De hat nem tudjak, ez a baj, es ezert beszeljuk inkabb ezt a forumon.hehetheoriginal írta: Én nem tudom, nem is érdekel, sokan nagyon jól megélnek belőle, akiknek az a feladatuk, hogy tudják.![]()
Tegyék a dolgukat.

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 26., szerda 10:31
De hat nem tudjak, ez a baj, es ezert beszeljuk inkabb ezt a forumon.hehetheoriginal írta: Én nem tudom, nem is érdekel, sokan nagyon jól megélnek belőle, akiknek az a feladatuk, hogy tudják.![]()
Tegyék a dolgukat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 26., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 26., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 26., szerda 10:18
Ugyanezt akartam írni, pedig még életemben nem is láttam jatszaniwZoLee7 írta: Nekem kicsit Illaramendi feelingem van tőle. Belehúztunk a spanyolosításba, de én első körben a fiataloknál néznék szét.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 26., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 26., szerda 4:18
ToniKroos írta:Szerintem te se néztél sok sociedad meccset, szóval ezek a kijelentések erősek. Azon a poszton pont az kell, amit csinál. Mindig biztosít passz opciót, jól folyik át rajta a labda, kevés hibával játszik és a hosszú labdák sem ismeretlen számára (youtube alapján). Ilyen profilnál te nem is fogsz extrát látni, csak azt, hogy gördülékenyebben megy a a passzjáték. Mindenképp kell egy ilyen játékos abba szerintem mindenki egyetért .realmadrid95 írta:
Elvileg mindenki annyit er, mint amennyit fizetnek erte, de szerintem a 60 millio nagyjabol a duplaja annak, ami a valos erteke. Semmiben sem igazan extra, meg Ceballos szintjen sincs.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 26., szerda 0:50
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 26., szerda 0:13
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 26., szerda 0:10
Szerintem te se néztél sok sociedad meccset, szóval ezek a kijelentések erősek. Azon a poszton pont az kell, amit csinál. Mindig biztosít passz opciót, jól folyik át rajta a labda, kevés hibával játszik és a hosszú labdák sem ismeretlen számára (youtube alapján). Ilyen profilnál te nem is fogsz extrát látni, csak azt, hogy gördülékenyebben megy a a passzjáték. Mindenképp kell egy ilyen játékos abba szerintem mindenki egyetért .realmadrid95 írta:Nika91127 írta:
És ő jó?
Elvileg mindenki annyit er, mint amennyit fizetnek erte, de szerintem a 60 millio nagyjabol a duplaja annak, ami a valos erteke. Semmiben sem igazan extra, meg Ceballos szintjen sincs.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 25., kedd 23:35
Vitinhaval miert nem lehetett lebeszélni, hogy haver ne hosszabbíts már itt a helyed!ferni írta: Nincs sokkal jobb opció nála aki elérhető normális áron Ceba mellé/helyett.
Valaki meg kell oda ez nem kérdés.
Ha nem mi visszük, akkor megy az Arsenal a fixen.
Vitinha jobb lenne de hát esélytelen
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 25., kedd 23:27
baszk, a Sociedadból jönne, ő már Xabi embere?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
The club is ready to pay €60M for him. It's now up to the player. His agent is listening to Florentino Pérez and everything points to his exit from Sociedad. @COPE
Belehúztunk a napokban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 25., kedd 22:36
Nika91127 írta:És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
The club is ready to pay €60M for him. It's now up to the player. His agent is listening to Florentino Pérez and everything points to his exit from Sociedad. @COPE
Belehúztunk a napokban.
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 25., kedd 22:16
Feher.Nika91127 írta:És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 25., kedd 22:11
Fehér balettből, Fekete seregdzsi91 írta: Ettől függetlenül nem örülök neki de cáfoljon rám. Bbc-t azért kicsit ujragondolta perez ebben az évtizedben ezzel a sok négerrel.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 25., kedd 21:59
Ebbe mi durva van? Isco messi nevű kutyája volt a wtfPad'em írta:https://x.com/elchiringuitotv/status/18 ... wJORA&s=19BLevi96 írta: TAA miért Barcás? Nekem ez kiesett.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 25., kedd 21:57
Nincs sokkal jobb opció nála aki elérhető normális áron Ceba mellé/helyett.Nika91127 írta:És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 25., kedd 21:51
És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 21:50
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 25., kedd 21:13
HozzászólásSzerző: sander » 2025. március 25., kedd 19:37
MarioCirolo írta: En kedvelem, szerintem jo jatekos es jo lesz nalunk, de hogy hogy lehet valaki ilyen kibaszott hulye, hogy mas csapat jatekosakent, felnottkent ilyeneket nyilatkozik, azt fel nem tudom fogni. Ha fiatal korabol elokerul egy nyilatkozat, vagy egy kep rola barca mezben az meg magyarazhato, de ez…
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem