Tiszás lett már a Kossuth rádió is?Realista24 írta:olyan mint a fórum csak hanggal![]()

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 26., szerda 18:54
Tiszás lett már a Kossuth rádió is?Realista24 írta:olyan mint a fórum csak hanggal![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 26., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 26., szerda 16:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 26., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 26., szerda 16:11
Akinek van magyar lakcíme, megvan nehezítve a szavazás, mert csak külképviseleten szavazhat. Szóval hiába nagy Orbán elutasítottsága, valakinek többszát km-t kell utazni hogy szavazhasson, annyira meg már nem érdekli a dolog (érthető módon).Marky írta:Folosleges, mandatumban szinte semmit nem jelentenek, de cserebe rengeteg eroforrast vinne el. A kormanynak is csak addig erdekesek, amig lehet puffogtatni a "hataron tuli" kifejezest... mintha az nem illene mondjuk a nemetorszagi magyarokra, akiknek tobb szaz kilometert kell utazni, hogy szavazhassanak'shutterisland írta: en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
ha jol tudom ez tobbszaz ezer ember meg mindig, es bar az a kb 8 millonak csak nehany szazaleka es tul sok mandatumot sem jelent, de kicsit meg kellene oket is osztani, ne legyen mar kb 95 szazalek fidesz.
![]()
Inkabb a diaszporat kellene valamivel megfognia, mert a kulfoldre tavozok kozul sokaknak megvan meg mindig a magyar lakcimuk es szavazhatnak egyeniben. Az ember azt hinne, hogy ott 100%-os a Fidesz elutasitottsaga, de kozel sem...
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. március 26., szerda 15:41
Folosleges, mandatumban szinte semmit nem jelentenek, de cserebe rengeteg eroforrast vinne el. A kormanynak is csak addig erdekesek, amig lehet puffogtatni a "hataron tuli" kifejezest... mintha az nem illene mondjuk a nemetorszagi magyarokra, akiknek tobb szaz kilometert kell utazni, hogy szavazhassanak'shutterisland írta: en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
ha jol tudom ez tobbszaz ezer ember meg mindig, es bar az a kb 8 millonak csak nehany szazaleka es tul sok mandatumot sem jelent, de kicsit meg kellene oket is osztani, ne legyen mar kb 95 szazalek fidesz.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 26., szerda 15:25
Nem lopnak, így több pénzzel tudná tömni őket. Például!BLevi96 írta: Nekik mivel lehet kampányolni amugy? Nem itt élnek, nincs rájuk hatással az itteni politika és döntések.
Egyedül a fideszre van értelme szavazniuk, mert pénzel tömi őket.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 26., szerda 15:15
Nekik mivel lehet kampányolni amugy? Nem itt élnek, nincs rájuk hatással az itteni politika és döntések.'shutterisland írta: en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 26., szerda 15:07
Nem a tartalomra reagálnék, és no offense.ferni írta:
Nem mai videó de félelmetes,
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. március 26., szerda 14:56
Nem tudom lattad-e mar "civilben" ezeket,deakdanit a boltban vagy bohart a gyerekevel vagy vmi ilyesmi, rogton megerted miert rajuk koltenek.ferni írta:
Nem mai videó de félelmetes, hogy ilyen fogalmatlan emberekre költ el a kormány milliókat
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 26., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 26., szerda 14:35
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 26., szerda 14:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 26., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 26., szerda 13:19
Szerintem most már tud veszíteni, mert változott a felállás. Ha a Tisza ügyesen csinálja, azzal lesz tele minden, sok családi ebéd arról fog szólni, hogy Orbán Viktor mennyire gyáva, és ez a billegőket bizony eltántoríthatja. Egy az egy elleni versenyben pedig az fog győzni, aki közülük többet meg tud majd szólítani.Halfkey írta: Szerintem sem nyerhet semmit Orbán egy vitával. Gyakorlatilag egyetlen embert se tudna meggyőzni, elveszíteni annál többet.
Én úgy látom, hogy egyelőre ez egy ellenzéki buborék. Azok, akik még ebben a pillanatban sem érdeklődnek a politika iránt, mert egyszerűen nem üti át az ingerküszöbüket, nem kapargatják meg a felszínt, ugyanakkor két héttel a választások előtt aktiválódnak politikailag, mert azért választásra elmegy, ők ezekből semmit sem érzékelnek. Az aktuális inflációs kormányhülyítés is nekik szól.BlancoMark írta: a tarsadalom jelentos reszeben atszakadt egy gat es vegervenyesen rajottek az emberek, hogy meztelen a kiraly. Ciki fideszesnek lenni, valamint az a koncepcio is teljesen megrendult, hogy legalabb kormanyozni tudnak. Az inflacio es a gazdasag gyengelkedesenek hatasara vegleg osszedolt a kormanyozni legalabb tudnak cimu mantra/illuzio.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 26., szerda 13:10
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 26., szerda 13:05
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 26., szerda 13:04
A poén az, hogy ha azt írtad volna, hogy a választásokra jogosultak, akkor kb. igazad is lett volna. Mert durván úgy alakultak a számok 2010 óta, hogy 1/3 fideszes, 1/3 ellenzéki, 1/3 pedig nem szavazó.1madridista írta: Nyilvan... azert az emojikbol remelem latszott hogy trollkodas...
Azokról van szó, akik 2022-ben befogott orral bár, de mégis a Fideszre szavaztak? Mert őket egy hatékony osztogatással, és ellenkampánnyal ismét sikerülhet meggyőzni szerintem. Ez még nem egy lefutott meccs.BlancoMark írta: Szerintem aki mostanaban elhagyta a Fideszt azt mar semmifelekeppen nem tudjak visszahozni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 26., szerda 13:01
Szerintem aki mostanaban elhagyta a Fideszt azt mar semmifelekeppen nem tudjak visszahozni. A Fidesz jelenleg azert harcol, hogy megtartsa a jelenlegi szavazoit es elhalasszon par Mi Hazankost. A sajat szavazoinak boven eleg azt mondani, hogy Brusszel helytartojaval nem vitazik, aki meg mar leszakadt a Fideszrol az mar ugy sem jon vissza. Szoval reszerol felesleges kockazat lenne egy vita, szinte semmit nem nyerhet.nuevo_ericco írta:Ez a taktika szerintem addig volt hatásos, amíg az ellenzék fele háztáji volt, a másik fele szinte senkit sem tudott megmozgatni, utcára vinni, és főleg amíg ott volt a Fletó. De ha minden úgy megy, ahogy eddig, akkor jövőre ez a szöveg csak a legszűkebb tábornál lesz hatásos, a hívőkön kívül mindenki más látni akar majd egy kis csörtét, izgalmat, és nem biztos, hogy az jön ki ebből a helyzetből győztesen, aki megfutamodik.swfan írta:
Neki az ő "főnökeivel" van dolga, Ursulával, Weberrel, meg Sorossal, csak a szoki![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 26., szerda 12:59
Nyilvan... azert az emojikbol remelem latszott hogy trollkodas...swfan írta:A fidesznek soha nem volt 2/3-nyi szavazója, remélem ezzel azért tisztában vagy1madridista írta:
2010 ota az orszag 1/3a minden valasztason ezt mondja![]()
tudom roncstarsadalom es a mas velemenyen levok nem tudnak gondolkodni![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem