Sorozatok, TV műsorok
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
The Studio 3 rész után kifejezetten jónak tűnik, úgyhogy az évad végéig tuti maradok, pedig Seth Rogen nagyon nincs a kedvenceim között.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
De kellett márPipita írta: hexornak szeretettel:
július 9-én végre jön az új South Park évad.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=oUIK01ek-Ko
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
hexornak szeretettel:
július 9-én végre jön az új South Park évad.
július 9-én végre jön az új South Park évad.
Enkoron fenn van.Halfkey írta: Én hypeoltam annak idején itt az első évadot, durván bejött![]()
Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Próbálj vadászni promókódot, nekem többször sikerült már az iStyle hirdetésben elkapni vagy csak random onlineHalfkey írta: Én hypeoltam annak idején itt az első évadot, durván bejött![]()
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Folyamat olvasom, hogy szarakodas megy az addonokkal, hol működnek, hol nem. Pl a sport temajuak.nuevo_ericco írta:Amiről már volt szó: StremioHalfkey írta: Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
4K-ban, akadásmentesen működik minden.
Nekem ilyen tákolt cuccnak tűnik.
A filmeket, sorozatokat sosem volt nagy kunszt beszerezni, mindig a high quality live stream a necces dolog
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Amiről már volt szó: StremioHalfkey írta: Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
4K-ban, akadásmentesen működik minden.
- hehetheoriginal
Én hypeoltam annak idején itt az első évadot, durván bejött
-
nuevo_ericco
Én akár ki is várom, csak ne legyen belőle egy újabb LostPipita írta: Remélem nem kell annyit várni a harmadik évadra, Stiller fogadkozott már, hogy 3 évbe nem fog beletelni.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hú, végre valaik. Nagyon jó ez a sorozat, zseniális, 10/10, rég láttam ilyen jó cuccot.nuevo_ericco írta: Severance
Tegnap lement nálam a második évad.
Picit lassabban indult, de a végére hozta az első évad szintjét, sőt.
Nagyon elgondolkodtató témákat dolgoz fel. Mindezt egy jó kis sci-fi/misztikus történet köntösében, csavarokkal.
Jól néz ki, jók a dialógusok, és a színészek is egytől-egyig remekül alakítanak.
Nálam ezzel a második évaddal (is) ment a kedvenc sorozatok közé, és be is rendelték a harmadikat. Várom.
Újabb 3 év múlva folyt. köv.![]()
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Helly meg Mark tuti tesók, be kell rántani a starwarsfanokat is.
Fantasztikus az alapötlet, a történet, és a történetvezetés is. Nagyon jól meg van csinálva. Remélem nem kell annyit várni a harmadik évadra, Stiller fogadkozott már, hogy 3 évbe nem fog beletelni.
-
nuevo_ericco
Severance
Nagyon elgondolkodtató témákat dolgoz fel. Mindezt egy jó kis sci-fi/misztikus történet köntösében, csavarokkal.
Jól néz ki, jók a dialógusok, és a színészek is egytől-egyig remekül alakítanak.
Nálam ezzel a második évaddal (is) ment a kedvenc sorozatok közé, és be is rendelték a harmadikat. Várom.
Újabb 3 év múlva folyt. köv.
Újabb 3 év múlva folyt. köv.
- hehetheoriginal
egynek jó volt, valóban elgondolkodtató témát feszeget.Galacticos írta: Mint munka biztos oriasi meg le a kalappal, de szerintem ez hozott tobb olyan reszt is ami unalmassa tette.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem a vege olyan semmilyen lett, mi lett vegul a haverjaval? Plusz ha mar feszultseg fokozas nekem hianyzott a halott kislanynak a szulei, mert alap esetben szerintem biztos hogy elmennenek a szulokhoz..
nekem, ami nem tetszett, hogySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az utolsó részben egy család nem beszél így egymással, olyan mesterkélt volt az egész, semmi természetes interakció nem volt férj-feleség meg szülők-gyerek közt, persze oda színész is kell a script mellé, probálták kihozni a maxot, de egyszerűen szarul volt megírva szerintem.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Mint munka biztos oriasi meg le a kalappal, de szerintem ez hozott tobb olyan reszt is ami unalmassa tette.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem a vege olyan semmilyen lett, mi lett vegul a haverjaval? Plusz ha mar feszultseg fokozas nekem hianyzott a halott kislanynak a szulei, mert alap esetben szerintem biztos hogy elmennenek a szulokhoz..
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Az ilyen vágás nélküli részeket én nézőként is végig stresszelem amellett, hogy csodálattal nézek minden részletet, hogy hogy nem baszta el senki.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Latatlanban is megmondom hogy van benne rejtett vagas, de ha nincs, akkor igen.
Anno az Orosz barkanak haromszor ugrottak neki ha jol emlekszem, egyik alkalommal kb az utolso 10-15 percben rontottak el valamit…strokeot is kapnek.
Anno az Orosz barkanak haromszor ugrottak neki ha jol emlekszem, egyik alkalommal kb az utolso 10-15 percben rontottak el valamit…strokeot is kapnek.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
adolescence
3 resz utan vagyok, jon meg a negyedik.
nyers, eletszeru es egyedi, en is magas polcra tennem jelenleg.
nekem az elso resz volt a kedvencem, ahogy vegigvittek minket az orizetbe vetelen es a procedura lelektanan.
btw a stilus ahogy felvettek vagas nelkul.
nem ertek hozza, ezert kerdezem, ha valaki belehibazott mondjuk 25 percnel, akkor kezdhettek elorol az egeszet ?
3 resz utan vagyok, jon meg a negyedik.
nyers, eletszeru es egyedi, en is magas polcra tennem jelenleg.
nekem az elso resz volt a kedvencem, ahogy vegigvittek minket az orizetbe vetelen es a procedura lelektanan.
btw a stilus ahogy felvettek vagas nelkul.
nem ertek hozza, ezert kerdezem, ha valaki belehibazott mondjuk 25 percnel, akkor kezdhettek elorol az egeszet ?
- P. Krisz
Daredevil
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Nelson, Murdock and Page irodája egy 468-as házszámú épületben található. Van ilyen számú Daredevil képregény is, amiben Foggy megjátssza a halálát. Itt lehet valami tipszmiksz lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Nelson, Murdock and Page irodája egy 468-as házszámú épületben található. Van ilyen számú Daredevil képregény is, amiben Foggy megjátssza a halálát. Itt lehet valami tipszmiksz lesz.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Eddig méltó az előző 3 évadhoz, bár igazak lettek a pletykák, hogy az első néhány részben kevesebb az akció, amit igazából nem is bánok annyira. A hangulata viszont nem olyan sötét, mély és kifinomult, mégis kellemes.Halfkey írta: Daredevil Reborn viszont eddig ígéretes. Nem gondolom hogy ilyen párhuzamot akartak volna bele az alkotók, de Fiskben látok egy pici Trumpot, aki maga is elhiszi hogy jót akar.
Egyébként a Mickey-17-ben hozott egy szintén nagyon jó Trumpot Ruffalo karaktere, a mimikája zseniális.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- P. Krisz
Amit Charlie Cox művel ebben az évadban, az embertelen.Halfkey írta: Daredevil Reborn viszont eddig ígéretes. Nem gondolom hogy ilyen párhuzamot akartak volna bele az alkotók, de Fiskben látok egy pici Trumpot, aki maga is elhiszi hogy jót akar.
Még a harmadik évados alakítását is túlszárnyalja.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.