Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Inkább ne kerüljünk össze velük a döntőben. Ha még nem eléggé Barca-fóbiás ez a generációnk is, akkor ott jó eséllyel fixen azzá válna. A vereség utáni szartenger, meme-ek pedig örök életűek lennének, mint a 2:6, 5:0, 5:1, 2:5. Koeman és Xavi elég sok dolgot feledtettek, bár Xavi is azért a rend kedvéért hozott egy 0:4-es és 1:3-mas győzelmet. Ettől a két edzőzsenitől eltekintve viszont inkább szopni járunk a Barca ellen már 17 éve. (H2H) Egyelőre EL kategóriás csapatok pressingjére sincs sokszor érdemi válaszunk, sima győzelem lenne nekik szerintem.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Bármit megadnék hogy megrakjuk őket a döntőbe!!dzsi91 írta: Nemnéztem fotballt másfél hétig de csak olyanokba szaladtam bele, hogy pedri triplazasrol meg aranylabdarol beszel flick madridozik gyamal minket akar verni a bl döntőben. Nagyon jól kell játszanak az utolsó két hónapban, hogy a fotball istene ne tolja be nekik szárazon megint emiatt a sok baromság miatt.![]()
Kellene nekik hogy helyre kerüljenek, amikor kicsit jobb útra térnek mindig előtör belőlük az arrogancia.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemnéztem fotballt másfél hétig de csak olyanokba szaladtam bele, hogy pedri triplazasrol meg aranylabdarol beszel flick madridozik gyamal minket akar verni a bl döntőben. Nagyon jól kell játszanak az utolsó két hónapban, hogy a fotball istene ne tolja be nekik szárazon megint emiatt a sok baromság miatt.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Akkor ilyen alapon Carlonak már rég el kellett volna durrannia, de mindig tisztelettudóan és diplomatikusan nyilatkozik, pedig nála tényleges sikerek vannak. Várjuk ki a végét, a főbb kupákat még nem osztották ki, jelenleg a 7 pont előnyt is erős bírói beavatkozással hozták be.Yazid írta: Mondjuk a flick csapat mindenkit lazán elpicsázott eddig ugyhogy az arc most jogos valamennyire
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kivéve azt a pár döntetlent és vereséget amit már összeszedtek a szezonban.Yazid írta: Mondjuk a flick csapat mindenkit lazán elpicsázott eddig ugyhogy az arc most jogos valamennyire
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk a flick csapat mindenkit lazán elpicsázott eddig ugyhogy az arc most jogos valamennyire
- flori
Mi az, hogy érdemben nem reagálok? Leírtam amit gondolok, mit kellene még írnom a szitura?Torgelle94 írta:Nálam ez is fanboy szint. Érdemben pl arra nem reagálsz, hogy az idióta argentín kapus ment neki először...inkább neki állsz tökizni.flori írta:
Jaja, kb az első.![]()
Pontosan ugyanaz az alom és viselkedés, csak az általad említett kultúra miatt tart ilyen szinten a Vini utálat. Ez nem menti fel őt, de Vini bármit csinál, a legkisebb dologért is fújják a gyűlölet lufit.
Elég ritka itt a tiktok fanboy szint, téves szám lesz, töki.![]()
Raphinat tudása alapján nem, de mentalitás alapján sokkal inkább elnézném itt, mint Vinit.
https://x.com/i/status/1904810905327853882
Itt is az argentin ment neki? Csak képzeljük el, ha ezt Vini csinálja, és ő ad egy olyan nyilatkozatot előtte.
Leszarom Raphinhát, egyik sem erős jelenet, csak érdekes a média meg a "fanboyok" manipulációja. Egyiknél semmi, a másiknál meg mindent nagyítóval. Pedig ugyanúgy brazil, fekete, támadó és a spanyol ligában játszik. Gondolom ez a viselkedés majd nem jön fel Raphinhánál, ha esetleg duplázna a szezon végén.
Ismétlem, semmi nem menti fel Viniciust, mert botrányosan tud viselkedni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- BlancoMark
Mindig elkovetik azt a hibat, hogy aprilis-majus elott lovik el az arcoskodast, aztan jon a madridi tavasz.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Real Madrid refused to play a match with less than 72 hours gap. What about you this week?
Hansi Flick: “We are Barça, not Real Madrid. And I'm very proud that we are Barça”.
Kezd kinyílni a csipája ennek az úriembernek álcázott öltönyös bohócnak, most már interjúként van 1-1 beszólása, a vér és közeg kijött belőle is elég hamar. Igen, én is örülök, hogy mi vagyunk a Real Madrid és Carlo a legrosszabb napunkon sem veletek foglalkozik, hanem a kupákat számolja.
Remélem ez a tweet is jól fog öregedni. Mint minden, ami az elmúlt években onnan Xavitol vagy Laportatol jött.
Kezd kinyílni a csipája ennek az úriembernek álcázott öltönyös bohócnak, most már interjúként van 1-1 beszólása, a vér és közeg kijött belőle is elég hamar. Igen, én is örülök, hogy mi vagyunk a Real Madrid és Carlo a legrosszabb napunkon sem veletek foglalkozik, hanem a kupákat számolja.
Remélem ez a tweet is jól fog öregedni. Mint minden, ami az elmúlt években onnan Xavitol vagy Laportatol jött.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
Nálam ez is fanboy szint. Érdemben pl arra nem reagálsz, hogy az idióta argentín kapus ment neki először...inkább neki állsz tökizni.flori írta:
Jaja, kb az első.![]()
Pontosan ugyanaz az alom és viselkedés, csak az általad említett kultúra miatt tart ilyen szinten a Vini utálat. Ez nem menti fel őt, de Vini bármit csinál, a legkisebb dologért is fújják a gyűlölet lufit.
Elég ritka itt a tiktok fanboy szint, téves szám lesz, töki.

