ToniKroos írta:Szerintem te se néztél sok sociedad meccset, szóval ezek a kijelentések erősek. Azon a poszton pont az kell, amit csinál. Mindig biztosít passz opciót, jól folyik át rajta a labda, kevés hibával játszik és a hosszú labdák sem ismeretlen számára (youtube alapján). Ilyen profilnál te nem is fogsz extrát látni, csak azt, hogy gördülékenyebben megy a a passzjáték. Mindenképp kell egy ilyen játékos abba szerintem mindenki egyetért .realmadrid95 írta:
Elvileg mindenki annyit er, mint amennyit fizetnek erte, de szerintem a 60 millio nagyjabol a duplaja annak, ami a valos erteke. Semmiben sem igazan extra, meg Ceballos szintjen sincs.
Eleg sok Soc meccset neztem, azok alapjan irom, nem youtube videok utan. Azon a poszton is lehet valaki extra, mint Kroos, Xabi, ne viccelj.(de boven lehet emliteni Rodrit, vagy Cebat is.)
O egyaltalan nem az a profil, mint Ceba, o inkabb egy Camavingaszeru jatekos, aki egy egy csel utan megindul es folyosokat nyit. Nekunk pont egy passzmester kene, nem egy ujabb labdat cipelo kozeppalyas, foleg nem olyan, aki a vedok elott jatszik, mivel rengetegszer kritikus helyen csinalja ezeket a cseleket.