Hogy Deák kretén azt tudtuk. Ami nekem érdekes volt hogy a csajban van kakaó. Egyelőre csiszolatlan, hadar, elkalandozik témákban fókusz helyett, de ezen lehet dolgozni. Van benne politikai potenciál.ferni írta: Pankotai Lili VS péniszszakértő
Mekkora egy nyomorult ez a deakdani...
Nem mai videó de félelmetes, hogy ilyen fogalmatlan emberekre költ el a kormány milliókat

Politika
Re: Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Elfogult és elvetemültnuevo_ericco írta:Tiszás lett már a Kossuth rádió is?Realista24 írta:olyan mint a fórum csak hanggal![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Tiszás lett már a Kossuth rádió is?Realista24 írta:olyan mint a fórum csak hanggal![]()

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
20 perce Kossuth rádiót hallgatok, olyan mint a fórum csak hanggal
Érdekes elméleteket gyártanak, “független” stílusban kommunikálva.

Érdekes elméleteket gyártanak, “független” stílusban kommunikálva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Csak a papírforma: A DK elindul MP ellen a Hegyvidéken.
https://444.hu/2025/03/26/a-dk-elindul- ... EqH2oUGexw
https://444.hu/2025/03/26/a-dk-elindul- ... EqH2oUGexw
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en mondjuk haza fogok repulni akkor egy hosszu hetvegere.
alig kerul majd tobbe borond es minden nelkul, mint egy egesz napos londoni kaland a nagykovetsegre egy kb fel napos sorban allassal, es meg a csaladdal is osszefutok.
alig kerul majd tobbe borond es minden nelkul, mint egy egesz napos londoni kaland a nagykovetsegre egy kb fel napos sorban allassal, es meg a csaladdal is osszefutok.
Akinek van magyar lakcíme, megvan nehezítve a szavazás, mert csak külképviseleten szavazhat. Szóval hiába nagy Orbán elutasítottsága, valakinek többszát km-t kell utazni hogy szavazhasson, annyira meg már nem érdekli a dolog (érthető módon).Marky írta:Folosleges, mandatumban szinte semmit nem jelentenek, de cserebe rengeteg eroforrast vinne el. A kormanynak is csak addig erdekesek, amig lehet puffogtatni a "hataron tuli" kifejezest... mintha az nem illene mondjuk a nemetorszagi magyarokra, akiknek tobb szaz kilometert kell utazni, hogy szavazhassanak'shutterisland írta: en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
ha jol tudom ez tobbszaz ezer ember meg mindig, es bar az a kb 8 millonak csak nehany szazaleka es tul sok mandatumot sem jelent, de kicsit meg kellene oket is osztani, ne legyen mar kb 95 szazalek fidesz.
![]()
Inkabb a diaszporat kellene valamivel megfognia, mert a kulfoldre tavozok kozul sokaknak megvan meg mindig a magyar lakcimuk es szavazhatnak egyeniben. Az ember azt hinne, hogy ott 100%-os a Fidesz elutasitottsaga, de kozel sem...
Egyébként a határon túliak levélszavazata is érdekes lesz, azokkal kb úgy csal a Fidesz ahogy nekik tetszik, teljesen ellenőrizhetetlen
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Folosleges, mandatumban szinte semmit nem jelentenek, de cserebe rengeteg eroforrast vinne el. A kormanynak is csak addig erdekesek, amig lehet puffogtatni a "hataron tuli" kifejezest... mintha az nem illene mondjuk a nemetorszagi magyarokra, akiknek tobb szaz kilometert kell utazni, hogy szavazhassanak'shutterisland írta: en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
ha jol tudom ez tobbszaz ezer ember meg mindig, es bar az a kb 8 millonak csak nehany szazaleka es tul sok mandatumot sem jelent, de kicsit meg kellene oket is osztani, ne legyen mar kb 95 szazalek fidesz.

Inkabb a diaszporat kellene valamivel megfognia, mert a kulfoldre tavozok kozul sokaknak megvan meg mindig a magyar lakcimuk es szavazhatnak egyeniben. Az ember azt hinne, hogy ott 100%-os a Fidesz elutasitottsaga, de kozel sem...
Nem lopnak, így több pénzzel tudná tömni őket. Például!BLevi96 írta: Nekik mivel lehet kampányolni amugy? Nem itt élnek, nincs rájuk hatással az itteni politika és döntések.
Egyedül a fideszre van értelme szavazniuk, mert pénzel tömi őket.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Nekik mivel lehet kampányolni amugy? Nem itt élnek, nincs rájuk hatással az itteni politika és döntések.'shutterisland írta: en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
Egyedül a fideszre van értelme szavazniuk, mert pénzel tömi őket.
Nem a tartalomra reagálnék, és no offense.ferni írta:
Nem mai videó de félelmetes,
Félelmetes, döbbenetes, egészen elkèpesztő, óriási, szörnyű, hihetetlen...
A való életben is így fogalmazol?
De az is lehet, csak engem triggerelnek ezek.

