Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
En ezeket a cb hireket nem ertem.
Van egy oriasi fizus alaba, a dupla terdes militao, a 33 eves kificsart rudiger melle a hosszabbito asencio, es akkor a hirek szerint megyunk hujsenre ugy hogy nyarra felepul a baby ramos.
A hirek szerint szamolunk militaoval, ugyhogy a vegen ebbol 3 vedozes lesz.
De amit igazan remelek hogy a kisgyereket legalabb kolcsonadjuk egy elso osztalyu csapatnak.
Van egy oriasi fizus alaba, a dupla terdes militao, a 33 eves kificsart rudiger melle a hosszabbito asencio, es akkor a hirek szerint megyunk hujsenre ugy hogy nyarra felepul a baby ramos.
A hirek szerint szamolunk militaoval, ugyhogy a vegen ebbol 3 vedozes lesz.
De amit igazan remelek hogy a kisgyereket legalabb kolcsonadjuk egy elso osztalyu csapatnak.
- flori
Semmit nem tudok a játékáról, de látjuk, hogy egy a C opciós (Ceballos) szervezni tudó játékos mit jelent a játékunkban.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Szerintem te se néztél sok sociedad meccset, szóval ezek a kijelentések erősek. Azon a poszton pont az kell, amit csinál. Mindig biztosít passz opciót, jól folyik át rajta a labda, kevés hibával játszik és a hosszú labdák sem ismeretlen számára (youtube alapján). Ilyen profilnál te nem is fogsz extrát látni, csak azt, hogy gördülékenyebben megy a a passzjáték. Mindenképp kell egy ilyen játékos abba szerintem mindenki egyetért .realmadrid95 írta:Nika91127 írta:
És ő jó?
Elvileg mindenki annyit er, mint amennyit fizetnek erte, de szerintem a 60 millio nagyjabol a duplaja annak, ami a valos erteke. Semmiben sem igazan extra, meg Ceballos szintjen sincs.
Vitinhaval miert nem lehetett lebeszélni, hogy haver ne hosszabbíts már itt a helyed!ferni írta: Nincs sokkal jobb opció nála aki elérhető normális áron Ceba mellé/helyett.
Valaki meg kell oda ez nem kérdés.
Ha nem mi visszük, akkor megy az Arsenal a fixen.
Vitinha jobb lenne de hát esélytelen

Azt nézem én is, hogy nincs nagyon opció most oda a piacon, a másik kis portugál is Psg-ben rohad 29-ig.
Amúgy nem szar játékos így videók alapján, higgadt, mélyen játszik, felcipelni is tudja ha úgy adódik. De nehéz megítélni egy ilyen profilt youtube alapján, egész meccseken kellene látni.
Amúgy a 60 millió mai árakkal nem elrugaszkodott, inkább az a zavaró hogy ilyen B megoldás szagú. De cáfoljon rám ha úgy adódik. Cebaval és most nélküle láthatjuk, hogy kell egy ilyen profil.
Amúgy ezt az Arsenal dolgot nem értem. Egy az egyben Rice ugrott be róla, meg tavaly vitték Merinot.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
baszk, a Sociedadból jönne, ő már Xabi embere?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
The club is ready to pay €60M for him. It's now up to the player. His agent is listening to Florentino Pérez and everything points to his exit from Sociedad. @COPE
Belehúztunk a napokban.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nika91127 írta:És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
The club is ready to pay €60M for him. It's now up to the player. His agent is listening to Florentino Pérez and everything points to his exit from Sociedad. @COPE
Belehúztunk a napokban.
Elvileg mindenki annyit er, mint amennyit fizetnek erte, de szerintem a 60 millio nagyjabol a duplaja annak, ami a valos erteke. Semmiben sem igazan extra, meg Ceballos szintjen sincs. En ot nem tartom jo igazolasnak, foleg nem ennyiert. Kicsit Illarramendiszagu nekem ez a transzfer, bar lehet jobb tarsakkal feljavul a teljesitmenye. De a scoutok nyilvan ezerszer jobban ertenek hozza nalam.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Feher.Nika91127 írta:És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Fehér balettből, Fekete seregdzsi91 írta: Ettől függetlenül nem örülök neki de cáfoljon rám. Bbc-t azért kicsit ujragondolta perez ebben az évtizedben ezzel a sok négerrel.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ebbe mi durva van? Isco messi nevű kutyája volt a wtfPad'em írta:https://x.com/elchiringuitotv/status/18 ... wJORA&s=19BLevi96 írta: TAA miért Barcás? Nekem ez kiesett.