Raphinat tudása alapján nem, de mentalitás alapján sokkal inkább elnézném itt, mint Vinit.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt a meccset amugy nem erdemes ilyen szemmel nezni, brazil argentin volt...ezt mi nem erthetjuk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
db97 írta:Mondjuk Raphinának ez volt kb az első ilyen, Vininek meg már kb megszámlálhatatlan.flori írta: https://x.com/i/status/1904744021328527578
Mivel jobb mint Vini? Nulla cikket láttam eddig.
Ugyanaz a suttyó viselkedés, főleg a meccs előtte interjúval kiegészítve.
Ettől még ultranagy tahóság amit itt leművelt Raphinha, de legalább kicsit próbáljunk már meg objektívek lenni, mert ez a 14 éves tiktokt/twitter fanboy színvonal már kurva fárasztó, olvasni is.
Jaja, kb az első.

Elég ritka itt a tiktok fanboy szint, téves szám lesz, töki.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Az a baj elfogultak vagytok és vakok. Ez a srác egy érinthetetlen aranylabdás világklasszis, a madridi meg egy bohóc néger. Ezt tanultam itt a múltkor.Pad'em írta:Első? Volt már ő tahó jópárszor. Lökdösődés pályán (5ször durvábban mint amiért Vinit leküldték), küldte el már anyjába a bírókat mikor levonult cserénél (Bellingham, fuck off ugye), elvitte az orvosi csapatunk táskáját miközben ápolták Mbappét, ez ami kapásból eszembe jut vele kapcsán.db97 írta:
Mondjuk Raphinának ez volt kb az első ilyen, Vininek meg már kb megszámlálhatatlan.
Ettől még ultranagy tahóság amit itt leművelt Raphinha, de legalább kicsit próbáljunk már meg objektívek lenni, mert ez a 14 éves tiktokt/twitter fanboy színvonal már kurva fárasztó, olvasni is.
Ilyen Romarios interjú szintre nem emlekszem Viniciustól pl.
Csak a marketingje jobb Raphinhának meg nincs mögötte 3-4 év top teljesítmény.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Most látom hogy Simeone Junior mekkora gólt lőtt, Ganxta Zolee tegnap ezen a ponton eldurrant

- Pad'em
Első? Volt már ő tahó jópárszor. Lökdösődés pályán (5ször durvábban mint amiért Vinit leküldték), küldte el már anyjába a bírókat mikor levonult cserénél (Bellingham, fuck off ugye), elvitte az orvosi csapatunk táskáját miközben ápolták Mbappét, ez ami kapásból eszembe jut vele kapcsán.db97 írta:Mondjuk Raphinának ez volt kb az első ilyen, Vininek meg már kb megszámlálhatatlan.flori írta: https://x.com/i/status/1904744021328527578
Ilyen Romarios interjú szintre nem emlekszem Viniciustól pl.
Csak a marketingje jobb Raphinhának meg nincs mögötte 3-4 év top teljesítmény.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Martinez meg csak véletlenül ment Neki, nem azért hogy hergelje.....

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meccs előtti Romárioval való arcoskodasa után pontosan megérdemelte amit kapott.
ZIDANE
- RealMadridFanatic
Onnan indult, hogy a trofeakuro nekiszaladt. Biztosan veletlen. Utana meg nem lattam semmi extrat, nyilvan frusztralt volt a vereseg utan. Raadasul nala nem hetente latni ilyen jeleneteket, Vini egy sima golorom kozben is kenyszert erez, hogy folyamatosan hergeljen valakit.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Mondjuk Raphinának ez volt kb az első ilyen, Vininek meg már kb megszámlálhatatlan.flori írta: https://x.com/i/status/1904744021328527578
Mondjuk egy 4-1-es vereseg utan nekem se tetszene ha igy nekem jonne az a nyomorult kapus. Megertem hogy felcseszte, nincs ebben semmi extra.flori írta: https://x.com/i/status/1904744021328527578