Nem tudom lattad-e mar "civilben" ezeket,deakdanit a boltban vagy bohart a gyerekevel vagy vmi ilyesmi, rogton megerted miert rajuk koltenek.ferni írta:
Nem mai videó de félelmetes, hogy ilyen fogalmatlan emberekre költ el a kormány milliókat
Pankotai Lili VS péniszszakértő
- 'shutterisland
- 'shutterisland
en azt varom, hogy mp csinaljon egy felvidek - vajdasag - erdely - (karpatalja?) turat.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most olvasom, hogy putyin egyik lanyanak egy zelenszkij nevu orosz balett-tancostol van gyereke
most mar mindent ertek

most mar mindent ertek

thereisonly1ronaldo
-
Szerintem most már tud veszíteni, mert változott a felállás. Ha a Tisza ügyesen csinálja, azzal lesz tele minden, sok családi ebéd arról fog szólni, hogy Orbán Viktor mennyire gyáva, és ez a billegőket bizony eltántoríthatja. Egy az egy elleni versenyben pedig az fog győzni, aki közülük többet meg tud majd szólítani.Halfkey írta: Szerintem sem nyerhet semmit Orbán egy vitával. Gyakorlatilag egyetlen embert se tudna meggyőzni, elveszíteni annál többet.
A biztos pártválasztók szempontjából sem lesz teljesen mindegy, mert az ellenzéki szavazók számára nem kell jobb motiváció, mozgósító erő, mint egy sunnyogó, lapító, kifogásokat kereső Orbán Viktor.
Én úgy látom, hogy egyelőre ez egy ellenzéki buborék. Azok, akik még ebben a pillanatban sem érdeklődnek a politika iránt, mert egyszerűen nem üti át az ingerküszöbüket, nem kapargatják meg a felszínt, ugyanakkor két héttel a választások előtt aktiválódnak politikailag, mert azért választásra elmegy, ők ezekből semmit sem érzékelnek. Az aktuális inflációs kormányhülyítés is nekik szól.BlancoMark írta: a tarsadalom jelentos reszeben atszakadt egy gat es vegervenyesen rajottek az emberek, hogy meztelen a kiraly. Ciki fideszesnek lenni, valamint az a koncepcio is teljesen megrendult, hogy legalabb kormanyozni tudnak. Az inflacio es a gazdasag gyengelkedesenek hatasara vegleg osszedolt a kormanyozni legalabb tudnak cimu mantra/illuzio.
Mint mikor neten hónapokig megy a nagy vita az új AC-ről, mindenkit felbasz a fekete szamuráj, végül a játék jól fogy, mert a nagy többség ezekből a vitákból semmit sem érzékel, csak bemegy az üzletbe, meglátja, hogy jé, van új AC, és megveszi, mert már picit unja az aktuális Fifát.
Ezeknél a választóknál jött be legutóbb is az MZP elleni hazugságkampány és az osztogatás is.
- BlancoMark
Nem feltetlen erre gondolok. Hanem egyszeruen szerintem a tarsadalom jelentos reszeben atszakadt egy gat es vegervenyesen rajottek az emberek, hogy meztelen a kiraly. Ciki fideszesnek lenni, valamint az a koncepcio is teljesen megrendult, hogy legalabb kormanyozni tudnak. Az inflacio es a gazdasag gyengelkedesenek hatasara vegleg osszedolt a kormanyozni legalabb tudnak cimu mantra/illuzio.
Valamint az ertelmesebbje azt is felfogja, hogy az osztogatas tevekenyen hozzajarult az inflaciohoz es ezek a penzek max atmeneti segitseget jelentenek, de osszessegeben mar kozeptavon is szegenyebbe tesznek.
Valamint az ertelmesebbje azt is felfogja, hogy az osztogatas tevekenyen hozzajarult az inflaciohoz es ezek a penzek max atmeneti segitseget jelentenek, de osszessegeben mar kozeptavon is szegenyebbe tesznek.
Szerintem sem nyerhet semmit Orbán egy vitával. Gyakorlatilag egyetlen embert se tudna meggyőzni, elveszíteni annál többet.
-
A poén az, hogy ha azt írtad volna, hogy a választásokra jogosultak, akkor kb. igazad is lett volna. Mert durván úgy alakultak a számok 2010 óta, hogy 1/3 fideszes, 1/3 ellenzéki, 1/3 pedig nem szavazó.1madridista írta: Nyilvan... azert az emojikbol remelem latszott hogy trollkodas...
Az egyéni mandátumok (főleg az egykörösítés után), az azokból származó töredékszavazatok és a határon kívüliek miatt lett mindig fidzeszes kétharmad.
Azokról van szó, akik 2022-ben befogott orral bár, de mégis a Fideszre szavaztak? Mert őket egy hatékony osztogatással, és ellenkampánnyal ismét sikerülhet meggyőzni szerintem. Ez még nem egy lefutott meccs.BlancoMark írta: Szerintem aki mostanaban elhagyta a Fideszt azt mar semmifelekeppen nem tudjak visszahozni.