Ettől függetlenül nem örülök neki de cáfoljon rám. Bbc-t azért kicsit ujragondolta perez ebben az évtizedben ezzel a sok négerrel.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nincs sokkal jobb opció nála aki elérhető normális áron Ceba mellé/helyett.Nika91127 írta:És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.
Valaki meg kell oda ez nem kérdés.
Ha nem mi visszük, akkor megy az Arsenal a fixen.
Vitinha jobb lenne de hát esélytelen
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
És ő jó?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid are now MOVING SERIOUSLY for Zubimendi.
Belehúztunk a napokban.
Belehúztunk a napokban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Egyes Barca játékosok attitűdje, meg úgy az egész intézményé, plusz a megállás nélküli szardobálás, a good boy Barca, a köcsög, bundás Vardrid PR szerintem elég hamar arra fogja sarkallni, hogy revideálja a szimpátiáját.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
MarioCirolo írta: En kedvelem, szerintem jo jatekos es jo lesz nalunk, de hogy hogy lehet valaki ilyen kibaszott hulye, hogy mas csapat jatekosakent, felnottkent ilyeneket nyilatkozik, azt fel nem tudom fogni. Ha fiatal korabol elokerul egy nyilatkozat, vagy egy kep rola barca mezben az meg magyarazhato, de ez…
Sztem meg pont az a korrekt ha azt nyilatkozza amit gondol is. Nem a szokasos sablon nyilatkozatokat.
Hanyni tudnek mikor egy jatekost leigazolnak es mindjart mondja hogy élete klubja meg hogy az adott klub legandas jatekosat mennyire szerette…. (Pl : Morata)
Meg sztem az sem mérvado hogy gyerekkent melyik klubot szerette, nyilvan ha sikerul neki ott jatszania akkor az biztos elete egyik legnagyobb beteljesult álma. De azert ha realisan nezzuk azert a nagy kluboknak senki nem tud nemet mondani. Foleg abban az esetben ha csak egy klub szeretne vinni es nem tud valasztani tobb csapatbol. Es ha belegondolunk hogy mondjuk mennyi pozitiv dolog tortenik egy jatekossal a klub karrierje alatt es mennyi elmenye lesz neki akkor biztos hogy elobb utobb kialakul egy kotodes a klub fele. A szurkolok szeretette, a kozos idok, a stadion hangulata, esetleg ha sikerul nyernie valamit. Raadasul egy csomoszor elofordul hogy kozvetlen rivalistol is igazolnak jatekost aztan egesz jol sikerul a jatekosoknak ezt kezelniuk.
Az angol zsoldosaink eddig csak a szerződés után utálták meg a csapatot, nem előtte.

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Hát ha idejön,akkor lehet a kedvenc csapata a Real, a 2. pedig a Barca...

szuperliga.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En kedvelem, szerintem jo jatekos es jo lesz nalunk, de hogy hogy lehet valaki ilyen kibaszott hulye, hogy mas csapat jatekosakent, felnottkent ilyeneket nyilatkozik, azt fel nem tudom fogni. Ha fiatal korabol elokerul egy nyilatkozat, vagy egy kep rola barca mezben az meg magyarazhato, de ez…
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
semmi kivetnivalot nem latok a mondandojaban.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A pènz nagy úr

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane