Egyrészt nem az ország 1/3-a mondja ezt, mivel ez nem mérhető és egy elég egyszerű kijelentés a részedről. Másrészt nem is volt olyan ellenzéke ennek a bandának, mint ami most van. Egyedül talán a Vona féle Jobbik volt az anno. Az összes többi párt látszatellenzék és a Fidesz által pénzelt bagázs. Hatványozottan igaz ez a DK-ra. Így aztán azoknak, akiket te az ország 1/3-ának titulálsz 2010 óta a kommentedben, igazán érvényesülni sem lehetett, mivel kb. az MKKP-n és Vonáékon túl nem tudtak kire szavazni. Igen én nekem végig ezt volt az érzésem és 2009-ben lettem nagykorú, választóképes polgár sajnos, így ennyi maradt.1madridista írta:2010 ota az orszag 1/3a minden valasztason ezt mondjahehetheoriginal írta: a többiek vajon miért mondják, hogy egy kutya vagy a letört szék lába jobb lenne, mint ez a negativ, agressziv, bunozo maffiacsoport.![]()
tudom roncstarsadalom es a mas velemenyen levok nem tudnak gondolkodni![]()
Na és hogy miért mondom ezt a DK-ra meg a többiekre? Szerinted egy normális országban nem lenne börtönben a helye Fletónak és a társainak? Megsúgom, de igen. Csak mutogatni kellenek ezek ide, hogy ők rosszak, ne akarjátok őket. Holott egy egészséges társadalomban már régen el kellett volna felejteni a 2010 előtti időket. Ami utána történt az mind a jelenlegi kormány által lett alakítva és ez van kihatással ránk jelenleg.