerda 20:45
Nem csak szerinted, tényleg nagyon fura.rashidm írta: Kis vitainditonak gondolnám a mostani kérdésemet, illetve kivancsi vagyok ki hogy van ezzel: Csak szerintem fura, ha a szülő szájra ad puszit a gyerekének?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. március 26., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 20:05
Nem tudok ilyen opciorol, es meg csak olyan garanciat sem lehet fizetni, mint pl. a willhabenen.filatáska írta: Jófogáson vásárlással tapasztalatok?
Kinéztem egy terméket, 200.000 ft. Nem szívesen utalnék előre.
Van olyan csomagküldési felület, ahol utánvéttel tudok fizetni, és előtte kinyithatom a csomagot leellenőrizni az van -e benne ami kell?
Előre utalásnál gondolom nincs olyan fejlett a jófogás, hogy probléma esetén vissza lehessen csinálni az ügyletet?![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 25., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 25., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 25., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 15:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. március 25., kedd 15:14
Vannak jó utazós módszerek, picopresso, aeropress stb.Remy írta: Pedig extra dolgot nem csinalok, csak a sablon recept alapjan kimerem, daralom, lefolyasi idot nezek es iszom
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 15:03
Ebben amugy van valami. Utazas soran kenytelen vagyok beulni, de itt Becsben alapvetoen nagy ritkan ulunk be kavezni. Ha mar alapbol egy jobb minosegu bab 15 euro korul mozog per 250g… azt otthon lefozom, jobban ki is erzem a kulonbseget bab es bab kozott. Pedig extra dolgot nem csinalok, csak a sablon recept alapjan kimerem, daralom, lefolyasi idot nezek es iszom.Realista24 írta:Amiota igy elszalltak az arak, elengedtem ezt a kavezos dolgot, meg amugy is jobbat csinalok otthon.Remy írta: Ahol eddig ittam, ott ilyen kb 4-6 euros vonalon mozgott. Presso es Latte. Nagyjabol ugy, mint mondjuk Ausztriaban.
En Freiben par eve voltam utoljara, de valszeg soha tobbet nem megyek vissza. Egyszeruen hulladek szint. Szerintem. Amiota otthon van egy Sage gepem, es minosegi babokat veszek, illetve ha jarunk valamerre es beulunk kavezni, akkor a jobb speciality vonalat keressuk, azota a Frei nalam mar nem jatszik.
De ahogy latom a Pesti helyen egy presszo egy ezres, a Kyoto Latte meg 1600.
Sokszor kavebab ide vagy oda, meg egyeb minosegi alapanyagok, amikor jon egy baristanak alcazott joember es szetegeti a tejet mondjuk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 14:54
Amiota igy elszalltak az arak, elengedtem ezt a kavezos dolgot, meg amugy is jobbat csinalok otthon.Remy írta: Ahol eddig ittam, ott ilyen kb 4-6 euros vonalon mozgott. Presso es Latte. Nagyjabol ugy, mint mondjuk Ausztriaban.
En Freiben par eve voltam utoljara, de valszeg soha tobbet nem megyek vissza. Egyszeruen hulladek szint. Szerintem. Amiota otthon van egy Sage gepem, es minosegi babokat veszek, illetve ha jarunk valamerre es beulunk kavezni, akkor a jobb speciality vonalat keressuk, azota a Frei nalam mar nem jatszik.
De ahogy latom a Pesti helyen egy presszo egy ezres, a Kyoto Latte meg 1600.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 25., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. március 25., kedd 14:30
Igen, eleg jo a kave, de nekem ezen a szinten mar nehez megkulonboztetni oket. Jo ott is a kave, jo a Feketeben, a Keletben, az Embassyban es meg sok masik helyen is. Ahol normalis kaveval es folyamatokkal dolgoznak, ott jo lesz a kave.Remy írta: Ugyanitt kerdes: Szegeden a Kek Elefantot probalta mar valaki? Elvileg ott eleg jo a kave.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 25., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 25., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 25., kedd 14:15
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem